Ljetna škola engleskog jezika – Hola International School Alicante – Španjolska 9 – 18 godina: 2.-16.7.2023

From 2.550,00 (19.212,98 kn)

Hola International School, 9-18 godina

Ljetna škola engleskog jezika – Hola International School Alicante. Profesori – izvorni govornici, učenje, nova prijateljstva, kupanje i zabava!
Osim samog visokocertificiranog tečaja, u kampu Hola International School Alicante očekuje Vas dobra zabava, kupanje, sportske igre i natjecanja, razne radionice…Profesori su izvorni govornici  engleskog jezika (SAD) te je službeni jezik kampa engleski.

 • Drzava: Španjolska
 • Garantirani polazak: Da
 • Jezik: engleski, španjolski
 • Prijevoz: Zrakoplov
 • Smještaj: Rezidencija
 • Trajanje: 2 tjedna
 • Uzrast: 9-18

Opis

Ljetna škola engleskog jezika – Hola International School Alicante – Španjolska 9 – 18 godina: 2.-16.7.2023

PROGRAM PREUZMI OVDJE

 

Hola International School Alicante –  ljetni kamp engleskog jezika

 • Termini: 2.-16.7.2023.                 

 • Lokacija: Alicante, Španjolska

 • Uzrast: 9 – 18

 • Trajanje: 2 tjedna (mogu se provesti i rezervacije za dulji boravak)

 • Profesori: izvorni govornici iz SAD-a

 

LJETNA ŠKOLA ENGLESKOG JEZIKA– HOLA INTERATIONAL SCHOOL

Profesori – izvorni govornici, učenje, nova prijateljstva, kupanje i zabava! Osim visoko certificiranog tečaja, dobre zabave, kupanja, sportskih igara i natjecanja, u kampu Hola International School Alicante očekuju vas razne radionice… Profesori su izvorni govornici španjolskog (SAD), a službeni jezik kampa je španjolski. Budući da je kamp međunarodni, djeca će se družiti, učiti, provoditi vrijeme na nastavi i radionicama s djecom iz inozemstva (Njemačka, Francuska, Portugal, Ukrajina, Italija, Slovenija, Austrija…). Školski centar i učionice nalaze se u istom kompleksu, a učenicima omogućava kvalitetno obrazovanje i smještaj na istom mjestu.  Kamp se nalazi u posebnom okruženju, u prirodi, što pogoduje učenju španjolskog jezika kroz aktivno i zabavno učenje. Idealan je za mlade učenike španjolskog koji traže kombinaciju slobodnog vremena, sporta i učenja jezika u prirodnom okruženju. Svi učitelji su izvorni govornici i imaju iskustva u podučavanju španjolskog kao drugog jezika.

Osim samog visokocertificiranog tečaja, u kampu Hola International School Alicante očekuje Vas dobra zabava, kupanje, sportske igre i natjecanja, razne radionice poput: origami, igre prerušavanja, radionica pečenja palačinki… Naši profesori su izvorni govornici engleskog jezika (SAD) te je službeni jezik kampa engleski. 

 

DIDAKTIČKI PROGRAM I AKTIVNOSTI

Svi razredi i radionice održavaju se na engleskom jeziku. Također, tijekom obroka, drugih društvenih aktivnosti i u svakom trenutku, učenici i nastavnici koriste engleski za komunikaciju. Nastava je dinamična i s praktičnim pristupom. Ona uključuje, između ostalih vježbi, igre uloga koje se odnose na različite situacije, audiovizualne metode, dramske prikaze i pjesme. Program uključuje i razne radionice, kazališne, sportske i kulturno-zabavne aktivnosti. Sve se to izvodi na engleskom jeziku i u društvu naših profesora. Kamp se odvija u opuštenom okruženju koje tjera studenta da razmišlja na engleskom te ga se koristi prirodno u svakom trenutku. Aktivnosti su pomno pripremljene i prilagođene svakoj školi kako bi polaznici unaprijedili razinu vladanja jezikom u svim aspektima: usmeno razumijevanje i izražavanje, gramatiku i vokabular, naglasak i smanjenje pogrešaka u komunikaciji na engleskom. Tema svakog tjedna je drugačija. Imamo edukativni materijal uz mnoštvo obrazovnih izvora kao što su video i audio zapisi.

 

PROGRAM FILM MAKING

Filmski program unutar kampa održava vanjska institucija koja se primarno bavi obrazovanjem u sferi filma i režije.
Polaznici će kroz edukaciju proći sve faze izrade filma integralnim pristupom neformalnom obrazovanju koji uključuje različite vidove suvremene umjetnosti i drugih društvenih znanja – od filmske tehnike, dramaturgije filma i pisanja scenarija, režije, filmske fotografije, montaže, scenografije, kostimografije, itd.

