Amsterdam 6.-9.10.

290,66 (2.189,98 kn)

Amsterdam 6.-9.10.

Od slikovitih kanala i mostova do povijesnih kuća, Amsterdam je prava bajka. Ne smetaju ni bicikli jarkih boja i štandovi s tulipanima po gradu. Znamenitosti koje morate vidjeti uključuju kuću Anne Frank, Van Goghov muzej i jedinu plutajuću tržnicu cvijeća na svijetu. Unajmite bicikl i pridružite se tisućama mještana koji se voze uokolo. Ostali posjetitelji možda će se htjeti zadržati u lokalnim kafićima, koji su samo normalan dio gradskog krajolika.

 

Opis

Amsterdam 6.-9.10.

Posjetite svjetski poznatu prijestolnicu Nizozemske iz 17. stoljeća. Uživajte u povijesnim građevinama, prekrasnim muzejima i ugodnom ambijentu. Idite na izlet brodom po kanalima, prošećite Vondelparkom i idite u kupovinu u središtu grada. Amsterdam je jedinstven grad!

DAN 1: ZAGREB – AMSTERDAM SCHIPHOL – AMSTERDAM

Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman dva sata prije leta gdje će Vas dočekati naš voditelj putovanja. Let zrakoplovom Croatia Airlines na redovnoj liniji za Amsterdam u 08:30. Dolazak u Amsterdam u 10:30. Transfer autobusom do hotela. Obilazak javnim prijevozom i pješice do samog središta grada, do Trga Dam s kraljevskom palačom. Ručak. Šetnja shopping ulicom Kalverstraat dalje kroz Begijnhof – Munt – Rembrantsplein  – rijeku Amstel. Posjet plutajućoj tržnici cvijeća Bloemenmarkt na kanalu Singel. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

DAN 2: AMSTERDAM

Doručak. Posjet Muzejskoj četvrti i Trga muzeja na kojemu se nalazi slavni Rijksmuseum, Muzej Vincenta Van Gogha, Stedelijk muzej, Coster brusionica dijamanata. Predlažemo vožnju brodom po amsterdamskim kanalima kroz koju ćete grad upoznati iz sasvim drugačije perspektive (uz doplatu na licu mjesta). Slobodno poslijepodne za posjet jednom od slavnih muzeja. Odlazak do Red Light Districta, svjetski poznatog područja Amsterdama koje je ime dobilo po izlozima s crvenim lampama u kojima se nalaze „noćne dame“.  Povratak u hotel. Noćenje

DAN 3: AMSTERDAM – FAKULTATIVNO IZLET MALA NIZOZEMSKA TURA

Doručak. Odlazak autobusom na fakultativni poludnevni izlet do mjesta Zaanse Schans  gdje se nalaze očuvane povijesne vjetrenjače, stare kuće i kanali (uz doplatu prilikom rezervacije aranžmana). Posjet tradicionalnoj farmi i upoznavanje s načinom proizvodnje sira koji možete na licu mjesta kupiti. Posjet radionici klompi uz mogućnost kupovine originalnih nizozemskih suvenira. Poslije posjeta farmi odlazimo prema  Volendamu, malom ribarskom selu gdje slijedi slobodno vrijeme i pauza za ručak. Povratak u Amsterdam u poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme u gradu, povratak u hotel u individualnom aranžmanu. Noćenje. Za putnike koji ne idu na izlet, slobodan dan u Amsterdamu.

DAN 4: AMSTERDAM – ZAGREB
 Vrijeme dolaska: 13:05. Vrijeme polaska: 12:20

Doručak. Odjava iz hotela, transfer do zračne luke. Prijava na let za Zagreb na redovnoj liniji Croatia Airlines u 11:20 sati. Dolazak u Zagreb u 13:05.

Napomena!

Pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje putničke karte (iznos je promjenjiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata) – 1.050 kn

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Amsterdam 6.-9.10.”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)