ISTANBUL, 25.10.-28.10.2022

327,83 (2.470,04 kn)

Ne propustite priliku da vidite Istanbul – najljepši grad na svijetu! Putovanje u Istanbul izvrstan je način da istražite ovaj drevni grad i osjetite okus njegove jedinstvene kulture. Uživat ćete u izletima koji uključuju posjete vrhunskim turističkim atrakcijama kao što su Aja Sofija i Plava džamija.

Opis

VODIMO TE NA NEZABORAVNO PUTOVANJE U ISTANBUL!!

 

 

  1. dan / utorak ZAGREB – ISTANBUL

Sastanak sudionika putovanja 90 minuta prije polijetanja zrakoplova u Zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija. Polijetanje zrakoplova za ISTANBUL na liniji Turkish Airlinesa u popodnevnim satima. Po dolasku predvečer, prijevoz iz zračne luke do hotela. Smještaj u hotel. Noćenje.

2. dan / srijeda  ISTANBUL

Nakon doručka, odlazak u razgledavanje grada sa pratiteljem putovanja: TRG TAKSIM – SPOMENIK REPUBLICI – GALATA – KADAKOY – SULTANAHMET – MUZEJ AYA SOPHIA, bazilika iz 6. stoljeća s predivnim freskama, arhitektonsko čudo – PLAVA DŽAMIJA, jedinstvena sa svojih 6 minareta i ukrasima napravljenim od plavog porculana – HIPODROM. U nastavku odlazak u razgledavanje sultanske palače TOPKAPI, palače osmanlijskih sultana. Slobodno vrijeme za osobne programe. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan / četvrtak ISTANBUL – BURSA – ISTANBUL

Nakon doručka, predlažemo odlazak u prvu prijestolnicu Osmanlija – BURSU (uz doplatu), jedan od najljepših gradova Turske, smještenu u azijskom dijelu Turske. Po dolasku, razgledavanje grada: ZELENA DŽAMIJA I MINARET – STARA DŽAMIJA. Ručak i slobodno vrijeme za osobne programe. Prilikom povratka, zaustavljanje na vidikovcu CAMLICA, odakle se pruža veličanstven pogled na središte Istanbula. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan / petak ISTANBUL

Nakon doručka, odlazak na KAPALI CARSI, najveću natkrivenu tržnicu na svijetu. U nastavku, odlazak na EGIPATSKU TRŽNICU, jednu od najživopisnijih tržnica začina. Preporučujemo odlazak na poludnevno krstarenje Bosporom (uz doplatu). Povratak u hotel. Noćenje.

5. dan / subota ISTANBUL – ZAGREB

Nakon doručka, prijevoz u zračnu luku. Polijetanje zrakoplova na liniji Turkish Airlinesa u jutarnjim satima.

 

Cijena uključuje: prijevoz zrakoplovom, transfer do hotela i povratak, smještaj u hotelu sa 4* sa doručkom, pratitelj putovanja

Cijena ne uključuje: osiguranje, zrakoplovne pristojbe i naknade, izlete te troškove osobne prirode

 

Zrakoplovne pristojbe i naknade – obavezna doplata (promjenjivo do izdavanja avio karata) – 150,00€ (1.130,18 kn)

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

VIZA I DOKUMENTI ZA TURSKU:

viza nije potrebna, potrebna je samo putovnica koja vrijedi 6 mj od ulaska u Tursku.

Kod rezervacije obavezno treba dati podatke za avio kartu – datum rođenja, br. putovnice i do kada vrijedi

Za putovanje u Republiku Tursku obavezno je imati putno-zdravstveno osiguranje.

72h prije puta potrebno je ispuniti formular Ministarstva zdravstva Turske na https://register.health.gov.t

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ISTANBUL, 25.10.-28.10.2022”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)