Prije svega je cilj djecu zabaviti i produbiti njihov interes za filmskim stvaralaštvom te po završetku radionice održati „svečanu premijeru“ njihovog filma čime će se izraziti umjetnička kompetencija u svijetu beskrajne mašte polaznika ovog programa.

Nadoplata za program + Filmmaking – 300 €

Ljetna škola engleskog jezika - Hola International School Alicante - Španjolska 9 - 18 godina: 2.-16.7.2023

 

TEST PREDZNANJA

Testiranje stupnja znanja provodi se online prije dolaska u školu. Polaznici se prvi dan nastave raspoređuju u grupama prema stupnju znanja. Grupe su formirane od 12 do 15 polaznika prema stupnju znanja.  Ukoliko polaznik smatra da ne može pratiti nastavu ili je njegovo znanje veće, mora odmah obavijestiti pratitelja koji će poduzeti potrebne aktivnosti i pronaći zadovoljavajuće rješenje.

Knjige i nastavni materijal – Škola osigurava korištenje knjiga i nastavnih materijala koji se mogu kupiti u školi. Preporučamo da polaznici ponesu svoj mali rječnik, gramatiku, bilježnicu i pribor za pisanje.

 

SMJEŠTAJ

Polaznici su smješteni u rezidenciji u apartmanu kojeg dijele više osoba. Svaki polaznik ima vlastitu sobu i kupaonicu. U apartmanu se nalazi i kuhinja i zajednički prostor. U sklopu rezidencije osiguran je i puni pansion. Polaznici na raspolaganje imaju korištenje zajedničkog prostora, teretanu te vanjski bazen neograničeno.

Ljetna škola engleskog jezika - Hola International School Alicante - Španjolska 9 - 18 godina: 2.-16.7.2023

Micampus je jedna od najvećih kompanija za studentske domove u Španjolskoj s gotovo 6000 kreveta kojima upravlja, raspoređenih u 28 rezidencija i s 15 rezidencija u razvoju koje će portfelju dodati više od 2500 kreveta u sljedeće 2 godine. Jedna je od 3 najstarije tvrtke za studentske domove u Europi, s više od 20 godina iskustva u sektoru i ima oko 150 stručnjaka koji su odgovorni za očuvanje dobrobiti studenata.

OBROCI

Prvi obrok po dolasku je večera u sklopu rezidencije. Prehrana je organizirana na osnovi buffet punog pansiona – doručak, ručak i večera. Za vrijeme cjelodnevnih izleta polaznici dobiju lunch-paket. Obroci su internacionalni u skladu s pravilnikom studentske prehrane u zemlji boravka.

 

Izleti uz doplatu: 

 • Valencia (80 EUR)
 • Altea (70 EUR)
 • Mundomar (95 EUR)

 

CIJENA UKLJUČUJE:

 • 20 lekcija nastave/tjedno u grupama do 14 polaznika (1 sat = 50 min)
 • Testiranje znanja stranog jezika po dolasku
 • Školski materijal
 • Smještaj u kampusu
 • Puni pansion – (doručak, ručak, večera i užina)
 • Školski materijal i knjige
 • Certifikat i akademsko izvješće po završetku tečaja
 • Razgled Alicantea
 • 24-satni nadzor stručnog osoblja
 • Društvene aktivnosti u poslijepodnevnim satima
 • Transfer od zračne luke do škole
 • Zrakoplovnu kartu
 • Pratitelja putovanja na min. 8 polaznika

 

 

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • osiguranje
 • izlete: Valencia, Altea, Mundomar 
 • nadoplata za program Filmmaking

 

Pratitelj putovanja je profesor/ica stranog jezika

Profesor/ica škole stranih jezika, putuje i boravi s polaznicima, uključen je 24-satni nadzor, supervizija pohađanja nastave, društvenih i sportskih aktivnosti.

Doček i asistencija stručnog osoblja škole

Po dolasku u zračnu luku škola organizira prijevoz i stručnu asistenciju kod dolaska grupe. Organizirani prijevoz do škole, slijedi registracija polaznika i raspored smještaja po sobama, te orijentacijska tura po kampusu.

Viza

Viza za ulazak u Španjolsku nije potrebna za hrvatske državljanje. Moguće je ući s osobnom iskaznicom ili putovnicom.

 

 

Additional Information

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Ljetna škola engleskog jezika – Hola International School Alicante – Španjolska 9 – 18 godina: 2.-16.7.2023”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)