Ljetna škola engleskog jezika New York Embassy – grupni polazak

27.000,00kn (3.583,52 €)

Obriši
 • Drzava: SAD
 • Garantirani polazak: Da
 • Jezik: engleski
 • Prijevoz: Zrakoplov
 • Uzrast: 12-17
 • Smještaj: Rezidencija

Opis

LJETNA ŠKOLA ENGLESKOG JEZIKA NEW YORK EMBASSY

LIU Brooklyn New York

Welcome to Embassy LIU Brooklyn

Welcome to Brooklyn!

Uzrast: 12-17

Grupni polazak!

Školski centar Embassy New York nalazi se na Long Island University u Brooklynu, samo jednu stanicu metroom do Manhattana i u neposrednoj blizini Brooklyn Bridgea. Ovaj ljetni centar nudi odličan multinacionalni program učenja engleskog jezika, sportskih i društvenih aktivnosti, educira mlade iz cijelog svijeta. Raspolaže modernim, prostranim i svijetlim učionicama, sportskim terenima za odbojku, nogomet i košarku. Kao vodeća obrazovna institucija akreditirana je mnogobrojnim certifikatima i garantira uspjeh u obrazovanju. Smještaj je organiziran u rezidencijama u sklopu kampusa, sobe su dvokrevetne, trokrevetne i četverokrevetne  s vlastitom kupaonicom.

New York ima preko 500 galerija, 150 muzeja, 100 kazališta te mnogobrojne restorane i kafiće. Gradsko je područje podijeljeno na pet četvrti: Manhattan, Brooklyn, Bronx, Queens i Staten Island.

Aktivnosti: Brooklyn Bridge, Central Park walking tour
Izleti: Empire State Building, Statue of Liberty, Times Square and 5 th Avenue Shopping, New York museums, Coney Island, Manhattan!
Opcionalni izleti: Boston, Washington, Six Flags, United Nations, Yankees Baseball…

ljetni tečaj engleskog jezika new york

Termin: 19.7.-02.08.2022.

CIJENA UKLJUČUJE:
 • 20 nastavnih sati tjedno (1 sat=45 minuta)
 • smještaj u rezidenciji u 1/3 -4 sobama na osnovi punog pansiona
 • zrakoplovna karta Zagreb-New York-Zagreb
 • zajednička kupaonica
 • nastavni materijal
 • test provjere znanja
 • certifikat o pohađanju tečaja
 • program društvenih i sportskih aktivnosti
 • 4 poludnevna 1 cjelodnevni izlet / tjedno
 • 24-satni nadzor

 

Program za 2022.: https://www.embassysummer.com/globalassets/partners-site/embassy-liu-brooklyn-2020-programme.pdf

Doček i asistencija stručnog osoblja škole

Po dolasku u zračnu luku, škola organizira prijevoz i stručnu asistenciju kod dolaska grupe. Organizirani prijevoz do škole, slijedi registracija polaznika i raspored smještaja po sobama.

Testiranje stupnja znanja na licu mjesta – polaznici se raspoređuju u grupama prema stupnju znanja

Testiranje znanja polaznika vrši se prvi radni dan u 8.30 sati, a ostvareni rezultati pokazatelji su znanja, te se formiraju grupe na licu mjesta. Grupe su formirane od 12 do 15 polaznika, uglavnom se raspoređuju s polaznicima drugog govornog područja, kako bi što više komunicirali na engleskom jeziku. Ukoliko polaznik smatra da ne može pratiti nastavu ili je njegovo znanje veće, mora odmah obavijestiti pratitelja koji će pronaći zadovoljavajuće rješenje.

Knjige i nastavni materijal

Škola osigurava korištenje knjiga i nastavnih materijala koji se mogu i kupiti u školi. Preporučamo da polaznici ponesu svoj mali rječnik, gramatiku, bilježnicu i pribor za pisanje.

Smještaj

Smještaj učenika organiziran je u studentskim rezidencijama u 1/3 i 1/4  sobama. Obavezno pročitajte kućni red detaljno i uvjete nepoštivanja. Plaćanje depozita za slučaj štete je obavezno kod dolaska u školu, koji se vraća prilikom odlaska, ukoliko nema prouzročene štete. Svaki polaznik dužan je pridržavati se školskih pravila ponašanja. Svako nepridržavanje pravila ponašanja može rezultirati usmenim ili pismenim upozorenjem odnosno udaljavanjem s programa škole. U slučaju isključenja polaznika zbog kršenja  pravila škole, mora napustiti ustanovu o vlastitom trošku. Škola i Etw – Educational Travel Worldwide ne snose troškove prijevremenog povratka polaznika u Republiku Hrvatsku.

Obroci

Prvi obrok po dolasku je večera u sklopu rezidencije. Prehrana je organizirana na osnovi punog pansiona – doručak, ručak i večera. Obroci su internacionalni u skladu s pravilnikom studentske prehrane u zemlji boravka.

 

Additional Information

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Ljetna škola engleskog jezika New York Embassy – grupni polazak”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.