Ljetna škola engleskog jezika Plus Brighton za uzrast 10-17 godina

17.600,00kn

Obriši
 • Drzava: Velika Britanija
 • Garantirani polazak: Da
 • Jezik: engleski
 • Prijevoz: Zrakoplov
 • Uzrast: 10-17
 • Smještaj: Rezidencija

Opis

Ljetna škola engleskog jezika Plus Brighton za uzrast 10-17 godina

PLUS BRIGHTON

20.7.– 3.8.2021.

ZA DOB OD 10 DO 17 GODINA

 

Brighton je prekrasan gradić na engleskoj obali, udaljen od Londona sat vremena vožnje vlakom. Brighton je idealna ljetna destinacija za učenje engleskog jezika; nudi mnoge kulturne i povijesne  atrakcije, te prekrasne plaže. Škola PLUS smještena je u kampusu Sveučilišta Sussex, udaljenom 15 minuta vožnje autobusom od centra Brightona.  Polaznici mogu uživati u zelenilu parka koji okružuje kampus. Uzbudljiv program i smještaj u kampusu pruža svakom polazniku iskustvo privremenog studentskog života. U sklopu kampusa nalazi se studentski restoran gdje se poslužuju svi obroci. Polaznicima je na raspolaganju i praonica rublja.  Nastava se održava u modernim učionicama opremljenim najsuvremenijom tehnologijom. U sklopu kampusa nalazi se studentski restoran gdje se poslužuju svi obroci. Tijekom boravka od 2 tjedna u kampu bit će organiziran cjelodnevni izlet u London i Cambridge, te svakodnevni poludnevni obilasci Brightona koji uključuju i kartu za javni prijevoz.

Polazak i povratak utorkom

 

TERMIN CIJENA
20.7.– 3.8.2021. 17.600

 

 

Cijena uključuje:

 • 15 školskih sati nastave engleskog jezika tjedno (1 školski sat = 45 minuta)
 • nastavni materijal
 • online provjeru znanja engleskog jezika prije dolaska
 • potvrdu o pohađanju tečaja
 • smještaj u jednokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom na osnovi punog pansiona
 • program društvenih i sportskih aktivnosti
 • 1 cjelodnevni izlet u London
 • 5 poludnevnih izleta turističkim atrakcijama u Brightonu s uključenom kartom za javni prijevoz 1 cjelodnevni izlet u Cambridge
 • 24-satni nadzor osoblja škole
 • zrakoplovnu kartu Zagreb – London – Zagreb
 • prijevoz na relaciji zračna luka – škola – zračna luka
 • organizaciju putovanja i jamčevinu

 

Doček i asistencija stručnog osoblja škole


Po dolasku u zračnoj luci  škola organizira prijevoz i stručnu asistenciju kod dolaska grupe. Organizirani prijevoz do škole, slijedi registracija polaznika i raspored smještaja po sobama.

 

Testiranje stupnja znanja provodi se online prije dolaska u školu. Polaznici se prvi dan nastave raspoređuju u grupama prema stupnju znanja.


Grupe su formirane od 12 do 15 polaznika,  uglavnom se raspoređuju s polaznicima sa drugog govornog područja, kako bi što više komunicirali na engleskom jeziku. Ukoliko polaznik smatra da ne može pratiti nastavu ili je njegovo znanje veće, mora odmah obavijestiti pratitelja koji će poduzeti potrebne aktivnosti i pronaći zadovoljavajuće rješenje.

 

Knjige i nastavni materijal


Škola osigurava korištenje knjiga i nastavnih materijala koji se mogu kupiti u školi. Preporučujemo da polaznici ponesu svoj mali rječnik, gramatiku, bilježnicu i pribor za pisanje.

 

Smještaj


Smještaj učenika je organiziran u studentskim rezidencijama u jednokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom. Obavezno pročitajte kućni red detaljno i uvjete nepoštovanja. Plaćanje depozita za slučaj štete je obavezno kod dolaska u školu, a depozit se vraća prilikom odlaska, ukoliko nema prouzročene štete. Svaki polaznik dužan je pridržavati se školskih pravila ponašanja. Svako nepridržavanje pravila ponašanja može rezultirati usmenim ili pismenim upozorenjem odnosno udaljavanjem s programa škole. U slučaju isključenja polaznika zbog kršenja pravila škole, mora napustiti ustanovu o vlastitom trošku. Škola  i ETW – Educational Travel Worldwide ne snose troškove prijevremenog povratka polaznika u Republiku Hrvatsku.

 

Obroci


Prvi obrok po dolasku je večera u sklopu rezidencije. Prehrana je organizirana na osnovi punog pansiona –  doručak, ručak i večera. Za vrijeme cjelodnevnih izleta polaznici dobiju lunch-paket. Obroci su internacionalni u skladu s pravilnikom studentske prehrani u zemlji boravka.

 

Ne znaš na kojoj si razini engleskog jezika? Besplatno testiraj svoje znanje preko online testa Učilišta Amor Lingua i saznaj koliko dobro poznaješ engleski jezik?

Testiraj se na linku – OVDJE!

Additional Information

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Ljetna škola engleskog jezika Plus Brighton za uzrast 10-17 godina”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *