Ljetna škola New York Embassy, tečaj engleskog jezika za dob 12 – 18 godina

  • Datum polaska:: 24.06. - 8.07.2018.
  • Usluga: ljetna škola engleskog jezika
  • Škola: Embassy New York
  • Dob: 12 - 18 godina
  • Prijevoz: Zrakoplovom
  • Proizvod Jezici: engleski
  • Proizvod Vrsta polaska: Grupni polasci
  • Proizvod Vrsta tečaja: Ljetna škola
  • Proizvod Država: SAD
Pošalji upit

29.200 kn

Opis

Ljetna škola engleskog jezika New York, Brooklyn

Školski centar Embassy New York nalazi se na Long Island University u Brooklynu. Samo jedna stanica metro do Manhattana i neposredna blzina Brooklyn Bridge. Moderna arhitektura škole odiše američkim životom. Ovaj ljetni centar nudi odličan multinacionalni program učenja engleskog jezika, sportskih i društvenih aktivnosti, educira mlade iz cijelog svijeta. Raspolaže s modernim, prostranim i svjetlim učionicama, sportskim terenima za odbojku, nogomet i košarku, unutrašnjim bazenom i teretanom. Kao vodeća obrazovna institucija akreditirana je mnogobrojnim certifikatima i garantira uspjeh u obrazovanju.
Smještaj je organiziran u rezidencijama u sklopu kampusa, sobe su dvokrevetne i trokrevetne s vlastitom kupaonicom.

Ima preko 500 galerija, 150 muzeja, 100 kazališta te mnogobrojne restorane i kafiće. Gradsko je područje podijeljeno na pet četvrti: Manhattan, Brooklyn, Bronx, Queens i Staten Island.

Ljetna škola engleskog jezika New York, grupni polazak: 24.06. – 08.07.2018.

TerminCijena / kn
24.06. – 08.07.2018.29.200

Individualni polasci: 1.7., 15.7., 29.7.2018.

Aktivnosti: Brooklyn Bridge, Central Park walking tour
Izleti: Empire State Building, Statue of Liberty, Times Square and 5 th Avenue Shopping, New York museums, Coney Island, Manhattan!
Opcionalni izleti: Boston, Washington, Six Flags, United Nations, Yankees Baseball…

CIJENA UKLJUČUJE:

20 nastavnih sati tjedno (1 sat=45 minuta)
smještaj u rezidenciji u 1/2 i 1/3 sobama na osnovi punog pansiona
zajednička kupaonica
nastavni materijal
test provjere znanja
certifikat o pohađanju tečaja
program društvenih i sportskih aktivnosti
4 poludnevna 1 cjelodnevni izlet / tjedno
pratitelj putovanja profesor engleskog jezika za minimum 10 polaznika
nadzor 24 sata
zrakoplovna karta

Pratitelj putovanja je uglavnom stručna osoba ili profesor
Praitelj putuje i boravi s polaznicima, uključen je nadzor od 24 sata,  nadzor pohađanja nastave, društvenih i sportskih aktivnosti.

Doček i asistencija stručnog osoblja škole
Po dolasku u zračnoj luci  škola organizira prijevoz i stručnu asistenciju kod dolaska grupe. Organizirani prijevoz do škole, slijedi registracija polaznika i raspored smještaja po sobama.

Testiranje stupnja znanja na licu mjesta – Polaznici se raspoređuju u grupama prema stupnju znanja
Testiranje znanja polaznika se vrši prvi radni dan u 8.30 sati, ostvareni rezultati su pokazatelji znanja te se formiraju grupe na licu mjesta. Grupe su formirane od 12 – 15 polaznika,  uglavnom se raspoređuju sa polaznicima sa drugog govornog područj, kako bi što više komunicirali na engleskom jeziku. Ukoliko polaznik samtra da ne može pratiti nastavu ili je njegovo znanje veće, mora odmah obavijestiti pratitelja koji će poduzeti potrebne aktivnosti i pronaći zadovoljavajuće rješenje.

Knjige i nastavni materijal
Škola osigurava korištenje knjiga i nastavnih materijala koji se mogu i kupiti u školi. Preporučujemo da polaznici ponesu svoj mali rječnik, gramatiku, bilježnicu i pribor za pisanje.

Smještaj:

  • Smještaj učenika je organiziran u studentskim rezidencijama u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Obavezno pročitajte kućni red detaljno i uvjete nepoštovanja. Plaćanje depozita za slučaj štete je obavezno kod dolaska u školu, koji se vraća prilikom odlaska, ukoliko nema prouzročene štete . Svaki polaznik dužan je pridržavati se školskih pravila ponašanja. Svako nepridržavanje pravila ponašanja može rezultirati usmenim ili pismenim upozorenjem odnosno udaljavanjem s programa škole. U slučaju isključenja polaznika zbog kršenja  pravila škole, mora napustiti ustanovu o vlastitom trošku. Škola  i Etw – Educational Travel Worldwide ne snose troškove prijevremenog povratka polaznika u Republiku Hrvatsku.

Obroci
Prvi obrok po dolasku je večera u sklopu rezidencije. Prehrana je organizirana na osnovi punog pansiona –  doručak, ručak i večera. Obroci su internacionalni u skladu s pravilnikom studentske prehrani u zemlji boravka.

Pošalji upit

Fields marked with an * are required

Pravila o zaštiti Vaših podataka provjerite ovdje.

preloader