KAMBODŽA I VIJETNAM

  • Termin polaska: 15.02. - 01.03.2019.
  • Hoteli: 4* superior i 5*
  • Vrsta putovanja: grupno s pratiteljem putovanja iz Zagreba
  • Dodana vrijednost: popust na plačanje gotovinom, luksuzni hoteli, pratitelj putovanja iz Zagreba
  • Prijevoz: zrakoplovom, autobusom, brodom
  • Proizvod Grupni polasci: Kambodža i Vijetnam
  • Proizvod Kontinent: Azija
Pošalji upit

17.550 kn 16.200 kn

Opis

    1. DAN ZAGREB – SIEM REAP

Sastanak putnika u zračnoj luci Franjo Tuđman 2 sata prije polijetanja zrakoplova za Dohu. Nastavak putovanja prema Siem Reapu.

      2. DAN SIEM REAP (Kambodža)

Po dolasku u Siem Reap privatni transfer do hotela. Smještaj u hotel i večer slobodna za osobne programe. Noćenje.

     3. DAN SIEM REAP

Doručak. Odlazak na cijelodnevni izlet koji započinje posjetom „Zapadnim vratima“ Angkor Thoma, posljednjem glavnom gradu velikog kmerskog carstva za vrijeme vladavine Jayavarman VII. Ovaj grad je okružen 8m visokim zidom koji čini savršen trg. Ovo remek-djelo 12. stoljeća sagrađeno u raskoši poznato je po svoja 54 tornja s zagonetnaim licima koja predstavljaju 54 pokrajine velikog kmerskog carstva. Slobodno vrijeme za ručak u vlastitom aranžmanu, te u polijepodnevnim satima obilazak čuvenog Angkor Wat – hrama izgrađenog u vrijeme vladavine kralja Suryavarman II u ranom 12. stoljeću. Povratak u hotel, te odlazak na večeru u restoran uz tradicionalni Apsara plesni show. Noćenje.

    4. DAN SIEM REAP – HANOI

Nakon doručka kratka vožnja do sela Me Chrey na ukrcaj u tradicionalni drveni brod  kojim će se ploviti po sjevernom dijelu Tonle Sap jezera – najvećeg slatkovodnog jezera u jugoistočnoj Aziji. Usputno zaustavljanje uz plutajuće selo gdje ćete imati priliku susresti se s ljubaznim domaćinima i doživjeti njihov život na vodi. Povratak prema gradu gdje ćemo usput stati i upoznati tradicionalnu kambođansku obitelj koja će nas ugostiti i pripremiti  tradicionalni ručak od namirnica iz vlastitog vrta. Nakon ručka posjet Angkor farmi svile, gdje ćemo se upoznati sa životnim ciklusom dudovog svilca i vidjeti kako nastaju proizvodi od svile. Transfer prema zračnoj luci, te let prema Hanoiu (Vijetnam). Po dolasku transfer i smještaj u hotel. Noćenje.

   5. DAN HANOI – NP CUC PHUONG

Nakon doručka vožnja prema Ninh Binh provinciji gdje se nalazi najveći NP Vijetnama Cuc Phuong. Unutar parka nalazi se stacionar za ugrožene životinje koji ćete imati priliku posjetiti. Provedite nezaboravan dan u prašumi okruženi zvukovima majmuna i ptica. Jednostavan ručak bit će poslužen u restoranu unutar parka. Vožnja prema Ninh Binh gradu, smještaj u hotel i noćenje.

  6. DAN NINH BINH – HA LONG BAY

Nakon doručka vožnja prema zaljevu Ha Long. Tijekom vožnje kroz bogatu zemlju ušća rijeke Red biti će prilike za vidjeti beskrajne plantaže rižinih polja, zatim lokalno stanovništvo kako obrađuje zemlju volovima i vodi svinje na lokalne tržnice biciklom. Nakon ugodne vožnje slijedi dolazak u zaljev Halong i ukrcavanje na tradicionalni brod Bai Tho. Odmah po dolasku na brod biti će serviran tradicionalni  ručak. Tijekom vožnje usputno zaustavljanje za posjet špiljama i kupanje. Večera i noćenje na brodu.

  7. DAN HA LONG – HANOI

Doručak na brodu. Nastavak plovidbe po Ha Long zaljevu, te u kasnim prijepodnevnim satima iskrcaj s broda u Ha Longu. Transfer prema Hanoiu i smještaj u hotel.  U poslijepodnevnim satima obilazak Hanoia. Slijedi razgled Nacionalnog Muzeja Likovnih Umjetnosti koji se nalazi u francuskoj kolonijalnoj zgradi bivšeg Ministarstva informacija i koji sadržava miks suvremene vijetnamske umjetnosti, vjerskih predmeta, lakirane keramike i skulptura. Obilazak prvog sveučilišta u Vijetnamu koje je sagrađeno 1070. godine. Prošetat ćemo labirintom uskih uličica Old Quarter, doživjet ćete živopisne tržnice, tradicionalne kuće i ljubazne stanovnike.  Povratak u hotel i noćenje.

