Ljetna škola engleskog jezika Plus New York Central za dob 10-20 godina 2021.

29.000,00kn

Ljetni tečaj engleskog jezika New York PLUS. Škola je smještena u rezidencijalnom dijelu New Yorka, u Rochelle Park, poznatom kao „Home Town“. U blizini škole nalaze se shopping centri, kafići, kina i trgovine, do Manhattana stiže se vlakom za 30 minuta. Škola je smještena u sveučilišnom kampusu u samome centru mjesta Rochelle, okružen zelenilom i sportskim terenima.

Obriši
 • Drzava: SAD
 • Garantirani polazak: Da
 • Jezik: engleski
 • Prijevoz: Zrakoplov
 • Uzrast: 10-20
 • Smještaj: Rezidencija

Opis

Ljetna škola engleskog jezika Plus New York Central za dob 10-20 godina 2021.

GRUPNI POLAZAK 4.7.-18.7.2021.

Za dob od 10 do 20 god

Ljetni tečaj engleskog jezika New York PLUS škola smještena je u rezidencijalnom dijelu New Yorka, u Rochelle Parku, poznatom kao „Home Town“. U blizini škole nalaze se shopping centri, kafići, kina i trgovine, do Manhattana se stiže vlakom za 30 minuta. Škola je smještena u sveučilišnom kampusu u samome centru mjesta Rochelle, okružen zelenilom i sportskim terenima.

U sklopu kampusa nalaze se unutarnja sportska dvorana, bazen, 3 teniska terena, nogometni teren, praonica rublja i kantina. Nastava se održava u modernim učionicama opremljenim najsuvremenijom tehnologijom. U sklopu kampusa nalazi se studentski restoran gdje se poslužuju svi obroci. Smještaj je u rezidencijama udaljenim 5 min. šetnje od kampusa.

Dolazak i odlazak utorkom.

Aktivnosti: Baseball utakmica, BBQ večera, sportska natjecanja
Izleti: Brooklyn Bridge, Central Park, walking tour Empire State Building, Statue of Liberty, Times Square and 5 th Avenue Shopping, New York museums, Coney Island, Manhattan!
Opcionalni izleti: Boston, Washington, United Nations, Yankees Baseball


Cijena uključuje:
 • 15 školskih sati nastave engleskog jezika tjedno (1 školski sat = 45 minuta)
 • nastavni materijal
 • online provjeru znanja engleskog jezika prije dolaska
 • potvrdu o pohađanju tečaja
 • smještaj u jednokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom na osnovi punog pansiona
 • program društvenih i sportskih aktivnosti
 • 24-satni nadzor osoblja škole
 • zrakoplovnu kartu Zagreb – New York – Zagreb
 • prijevoz na relaciji zračna luka – škola – zračna luka
 • pratitelj putovanja profesor škole stranih jezika na 10 prijavljenih polaznika
 • organizaciju putovanja i jamčevinu
LJETNI TEČAJ ENGLESKOG JEZIKA NEW YORK CLASSIC SUPERIOR PROGRAM

29.000 HRK

 • 5 cjelodnevnih izleta u New York
 • 3 poludnevna izleta
LJETNI TEČAJ ENGLESKOG JEZIKA NEW YORK EXPERIENCE PROGRAM

32.600 HRK

 • All inclusive uključuje VIP ulaznice za sve turističke atrakcije koje se posjećuju, transfere na izlete u privatnom klimatiziranom autobusu
 • dvodnevno putovanje s noćenjem u Bostonu ili Niagarine slapove
 • 5 cjelodnevnih izleta u New York
 • 2 poludnevna izleta
Pratitelj putovanja je profesor/ica engleskog jezika

Profesor/ica škole stranih jezika, putuje i boravi s polaznicima, uključen je 24-satni nadzor, supervizija pohađanja nastave, društvenih i sportskih aktivnosti.

Doček i asistencija stručnog osoblja škole

Po dolasku u zračnu luku škola organizira prijevoz i stručnu asistenciju kod dolaska grupe. Organizirani prijevoz do škole, slijedi registracija polaznika i raspored smještaja po sobama, te orijentacijska tura po kampusu.

Testiranje stupnja znanja provodi se online prije dolaska u školu. Polaznici se prvi dan nastave raspoređuju u grupama prema stupnju znanja.

Grupe su formirane od 12 do 15 polaznika, uglavnom se raspoređuju s polaznicima s drugog govornog područja, kako bi što više komunicirali na engleskom jeziku. Ukoliko polaznik smatra da ne može pratiti nastavu ili je njegovo znanje veće, mora odmah obavijestiti pratitelja koji će poduzeti potrebne aktivnosti i pronaći zadovoljavajuće rješenje.

Knjige i nastavni materijal

Škola osigurava korištenje knjiga i nastavnih materijala koji se mogu kupiti u školi. Preporučamo da polaznici ponesu svoj mali rječnik, gramatiku, bilježnicu i pribor za pisanje.

Smještaj

Smještaj učenika organiziran je u studentskim rezidencijama u jednokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom. Unutar rezidencije postoji zajednički dnevni boravak i kuhinjica, polaznicima je omogućen besplatan WiFi. U rezidenciji postoji 24-satni pedagoški nadzor. Obavezno detaljno pročitajte kućni red i uvjete nepoštivanja. Plaćanje depozita za slučaj štete je obavezno kod dolaska u školu.

Depozit se vraća prilikom odlaska, ukoliko nema prouzročene štete. Svaki polaznik dužan je pridržavati se školskih pravila ponašanja. Svako nepridržavanje pravila ponašanja može rezultirati usmenim ili pismenim upozorenjem odnosno udaljavanjem s programa škole. U slučaju isključenja polaznika zbog kršenja pravila škole, mora napustiti ustanovu o vlastitom trošku. Škola i ETW – Educational Travel Worldwide ne snose troškove prijevremenog povratka polaznika u Republiku Hrvatsku.

Obroci

Prvi obrok po dolasku je večera u sklopu rezidencije. Prehrana je organizirana na osnovi buffet punog pansiona – doručak, ručak i večera. Za vrijeme cjelodnevnih izleta polaznici dobiju lunch-paket. Obroci su internacionalni u skladu s pravilnikom studentske prehrane u zemlji boravka.

Viza

Američka viza je za hrvatske državljane obavezna. Cijena vize je 1.400 kn, a trošak agencijskog posredovanje pri izradi vize je 200 Kn.

 

Ne znaš na kojoj si razini engleskog jezika? Besplatno testiraj svoje znanje preko online testa Učilišta Amor Lingua i saznaj koliko dobro poznaješ engleski jezik?

Testiraj se na linku – OVDJE!

Additional Information

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Ljetna škola engleskog jezika Plus New York Central za dob 10-20 godina 2021.”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *