Zimski kamp Oxford International Group u Londonu za uzrast 12 – 17 godina

 • Termin: 5.1. - 12.1.2019.
 • Prijevoz: zrakoplovom
 • Polazak: grupni s pratiteljem
 • Uzrast: 12 - 17 godina
Pošalji upit

9.990 Kn

Opis

Zimski kamp škole Oxford International Education Group organiziran je u sklopu hostela Via Lewisham. Hostel se nalazi između 2. i 3. zone Londona. Na pješačkoj je udaljenosti od stanice Hither Green od koje se do centra Londona stiže vlakom za 20 minuta tako da polaznici mogu s pratiteljem grupe upoznati sve znamenitosti Londona. U sklopu zimskog kampa polaznicima su na raspolaganju svijetle i prostrane učionice, prostorije za razne igre i druženje, kantina, lounge i besplatan Wifi. Smještaj polaznika organiziran je četverokrevetnim sobama s kupaonicom unutar istog objekta. Program je vrlo zanimljiv jer osim nastave uključuje i svakodnevne razglede Londona te brojne zanimljive aktivnosti.

U paket aranžman su uključene sljedeće usluge:
 • Nastava: 15 sati; polaznici će nakon izvršenog testiranja biti raspoređeni u grupe.
 • Smještaj: u sklopu hostela gdje se održava i nastava, četvrerokrevetne sobe s zajedničkom kupaonicom; potrebno je ponijeti ručnike.
 • Program aktivnosti: filmske večeri, umjetničke radionice, talent show, kviz, društvene igre,…
 • Izleti: tijekom boravka od jednog tjedna organiziran je cjelodnevni izlet u Brighton (Brighton Pier, Brighton Pavillion, British Airways i360 ili Sea Life s uključenom ulazicom, shopping), jedan produženi poludnevni izlet u poslijepodnevnom i večernjem terminu (British Museum i shopping u Oxford Street, Natural History Museum i shopping u Covent Garden, Museum of London i shopping u Westfield ili Science Museum i shopping u Stratford City), jedan poludnevni izlet s uključenom ulaznicom (London Eye, River Cruise, Tower of London ili Madame Tussauds) te tri poludnevna izleta u poslijepodnevnom terminu (Westminster walking tour, Royal Greenwich, National Gallery, Tate Modern, Portobello Road Market, Theatreland walking tour, V&A Museum, Camden Town walking tour, Olympic Park, Imperial War Museum, National History Museum ili Science Museum)
 • Karta za javni gradski prijevoz u Londonu (zona 1-3)
 • Knjige i nastavni materijal
 • Svjedodžba i izvještaj na kraju tečaja
 • Nadzor i briga stručnog osoblja
 • Zrakoplovna karta na relaciji Zagreb – London – Zagreb u ekonomskoj klasi, s uključenim pristojbama
 • Prijevoz zračna luka – smještaj – zračna luka
 • Pratitelj iz Zagreba

Cijena / kn

TerminCijena
05.01. – 12.01.2019.9.990
U paket aranžman nisu uključene sljedeće usluge:
 • Putno zdravstveno osiguranje
 • Osiguranje od otkaza putovanja
Primjer rasporeda nastave i izleta:

zimski tečaj engleskog jezika

Korisne informacije vezane uz grupni polazak:
Pratitelj grupe

Osoba, najčešće profesor stranih jezika, koja s polaznicima putuje i boravi tijekom cijelog putovanja, brine se o redovitom pohađanju nastave i drugih organiziranih aktivnosti, pomaže polaznicima u izvršavanju obaveza te ih prati na izlete i razglede koji su uključeni u osnovni paket aranžman, a organizira ih škola.

Dolazak grupe na odredište

Grupu na odredištu čekaju predstavnici škole i organiziraju prijevoz do smještajnog objekta nakon čega slijedi registracija polaznika i raspored smještaja po sobama. Prvi obrok na dan dolaska je uglavnom večera (ovisi o vremenu dolaska u školu).

Ispitivanje znanja / raspored po grupama

Prvi radni dan u školi testira se znanje polaznika, te se na temelju ostvarenih rezultata testiranja raspoređuju po grupama. Škola vodi računa da u jednoj radnoj grupi od najviše 15 polaznika bude što manje učenika s istog govornog područja. Ako polaznik nije zadovoljan svojim rasporedom u grupu, o tome mora odmah obavijestiti svog pratitelja koji će učiniti sve potrebne aktivnosti kako bi se ponovilo testiranje ili pronašlo zadovoljavajuće rješenje.

Nastava

Tijekom boravka od jednog tjedna organizirano je 15 sati engleskog jezika (3 sata dnevno) u jutarnjim ili poslijepodnevnim satima. Zbog cjelodnevnih izleta mogućnost je da jedan dan nastava bude i u jutro i poslijepodne.. Na kraju tečaja svaki polaznik dobiva certifikat o završenom tečaju.

Knjige i nastavni materijal

Škola osigurava korištenje knjiga i nastavnih materijala koji se mogu i kupiti u školi. Preporučujemo da polaznici ponesu svoj mali rječnik, gramatiku, bilježnicu i pribor za pisanje.

Smještaj i depoziti

Smještaj polaznika organiziran je u hostelu Via Lewisham u četverokrevetnim sobama s kupaonicom. Kreveti u sobama su na kat. Uobičajena je procedura da škole naplaćuju od polaznika depozit za slučaj štete na prvi dan dolaska u školu koji se prilikom odlaska vraća ako je smještajna jedinica neoštećena. Iznos depozita je 30 GBP. Na dan dolaska polaznicima se predstavlja kućni red, a sva načinjena šteta zbog nepoštivanja kućnog reda naplaćuje se izravno od polaznika.

Obroci

Prehrana polaznika organizirana je na osnovi punog pansiona što uključuje doručak, ručak i večeru. Svi obroci su jednostavni i internacionalni. Izbor i vrsta jela te normativi podliježu pravilnicima o organiziranoj studentskoj prehrani zemlje u koju putujete.

Izleti i aktivnosti

Škola organizira izlet u Brighton te svakodnevne obilaske Londona koji su uključeni u cijenu osnovnog aranžmana. Organizirani su prijevoz i vođenje te jedan poludnevni izlet s plaćenom ulaznicom dok se ulaznice u objekte koji se posjećuju izvan programa plaćaju se na licu mjesta ako postoje, osim ako nije naznačeno kod paket aranžmana da uključuju ulaznicu. Škola organizira program zabavnih i kulturnih aktivnosti kad se pod vodstvom animatora, pratitelja i stručnog osoblja potiče komunikacija između polaznika raznih nacionalnih pripadnosti i govornih područja.

Viza

nije potrebna za hrvatske državljane, potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica koja vrijedi najmanje 6 mjeseci od datuma ulaska u zemlju!

Struja

Napon u Velikoj Britaniji je 220-240v AC 50hz – potreban adapter

Pošalji upit

Fields marked with an * are required

Pravila o zaštiti Vaših podataka provjerite ovdje.

preloader