Ljetna škola engleskog jezika Plus London. 3.-17.7/17.-31.7 dob 12-17 godina

From 2.747,36 (20.699,98 kn)

3.-17.7.2023 London Plus Uxbridge, uzrast 10-17 

PLUS London Uxbridge škola smještena je u zapadnom dijelu Londona, unutar sveučilišnog kampusa, koji je renoviran. Ova škola idealna je za mlađe polaznike jer se sve nalazi unutar kampusa, koji je zatvorenog tipa. U sklopu kampusa nalazi se studentski restoran gdje se poslužuju svi obroci. Polaznicima je na raspolaganju praonica rublja, caffe bar, bankomat, trgovina. Nastava se održava u modernim učionicama opremljenim najsuvremenijom tehnologijom. Unutar kampusa polaznicima je omogućeno besplatno korištenje WiFi-a. Kampus raspolaže unutarnjom dvoranom, plesnim studijem, vanjskim sportskim terenima, tenis terenima, ragbi i nogometnim terenom. Tijekom boravka su organizirani izleti u London, Oxford i Brighton.

 • Drzava: Velika Britanija
 • Garantirani polazak: Da
 • Jezik: engleski
 • Prijevoz: Zrakoplov
 • Uzrast: 12-17
 • Smještaj: Rezidencija

Opis

Ljetna škola engleskog jezika Plus London Uxbridge

Datumi: 03.07.-17.07.2023, 17.-31.7. 2023.

dob : 12 – 17 godina 

 

PREUZMI PROGRAM OVDJE

 

 

GRUPNI POLAZAK ZA DOB OD 12 DO 17 GODINA

PLUS London Uxbridge škola smještena je u zapadnom dijelu Londona, unutar sveučilišnog kampusa, koji je renoviran. Ova škola idealna je za mlađe polaznike jer se sve nalazi unutar kampusa, koji je zatvorenog tipa. U sklopu kampusa nalazi se studentski restoran gdje se poslužuju svi obroci.  U kampusu se nalazi velika uređena zelena površina idealna za rekreacijske aktivnosti, dućan, kafići, 24/7 sigurnosna služba. Kampus ima besplatnu Wi-Fi konekciju.

Polaznicima je na raspolaganju praonica rublja, caffe bar, bankomat, trgovina. Nastava se održava u modernim učionicama opremljenim najsuvremenijom tehnologijom. Unutar kampusa polaznicima je omogućeno besplatno korištenje WiFi-ja. Kampus raspolaže unutarnjom dvoranom, plesnim studijem, vanjskim sportskim terenima, tenis terenima, ragbi i nogometnim terenom.

Cijena uključuje:

 • 15 školskih sati nastave engleskog jezika tjedno (1 školski sat = 45 minuta)
 • Nastavni materijal
 • Online provjeru znanja engleskog jezika prije dolaska
 • Potvrdu o pohađanju tečaja
 • Smještaj u 1/1 (EN SUIT PAKET) na osnovi punog pansiona
 • Program društvenih i sportskih aktivnosti
 • izlete
 • 24-satni nadzor osoblja škole
 • Zrakoplovnu kartu Zagreb – London – Zagreb
 • Prijevoz na relaciji zračna luka – škola – zračna luka
 • Pratitelja putovanja profesora Učilišta Amor Lingua na min. 10 polaznika
 • Organizaciju putovanja i jamčevinu

 

 • PREMIUM PROGRAM

Program od dva tjedna uključuje 8 cjelodnevnih izleta:

 • 5 cjelodnevnih izleta u London: ulazak u London Eye, krstarenje rijekom Temzom, Emirates Cable Car, London Zoo. Također uključuje putnu kartu i posjete Muzeju znanosti i Prirodoslovnom muzeju
 • 1 cjelodnevni izlet u Brighton (ulaz u razglednicu British Airways i360)
 • 1 cjelodnevni izlet u Oxford
 • 1 cjelodnevni izlet u Uxbridge (organizirani lov na blago i kupovina)

Young Manager

Program uključuje 30 sati nastave u 2 tjedna poslovnog engleskog jezika za djecu od 14-17 godina, razine znanja B1. Polaznici će u 2 tjedna razvijati poslovni projekt koji će na kraju tečaja predstaviti svojoj grupi. Prednost ovog programa je što će polaznici učiti kako komunicirati u poslovnom svijetu, usavršavati pismene vještine koristeći se poslovnim jezikom, razvijati pregovaračke vještine, naučiti kako pisati CV, kako razviti poslovnu ideju, razviti sposobnost rada u grupama.

Pratitelj putovanja je profesor/ica engleskog jezika

Profesor/ica škole stranih jezika, putuje i boravi s polaznicima, uključen je 24-satni nadzor, supervizija pohađanja nastave, društvenih i sportskih aktivnosti.

Doček i asistencija stručnog osoblja škole

Po dolasku u zračnu luku škola organizira prijevoz i stručnu asistenciju kod dolaska grupe. Nakon toga slijedi registracija polaznika i raspored smještaja po sobama. Orijentacijska tura kampusa.

Testiranje stupnja znanja provodi se online prije dolaska u školu. Polaznici se prvi dan nastave raspoređuju u grupama prema stupnju znanja.

Grupe su formirane od 12 do 15 polaznika, uglavnom se raspoređuju s polaznicima s drugog govornog područja, kako bi što više komunicirali na engleskom jeziku. Ukoliko polaznik smatra da ne može pratiti nastavu ili je njegovo znanje veće, mora odmah obavijestiti pratitelja koji će pronaći zadovoljavajuće rješenje.

Knjige i nastavni materijal

Škola osigurava korištenje knjiga i nastavnih materijala koji se mogu kupiti u školi. Preporučamo da polaznici ponesu svoj mali rječnik, gramatiku, bilježnicu i pribor za pisanje.

Smještaj

Smještaj učenika organiziran je u studentskim rezidencijama u jednokrevetnim sobama (En suite) s vlastitom kupaonicom i standard sobama sa zajedničkom kupaonicom. Unutar rezidencije nalaze se zajednički dnevni boravak i kuhinjica. Obavezno pročitajte kućni red detaljno i uvjete nepoštivanja. Plaćanje depozita za slučaj štete je obavezno kod dolaska u školu, a depozit se vraća prilikom odlaska, ukoliko nema prouzročene štete.

Svaki polaznik dužan je pridržavati se školskih pravila ponašanja. Svako nepridržavanje pravila ponašanja može rezultirati usmenim ili pismenim upozorenjem, odnosno udaljavanjem s programa škole. U slučaju isključenja polaznika zbog kršenja pravila škole, mora napustiti ustanovu o vlastitom trošku. Škola Plus  i ETW – Educational Travel Worldwide ne snose troškove prijevremenog povratka polaznika u Republiku Hrvatsku.

Obroci

Prvi obrok po dolasku je večera u sklopu rezidencije. Prehrana je organizirana na osnovi punog pansiona – doručak, ručak i večera koji se serviraju u kantini unutar kampusa ili u tradicionalnim restoranima uz odabir hrane prema vlastitom izboru. Za vrijeme cjelodnevnih izleta polaznici će dobiti   lunch-paket. Obroci su internacionalni u skladu s pravilnikom studentske prehrane u zemlji boravka.

Ne znaš na kojoj si razini engleskog jezika? Besplatno testiraj svoje znanje preko online testa Učilišta Amor Lingua i saznaj koliko dobro poznaješ engleski jezik?

Testiraj se na linku – OVDJE!

Additional Information

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Ljetna škola engleskog jezika Plus London. 3.-17.7/17.-31.7 dob 12-17 godina”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)