Sajam obrazovanja 2018.

MEĐUNARODNI SAJAM OBRAZOVANJA 2018

Subota, 10.02.2018., 11:00-18:00 h
Zagreb, hotel Palace
Francis Bacon „Znanje je moć“

ETW turistička agencija – Educational Travel Worldwide d.o.o.
Dvadesetogodisnjim iskustvom prenosimo ljubav prema putovanjima kroz obrazovanje u inozemstvu, učenje stranih jezika i upoznavanje novih kultura.
Naša specijalnost su obrazovanje i tečajevi stranih jezika u cijelom svijetu.
Želimo pomoći mladima kod informiranja o mogućnostima obrazovanja i usavršavanja izvan granica Hrvatske, jer obrazovanje je budućnost koja otvara vrata u svijet.
Obrazovanje pruža širok spektar mogućnosti i osigurava put do međunarodnog tržišta rada, kao i veće i bolje mogućnosti zapošljavanaj u vlastitoj zemlji.
ETW će vam pomoći u odabiru uz profesionalnu orijentaciju i savjetovanje za daljnje obrazovanje.
Savjetujemo vas i posredujemo pri odabiru i upisu jezičnog tečaja, srednje škole i sveučilišta.
Iskustvom zaposlenika koji su ključ uspjeha svake kvalitetne turističke agencije, garantiramo kvalitetnu ponudu i uslugu. Kao odgovorni posrednik kod obrazovanja i tečajeva stranih jezika u inozemstvu, imamo razvijenu mrežu kontakata sa srednjim školama, edukacijskim centrima, fakultetima i koledžima, te pružamo profesionalnu i adekvatnu uslugu.
Mnoge zemlje nude mogućnost rada uz studij, neka sveučilišta nude stipendije za studente.
Naše partner škole i sveučilišta će vam olakšati proceduru i pomoći kod upisa.

Organizacijom sajma želimo pomoći učenicima i studentima kod nastavka uspješnog obrazovanja i ostvarivanja zadanih ciljeva.
Prema istraživanjima, veliki broj mladih zainteresirano je za školovanje i rad u inozemstvu.
Cilj nam je okupiti ambiciozne srednjoškolce, koji imaju interes za ostvarenje viših ciljeva, kao i njihove roditelje koji žele pružiti priliku svojoj djeci za bolju budućnost i karijeru kroz programe srednjoškolskih razmjena, profesionalnu orijentaciju, ljetne tečajeve stranih jezika, te odabir kvalitetnog studija u inozemstvu.
Također želimo informirati i studente, koji su zainteresirani za studij, kao i studij uz rad i praksu u zemljama kao što su Velika Britanija, Nizozemska, Danska, Švicarska, Njemačka, SAD, Kanada i druge razvijene zapadne zemlje, gdje im se nakon studija otvaraju mogućnosti za rad i napredak u karijeri.
Posjetite nas i iskoristite jedinstvenu priliku za razgovor s predstavnicima obrazovnih institucija iz mnogih zemalja, na jednom mjestu imat ćete priliku dobiti sve potrebne informacije, kao i svu pomoć pri odabiru jezičnog tečaja, srednje škole i fakulteta, te pomoć pri samom upisu.

Posjetite nas s povjerenjem,

Vaš ETW

Za prijavu za sajam, kliknite ovdje