BRITISH INTERNATIONAL SCHOOL of ZAGREB

Opis

BRITISH INTERNATIONAL SCHOOL of ZAGREB

https://www.youtube.com/watch?v=GyMtDHE5WA0

Osnovna škola Kreativan razvoj + Britanska internacionalna škola Zagreb

Britanska međunarodna škola u Zagrebu (BISZ) započela je s međunarodnim obrazovnim programom 2013. godine. BISZ je sestrinska škola Osnovne škole Kreativan razvoj, privatne obrazovne ustanove koja djeluje već dvadeset i četiri godine. To je najstarija i jedna od vodećih osnovnih škola u Zagrebu, Hrvatskoj.

U posljednjih 26 godina ovu su školu pohađali strani učenici iz preko 50 zemalja (SAD, Velika Britanija, Kanada, Australija, Njemačka, Austrija, Italija, Mađarska, Kina, Rusija, Sirija, Libanon, Turska, Poljska, Malezija…).

U Britanskoj međunarodnoj školi u Zagrebu učenici rade u razredima s malim brojem učenika čime se nastoje pružiti optimalni uvjeti za razvoj kreativnosti i otkrivanje talenata. Škola slijedi engleski nacionalni kurikulum zajedno s međunarodnim primarnim kurikulumom (IPC) koji se temelji na istraživačkom radu. Ovo je jedan od najbrže rastućih kurikuluma za učenje na svijetu koji koristi preko 80 zemalja i 1500 nacionalnih i međunarodnih škola.

BISZ je ponosan što je postao prva škola – Cambridge International School u Hrvatskoj – koja nudi kvalifikacije za Cambridge Secondary (IGCSE) i Cambridge Advanced (International AS and A Level). Uspješno završavanje ovih programa omogućava studentima da se upišu na bilo koje sveučilište u svijetu (uključujući svih osam sveučilišta od Ivy League do najviših europskih, Commonwealtha i Azijskih sveučilišta itd.).

Škola traje od 9.00, pa sve do 16.35, odnoso 15.00 sati, od ponedjeljka do petka. Školski sat traje 45 minuta, a školski raspored uključuje kombinaciju obveznih i izbornih predmeta. Sve izvannastavne aktivnosti, uključujući vrijeme za učenje i sportske aktivnosti (košarka, stolni tenis, nogomet, joga, gimnastika i plivanje) na rasporedu su popodne.

Školski dan podijeljen je trima obrocima koji se poslužuju u školskoj kuhinji i školskoj blagovaonici. Učenici u školu dolaze javnim ili organiziranim prijevozom.

Škola i okolica su pod 24-satnim elektroničkim nadzorom, a u školi radi i zaštitar. Ovaj sigurnosni aspekt je od presudne važnosti za roditelje koji odluče upisati svoju djecu u ovu školu. Školske su uniforme obavezne jer se na taj način djeca štite od zamki potrošačkog društva.

Britanska međunarodna škola u Zagrebu održava filozofiju u kojoj je učenik u središtu kurikuluma. Cilj ove škole je razviti pojedince koji će steći životne vještine koje će im omogućiti procvat u životu nakon završene škole i fakulteta.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BRITISH INTERNATIONAL SCHOOL of ZAGREB”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)