  8. DAN HANOI – DALAT

Doručak i transfer do zračne luke i let prema Dalatu. Po dolasku smještaj u hotel. U popodnevnim satima obilazak grada Dalata, smještenog vrhu brda na 1500 m nadmorske visine. Zahvaljujući ugodnoj klimi i čistom zraku Dalat se razvio kao planinsko lječilište i odmorište početkom 20. st. za vrijeme francuskog kolonijalizma. Šetnjom gradom vidjeti ćemo najzanimljivije znamenitosti kao što su monastir Truc Lam Zen i Bao Dai kraljevsku palaču. Večera u restoranu i noćenje.

  9. DAN DALAT – THANH VAN

Nakon doručka vožnja prema najvećem i najljepšem vodopadu centralnog Vijetnama – vodopadu slonova. Očaravajuća ljepota vodopada i izazovno spuštanje uz vodopad definitvno je nezaboravan događaj. Nakon posjeta Linh An pagode nastavljamo avanturu prema Thanh Van – selo cvijeća, mjesto gdje tijekom cijele godine možete uživati u neodoljivim mirisima gerbera, ruža, ljiljana, tulipana, suncokreta. U kasnim popodnevnim satima povratak u hotel i ostatak dana slobodno za osobne aktivnosti. Noćenje.

  10. DAN DALAT – MUI NE BEACH

Nakon doručka vožnja prema ljetovalištu Mui Ne s prekrasnim pješčanim plažama gdje ćemo uživati i odmarati sljedeća 2 dana. Smještaj u hotel s 5* i ostatak dana slobodan za odmor, kupanje i sunčanje. Noćenje.

  11. DAN MUI NE

Doručak. Ostatak dana slobodan za osobne aktivnosti. Noćenje.

  12. DAN MUI NE – HO CHI MINH

Doručak i odjava iz hotela. Transfer prema gradu Ho Chi Minh. U poslijepodnevnim satima obilazak grada i posjet najznačajnijim znamenitostima grada kao što su Reunification Palace (bivša predsjednička palača), Muzeja Vijetnamskog rata, obilazak najpoznatije tržnice Ben Thanh. Večera u restorana i povratak u hotel na noćenje.

 13. DAN HO CHI MINH – MEKONG DELTA

Rani doručak i polazak iz hotela prema Vinh Long provinciji u srce Mekong delte. Obilazak započinjemo vožnjom tradicionalnim brodićem kroz gustu vegetaciju, a prva stanica je obilazak Vinhlong tržnice smještene u centru grada. Delta Mekonga je vrlo plodna rižom, agrumima i tropskim voćem. Obilazimo zanimljiva zanatska sela gdje ćemo vidjeti izradu posuđa od gline i kokosovog drveta. Ručak će biti poslužen u tradicionalnoj obiteljskoj atmosferi. U poslijepodnevnim satima šetnja tihim seoskim putevima, gdje ćemo naučiti pripremati papir od riže, kokosove slatkiše, ekspandiranu rižu i jesti ukusno svježe egzotično voće. Smještaj u povišenim drvenim kućicama s prekrasnim pogledom na egzotični vrt. Nakon smještaja sudjelovat ćete u pripremi večere s domaćinima, a nakon večere uživajte uz šalicu čaja i lokalnu glazbu. Noćenje.

  14. DAN MEKONG DELTA – HO CHI MINH CITY

Doručak i odjava iz smještaja. Vožnja tradicionalnim čamcem do Cai Be tržnice na vodi gdje ćemo imati priliku vidjeti kako lokalno stanovništvo prodaje voće i povrće direktno iz svojih čamaca. Avanturu nastavljamo vožnjom do Tan Phong otoka gdje ćemo na biciklima obilaziti otok i upoznati svakodnevni život stanovnika. Tradicionalnim kajacima uputit ćemo se dublje u unutrašnjost delte po malim kanalima i uživati u tišini prirode. U ranim popodnevnim satima  nakon ručka vožnja prema Ho Chi Minhu. Smještaj u hotel i ostatak dana slobodan za osobne programe. Noćenje.

 15. DAN HO CHI MINH – ZAGREB

Nakon doručka transfer do zračne luke. Polijetanje zrakoplova prema Zagrebu sa pripadajućim presjedanje.

 

CIJENA UKLJUČUJE: 10 noćenja s doručkom u superior hotelima 4*, 2 noćenja s doručkom u hotelu 5*, 1 noćenje s doručkom na brodu u zaljevu Halong, interkontinentalnu zrakoplovnu kartu, zrakoplovnu kartu Siem Reap – Hanoi, zrakoplovnu kartu Hanoi – Dalat, sve navedene transfere prema programu u klimatiziranim vozilima, izlete i ulaznice za objekte koji se posjećuju prema programu, prijevoz privatnim čamcima prema programu, tečaj kuhanja tradicionalne večere u Mekong delti, najam bicikla u Mekong delti, obroke prema programu u tradicionalnim restoranima, lokalnog vodiča na engleskom jeziku, 2 boce vode dnevno po osobi tijekom svih transfera, pratitelja putovanja iz Zagreba, organizaciju putovanja i jamčevinu

 

CIJENA NE UKLJUČUJE: zrakoplovne pristojbe 2.490 Kn (sklone su promjeni), trošak vize za Vijetnam 50 USD (mora se ishodovati unaprijed), trošak vize za Kambodžu 30 USD (ishoduje se na licu mjesta), napojnice za vozače i vodiče, usluge koje nisu navedene u programu, troškove osobne prirode, zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja

 

 

Pošalji upit

Fields marked with an * are required

Pravila o zaštiti Vaših podataka provjerite ovdje.

preloader