Ljetna škola njemačkog jezika Actilingua, 02.07.-15.07.2023. 12-19 godina

From 1.600,00 (12.055,20 kn)

Opis

Ljetna škola njemačkog jezika Actilingua, 02.07.-15.07.2023. 12-19 godina

DATUM: 02.07.-15.07.2023.

UZRAST: 12-19 godina

PREUZMI PROGAM – OVDJE

GARANTIRANI GRUPNI POLAZAK!

 

ACTILINGUA ACADEMY

Ova prestižna privatna škola, koju je osnovala carica Marija Terezija, pruža optimalne sadržaje za učenje i rekreaciju potrebne za ljetne tečajeve ActiLingua. Škola se nalazi u središtu Beča, s mnogim poznatim znamenitostima na pješačkoj udaljenosti ili lako dostupnim javnim prijevozom. Škola je prostrano raspoređena. U sredini kampusa imamo veliki park koji olakšava slobodno vrijeme i sportske aktivnosti pružajući nogometno igralište, teniske terene, sportske i odbojkaške terene koji su dostupni nakon nastave. Na kampusu su polaznici smješteni u modernim sobama zajedno sa studentima iste dobi iz različitih zemalja. Tečajevi njemačkog održavaju se u malim, međunarodnim grupama – najbolji način za učenje njemačkog! Uživate u punom pansionu u školskoj kantini. Naši učitelji sastavili su uzbudljiv program za slobodno vrijeme u prostorijama škole i pokazali ono najbolje od Beča.

ActiLingua Academy je najbolji način da naučite njemački i doživite ljeto svog života u Austriji. Upoznajte mlade ljude iz različitih kultura i naučite govoriti njemački u inozemstvu, kroz predavanja, aktivnosti, putovanja i razgovore s lokalnim stanovništvom. Sve tečajeve predaju isključivo dobro obučeni izvorni govornici.

LOKACIJA

Beč je proglašen najboljim gradom za život među mladima. Isto tako godinama je pri vrhu i kao najpoželjniji grad za život prema svim parametrima. Beč je također i prijestolnica  kulture s dugotrajnom glazbenom tradicijom, vrhunskom arhitekturom, mnogobrojnim muzejima, festivalima i glasovitom kuhinjom. Beč – mjesto za vaše iskustvo ljetne škole njemačkog jezika! ActiLingua Academy je najbolji način da naučite njemački i doživite ljeto svog života u Austriji. Upoznajte mlade ljude iz različitih kultura i naučite govoriti njemački u inozemstvu, kroz predavanja, aktivnosti, putovanja i razgovore s lokalnim stanovništvom. Sve tečajeve predaju isključivo dobro obučeni izvorni govornici.

SUMMER TEČAJ : 12-17 godina

Početak tečaja: 02.07.-15.07.2023.

Trajanje tečaja: 2 tjedna

Uzrast: 12-17 godina

Grupa: 10 polaznika+ 1 voditelj grupe

Tečaj: Ljetna škola njemačkog jezika- 20 sati nastave tjedno

NASTAVA

Nastava se održava u malim grupama od ponedjeljka do petka. U sustavno strukturiranim lekcijama vježbate gramatiku, vokabular, izgovor i slušno razumijevanje. Naglasak je stavljen na jezik za korištenje u stvarnim životnim situacijama izvan škole, komunikativne jezične igre i rad u grupama i parovima.

SMJEŠTAJ

Standardna soba -Ljetna škola ne obuhvaća samo učionice u kojima se održavaju naši ljetni tečajevi, već i zajedničke prostorije i restoran, kao i veliko smještajno krilo. S odvojenim dječacima i djevojčicama, učenici su smješteni u prostranim i udobnim 4-6 spavaćim sobama (zajednički tuš i WC na svakom katu) izravno u školskom dvorištu.

Superior soba- Dostupne izravno u kampusu Njemačke ljetne škole, postoje sobe koje nude više standarde smještaja. Ovo krilo je novo renovirano, ljubazno i ​​dobro namješteno. Sve Superior sobe dijele 3-4 studenta i imaju vlastiti tuš. WC na svakoj etaži. Posebni zahtjevi koji se tiču ​​određenog cimera bit će uzeti u obzir koliko god je to moguće – molimo vas da to navedete u obrascu za registraciju pod “posebnim zahtjevima” ili “napomenama”! Pokušat ćemo okupiti učenike iste dobi i različite nacionalnosti.

ActiLingua nudi 24/7 podršku i nadzor! U Ljetnoj školi naše osoblje dostupno je 24 sata! Za samostalne izlaske iz prostora potrebno je pismeno dopuštenje roditelja učenika.

Ljetna škola njemačkog jezika Actilingua, 02.07.-15.07.2023. 12-19 godina

OBROCI

Svi studenti imaju smještaj na bazi punog pansiona. Za vrijeme obroka poslužuju se međunarodna jela (kao i austrijski specijaliteti).

U školskoj blagovaonici postoje tri obroka dnevno:  Doručak: švedski stol sa šunkom, sirom, džemom, kruhom, čajem, kavom ili kakaom.  Ručak: 3 slijeda s predjelom, toplim glavnim jelom i desertom.  Večera: gotovo uvijek topla (ponekad hladna nakon izleta), ponekad večeri s roštiljem

Svi obroci su samoposlužni i slobodno se vratite po dodatnu porciju. Ako vam je potrebna vegetarijanska ili halal hrana, naznačite to prilikom rezervacije.

AKTIVNOSTI I IZLETI

Uključen kompletan program za sport i slobodno vrijeme u poslijepodnevnim i večernjim satima!

