U Berlinu je nastava bila na vrlo visokom nivou

Željela bih Vam se prije svega zahvaliti na Vašem angažmanu i trudu koji ste nam pokazali i koji mi je omogućio odlazak na tečaj. U Berlinu mi je bilo jako lijepo, svi u kampu su bili prijateljski raspoloženi, spremni pomoći u bilo koje vrijeme, nastava je bila na vrlo visokom nivou (brz tempo, strukturiranost, profesori uvijek spremni dodatno pojasniti sadržaj…), smještaj u hotelu je bio solidan (jedini problem: sobe nisu klimatizirane), hrana je bila kvalitetna, aktivnosti inovativne i zabavne, izleti zanimljivi (jedina mana: premalo dobivenih informacija o znamenitostima). Moj boravak u Berlinu mi se jako svidio, ponajviše zahvaljujući odličnoj organizaciji i predanosti polaznicima. Molila bih Vas da im napišete pozitivan feedback.
Puno hvala na svemu!

U Berlinu je nastava bila na vrlo visokom nivou
Lukrecija A., 17 g.
GLS Berlin

Moje iskustvo na tečaju u Londonu je najbolje iskustvo u mome životu!

Moje iskustvo na tečaju u Londonu je najbolje iskustvo u mome životu! Organizacija je bila odlična, sam doček u zračnoj luci, prijevoz do obitelji, te obitelj koja me srdačno primila. Najveću prednost na svom putovanju smatram blizinu doma i škole, te vrlo laku snalažljivost u samom mjestu i okolici. Novo iskustvo, upoznavanje novih i različitih ljudi, te ono najvažnije zbog čega sam se na taj put i odlučila je pravo učenje engleskog jezika. Profesori su bili izvrsni, potpuno predani polaznicima, objašnjavali su detaljno i trudili se da svima bude jasno, a najbolje od svega to nije bio uobičajen sat kao u našim školama, već vrlo zanimljivi i zabavni sati kroz koje smo se bolje upoznavali, ali i vježbali svoje vještine pisanja i govora u engleskom jeziku.

Najviše sam zahvalna svojoj zamjenskoj obitelji s kojima sam se uvijek mogla o svemu dogovarati, uvijek su bili tu ako bi mi trebala neka pomoć u snalaženju po gradu ili čak u zadaćama, mogla sam birati večeru, a i lijepo popričati. Moja škola je svaki tjedan organizirala roštilje i razne aktivnosti i izlete kako bi se svi zajedno dobro zabavljali, to im je svakako i uspijevalo. Sama sam odlazila na razna mjesta, razne izlete na kojima sam upoznavala još novih ljudi i vidjela razne ljepote Londona i okolice. Ne mogu ni izostaviti noćni život u Londonu koji smo posjetili u par navrata i koji mi se jako svidio. Na samom kraju, mogu samo reći da je to iskustvo koje mi je donijelo promjene u životu, također i nove prijatelje s kojima sam ostala u kontaktu i međusobno planiramo nove susrete haha..i da svakako planiram ovo ponoviti, ali možda u novome gradu. ????

Moje iskustvo na tečaju u Londonu je najbolje iskustvo u mome životu!
Iva R., 18 g.
CES Wimbledon

Bilo mi je divno u Cambridgeu!

Ovim putem želim da Vam se zahvalim na lijepo organiziranom putovanju na tečaj engleskog jezika.
Bilo mi je divno u Cambridgeu, škola mi je bila super i smještaj također. Malo je klopa bila „onako“ van škole, ali valjda mi nismo navikli na takvu klopu. Inače, sve ostalo je bilo ok, izleti i vannastavne aktivnosti. Oduševljen sam sa osobljem škole i želim i sljedeće godine ponoviti isto. Voditeljici putovanja sve pohvale.

Bilo mi je divno u Cambridgeu!
L.Z.
Select English, Cambridge

Oduvijek sam želio posjetiti “Veliku Jabuku”

Oduvijek sam želio posjetiti “Veliku Jabuku” i konačno mi se prošle godine ostvario i taj san.
Dva tjedna provedena na Brooklyn – Long Island University (Embassy summer) bila su nezaboravna. Dobro društvo, odlični predavači te prije svega vrlo susretljiva i obzirna voditeljica putovanja, gđa. Ladika, zaslužni su da ću se ovog putovanja i učenja engleskog jezika zauvijek sjećati.
Bilo je korisno i zabavno te bih svim mojim vršnjacima preporučio slično iskustvo putem ETW uz vodstvo gđe. Ljiljane.

Oduvijek sam želio posjetiti "Veliku Jabuku"
Marko R., 17 god.
New York, Embassy Summer

Hvala agenciji ETW za profesionalno obavljen posao!

Osjećam potrebu da napišem nekoliko rečenica u svezi mog jednomjesečnog boravka u CES Wimbledon!

Prvi put sam zakazala jedno ovakvo putovanje/edukaciju preko agencije u Hrvatskoj i moram priznati da sam bila skeptična!!! Ali sam se prevarila!
Prvi dan u školi sam bila malo iznenađena zbog optičkog izgleda i veličine škole! Poslije par dana sam shvatila da to što školska zgrada izgleda staro i nije velika, nije nikakva prepreka kompetentnim učiteljima da prenesu svoje znanje Engleskog jezika na vas!
I to nije sve! Ako imate bilo kakav problem: sa smještajem, učenjem, nesnalaženjem ili bilo šta drugo, obratite se personalu i pomoći će vam se!
Što se tiče same organizacije putovanja u izvedbi agencije Educational Travel Worldwide imam samo riječi pohvale! Sve je bilo onako kako je dogovoreno do sitnih detalja!

Hvala agenciji ETW za profesionalno obavljen posao!

FACIT: Dobro je što postojite!

Veliki pozdrav

Hvala agenciji ETW za profesionalno obavljen posao!
M.M.
CES Wimbledon