Prijava za sajam

MEĐUNARODNI SAJAM OBRAZOVANJA 2018

Subota, 10.02.2018., 11:00-18:00 h
Zagreb, hotel Palace

actilingua tečaj njemačkog

  • UČENJE STRANIH JEZIKA U INOZEMSTVU

Želiš si otvoriti vrata za daljnji napredak u školovanju i karijeri, ali se pritom i ludo zabaviti? Naši programi učenja jezika u inozemstvu su pravi odabir za tebe!

  • SREDNJA ŠKOLA U INOZEMSTVU

Stvori uspomene za cijeli život i zaradi srednjoškolsku diplomu koja će ti omogućiti daljnji razvoj u smjeru u kojem poželiš! Ukoliko ipak ne bi proveo cijelo školovanje u inozemstvu, ne brini. Provedi jedno polugodište ili punu godinu u zemlji po izboru te stekni znanje i prijateljstva za cijeli život.

  • STUDIJ U INOZEMSTVU

Došlo je vrijeme da doneseš odluku u kojem smjeru se želiš razvijati i poslovno i privatno. Zanima te studij i rad u inozemstvu, no nisi siguran što trebaš učiniti i kome se trebaš obratiti. Javi nam se, dođi na sajam i saznaj sve što te zanima. Ovdje smo da ti pomognemo u svakom koraku. Na tebi je da učiš i da se zabaviš u avanturi koja te čeka. Ukoliko želiš raditi uz studij, i tu smo na raspolaganju.

Jesmo li te zainteresirali?

Ako jesmo, drago nam je! Svi zainteresirani su dobrodošli na naš sajam obrazovanja. Niže možeš pronaći formu putem koje se možeš prijaviti.

 

Fields marked with an * are required
preloader