Sportovi: npr. odbojka na pijesku, nogomet, stolni tenis, “Olimpijske igre”, posjeti otvorenim bazenima i dunavskom otoku

Kreativne aktivnosti: ručni radovi, glazba, tečajevi valcera, kazališna grupa ili radionica novina

Ostale aktivnosti: izleti, filmovi, predstave, potraga za blagom, roštiljanje, disko večeri, šetnje gradom, karaoke i zabave

Izborne aktivnosti: tenis, kulturni događaji, izleti, koncerti ili mjuzikli

UKLJUČENO U CIJENU:

 • 2 tjedna tečaja (20 sati nastave)
 • prijevoz autobusom
 • smještaj u standardnom/superior smještaju i puni pansion
 • povratni transferi s autobusne stanice
 • Večernje aktivnosti: Beč po noći, disco večeri, roštilj-party,filmovi
 • Kulturni i sportski program: odbojka na plaži, nogomet, košarka, aerobik, učenje valcera, kazalište, kvizovi
 • 24-satni nadzor i podrška
 • pratitelj putovanja na min. 10 osoba

 

TJEDNI RASPORED AKTIVNOSTI – SUMMER TEČAJ

Ljetna škola njemačkog jezika Actilingua, 02.07.-15.07.2023. 12-19 godina

*Mogućnost promjena aktivnosti i nadoplata za određene izlete *

DODATNA PLAĆANJA:

 • cjelodnevni izlet (Salzburg/Wachau): 70€
 • poludnevni izlet (Laxenburg/Burg Kreuzenstein): 40€
 • dodatnih 10 sati nastave: 117€
 • gradski prijevoz: 17.10 €
 • depozit: 40 €
 • Putno osiguranje
 • Posebna kultura: obilasci s vodičem, ulazi u poznate bečke znamenitosti: 26 € tjedno.
 • Tenis: 6/8/10 sati 70.-/90.-/115 €
 • Koncert: 44 €

 

HOLIDAY TEČAJ : 16-19 godina

Početak tečaja: 02.07.-15.07.2023.

Trajanje tečaja: 2 tjedna

Uzrast: 16-19 godina

Grupa: 10 polaznika+ 1 voditelj grupe

Tečaj: Holiday tečaj njemačkog jezika- 20 sati nastave tjedno

Tečaj je namijenjen tinejdžerima od 16 do 19 godina koji su zainteresirani za ljetni tečaj njemačkog jezika. Nastava se odvija u ActiLingua Dependanceu, koji se nalazi pored ActiLingua akademije. Sa svojim modernim učionicama dobro je opremljen za smještaj tečajeva za mlade ljeti. Polaznici njemačkog tečaja za praznike su neovisni i tretiraju se kao mladi odrasli. Navečer nema nadzora. 

SMJEŠTAJ

Polaznici praznika njemačkog jezika smješteni su u moderno uređenom Studentskom domu u zajedničkim ili jednokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom. Sobe se čiste jednom tjedno. Posteljina je osigurana i mijenja se dvotjedno. Svaka soba ima svoj frižider i internet. Kabel za internet dostupan je na recepciji uz nadoplatu. Studenti mogu na recepciji kupiti kovanice za perilice rublja koje mogu koristiti. Dostupna je i sušilica.

Studentski dom za 16-19-godišnjake nudi mladu i internacionalnu atmosferu u srcu Beča. To je moderna, urbana i centralna rezidencija s polupansionom. Studentski dom se nalazi cca. 25-30 minuta od centra grada i škole javnim prijevozom. Posebni zahtjevi koji se tiču ​​određenog cimera bit će razmotreni koliko god je to moguće. Pokušat ćemo okupiti učenike iste dobi i različite nacionalnosti. Svi polaznici tečaja bit će tretirani kao odrasli. Oni sami odlučuju koliko dugo žele ostati vani noću.

OBROCI

Svi studenti su smješteni na bazi polupansiona. Za vrijeme obroka poslužuju se međunarodna jela (kao i austrijski specijaliteti). U restoranu su dva obroka dnevno.

Ljetna škola njemačkog jezika Actilingua, 02.07.-15.07.2023. 12-19 godina

UKLJUČENO U CIJENU:

 • Tečaj s 20 sati nastave njemačkog tjedno (1 lekcija=45 min), max.15 polaznika po grupi
 • Prijevoz autobusom
 • ActiLingua certifikat
 • Standardni smještaj, polupansion , zajednička soba
 • Aktivnosti i sportski program
 • Kulturni događaji: učenje valcera, kvizovi, disco i party večeri
 • Povratni transferi s autobusne stanice
 • Wi-fi
 • Pratitelj putovanja na min. 10 osoba

 

DODATNA PLAĆANJA:

 • nadoplata za jednokrevetnu sobu: 100€
 • nadoplata za ručak na Holiday tečaju: 130 €/tjedan
 • gradski prijevoz: 17.10€
 • Cjelodnevni izlet (Salzburg/Wachau): 70€
 • Poludnevni izlet (Klostereneuburg, Burg Kreuzenstein, Laxenburg)
 • Ulaznice za posjet znamenitostima Beča: 20€/tjedno

 

TJEDNI RASPORED AKTIVNOSTI

Ljetna škola njemačkog jezika Actilingua, 02.07.-15.07.2023. 12-19 godina

*Mogućnost promjena aktivnosti i nadoplata za određene izlete *

 

POGLEDAJTE VIDEO O LJETNOJ ŠKOLI ACTILINGUA!

Additional Information

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Ljetna škola njemačkog jezika Actilingua, 02.07.-15.07.2023. 12-19 godina”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)