Online tečaj francuskog jezika-Amor Lingua učilište

Opis

Online tečaj francuskog jezika-Amor Lingua učilište

Govori jezikom ljubavi – nauči francuski jezik

Očarani ste kada čujete zvuk po mnogima najljepšeg jezika na svijetu? Želite razgovarati s novim prijateljima ili poslovnim suradnicima u Francuskoj, Belgiji, Luksemburgu, Monaku, Švicarskoj, Kanadi?

Učenje francuskog jezika uz kvalitetne profesore Učilišta Amor Lingua garantira uspješno savladavanje gradiva, usvajanje kulture, tradicije i francuskog načina života, ugodnu atmosferu i zabavu.

Na raspolaganju su vam brojne opcije učenja francuskog jezika: opći, intenzivni, poslovni, specijalistički, konverzacijski… Ako vam je teško procijeniti koji tečaj je idealan za vaše potrebe, naši jezični savjetnici pomoći će vam u odabiru nakon analize i procjene vašeg znanja i ciljeva.

Učilište Amor Lingua u suradnji s Educational Travel Worldwide agencijom organizira putovanja u Francusku kako bi polaznici, osim učenja francuskog jezika, mogli u potpunosti uroniti u francusku kulturu i običaje. Polaznici na taj način mogu komunicirati s velikim brojem izvornih govornika, posjetiti lokacije o kojima su učili na nastavi i upustiti se u francusku avanturu.

Preko 25 godina iskustva i suradnje sa francuskim vrhunskim školama Inlingua la RochelleAccord i International Antibes, u centrima u Parizu, La Rochellu, Antibesu, omogućuje svim našim polaznicima upis na ljetne kampove, online, opće i ubrzane tečajeve i akademske pripreme u najboljim jezičnim centrima u Francuskoj.

Kombinacija učenja francuskog jezika u našoj školi i provedenih nekoliko tjedana u Francuskoj, među izvornim govornicima, garantira izvrsno znanje i savršen izgovor!

Tečaj francuskog jezika uključuje:

 • Testiranje znanja jezika kako bismo vas mogli smjestiti u odgovarajuću grupu
 • Savjetovanje s jezičnim savjetnikom – analiza znanja i ciljeva te odabir programa
 • Mogućnost sudjelovanja u izvannastavnim aktivnostima: Language coffee meetup, književne i filmske radionice…
 • Dva ispitna roka
 • Dvojezični EU certifikat nakon uspješno položenog ispita

Diplomirani profesori francuskog jezika i književnosti pripremili su nastavni program koji prati CEFR, odnosno ZEROJ (Zajednički europski referentni okvir za jezike). Prema tom okviru, nudimo tečajeve na svim razinama znanja jezika:

A1 – Pripremni korisnik
A2 – Temeljni korisnik
B1 – Razvojni korisnik
B2 – Samostalni korisnik
C1 – Napredni korisnik
C2 – Vrsni korisnik

Ove se razine dijele i na još više stupnjeva:

 • A1 razina – A1.1 + A1.2
 • A2 razina – A.2.1 + A2.2
 • B1 razina – B1.1 + B1.2
 • B1/B2 razina – B1.3 + B1.4
 • B2 razina – B2.1+B2.2
 • C1 razina – C1.1+C1.2
 • C1/C2 razina – C1.3 + C1.4
 • C2 razina – C2.1 + C2.2

Zanimljivi udžbenici i priručnici, video isječci, novinski članci, pjesme, filmovi, aktualni i događaji iz svakodnevnog života, francuska kultura i običaji…Jezik je više od gramatike i rječnika!

Male grupe, suvremene metode rada kroz kreativni pristup i interaktivna nastava učenja francuskog jezika kroz razne aktivnosti osiguravaju kvalitetno, brzo i zabavno učenje novog jezika. Strani jezik počinjete govoriti već od prvog susreta, a svoj napredak možete osjetiti već nakon prvog dolaska.

Ako niste početnik i želite upisati neki od viših levela, potrebno je prije položiti naš klasifikacijski ispit kako bismo vas smjestili u odgovarajuću grupu. Klasifikacijski ispit ne trebaju polagati polaznici koji imaju položen međunarodni ispit ili svjedodžbu neke druge škole stranih jezika u skladu s europskim i hrvatskim standardima.

Tečaj se može pohađati online ili uživo!

Vrsta tečaja Opis programa Broj sati Cijena u kunama
Opći tečaj Klasika je uvijek u modi 60/70 (1 godina) 239€/278€
Poslovni tečaj Za usavršavanje engleskog jezika uz naglasak na poslovni vokabular 60/70 (1 godina) 266€/305€
Intenzivni (ubrzani) tečaj Za hitne situacije, brzo učenje 40 (2 tjedna) 174€
Konverzacijski tečaj Za što bolji izgovor i uspješno učenje 60/70 (1 godina) 239€/278€
Online grupni Za učenje na daljinu 60/70 (1 godina) 213€
Individualni (uživo ili online) Za individualni pristup 1 18€/h
Individualni s izvornim govornikom (online) Za individualni međunarodni pristup 1 27€/h
Akademski – pripremni za DILF, DELF, DALF Za bolju budućnost, uspješne upise na fakultet, srednje škole… 40 (2 tjedna) 353€
Polaganje ispita/izdavanje certifikata Za one koji već znaju / 53€

 

Ako niste sigurni koji vam od tečaja najviše odgovara, svakako nam se javite telefonski ili e-poštom kako bismo zajedno procjenili koji bi model odgovarao vašem trenutačnom znanju i ciljevima.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Online tečaj francuskog jezika-Amor Lingua učilište”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)