Ljetna škola engleskog jezika University of Greenwich, London, 11-18 godina, 16.-30.7.2023.

From 2.561,55 (19.300,00 kn)

Ljetna škola engleskog jezika University of Greenwich, London, 11-18 godina, 16.-30.7.2023

Sveučilište Greenwich – Avery Hill
London, glavni grad Engleske, jedan je od najpoznatijih i multikulturalnih gradova na svijetu. Više od 15 milijuna turista posjeti London svake godine. Omiljena mjesta Londona su: London Eye, Westminster House of Parliament i Oxford Street. London ima za svakoga ponešto.

 • Drzava: Velika Britanija
 • Garantirani polazak: Da
 • Jezik: engleski
 • Prijevoz: Zrakoplov
 • Uzrast: 11-18
 • Smještaj: Rezidencija

Opis

Ljetna škola engleskog jezika University of Greenwich, London, 11-18 godina, 16.-30.7.2023.

Termini putovanja:

 • 16.-30.7.2023.

GRUPNI POLAZAK ZA DOB OD 11 DO 18 GODINA

Sveučilište Greenwich – Avery Hill
London, glavni grad Engleske, jedan je od najpoznatijih i multikulturalnih gradova na svijetu. Više od 15 milijuna turista posjeti London svake godine. Omiljena mjesta Londona su: London Eye, Westminster House of Parliament i Oxford Street. London ima za svakoga ponešto.

Kampus
Avery Hill Campus, Southwood Site, nalazi se u predivnom Avery Hill Parku u Elthamu, u jugoistočnom Londonu. Ima izvrsne nastavne, stambene i sportske sadržaje. Southwood Site ima trgovinu i praonicu rublja, teniske terene i veliko igralište za ragbi i nogomet. ‘Kupola’ u središtu kompleksa je restoran.

Smještaj
Studentski smještaj je u kampusu, ovo može biti uzbudljivo iskustvo i odličan način za upoznavanje novih ljudi i sklapanje prijateljstava.

Studenti će živjeti u  rezidencijama u jednokrevetnim sobama s vlastitim kupaonicama i zajedničkom kuhinjom/blagovaonom. Rezidencije su moderno uređene te imaju Wi-Fi.

Sigurnost učenika nam je vrlo važna. Avery Hill ima 24-satno osiguranje i CCTV na licu mjesta.

Okolica
Najbliži grad je Eltham, odlično mjesto za shopping i dobru hranu. U neposrednoj blizini kampusa nalazi se palača Eltham: dom djetinjstva kralja Henrika VIII. iz 1305. godine. Englesko nogometno prvenstvo također se igra u blizini u domu nogometnog kluba Charlton Athletic. Tim, međutim, trenira neposredno uz kampus Avery Hill.

Putovanja i transport
Sva putovanja u programu studentskih ekskurzija odvijat će se privatnim autobusom.

Ljetna škola engleskog jezika University of Greenwich, London, 11-18 godina, 16.-30.7.2023. Ljetna škola engleskog jezika University of Greenwich, London, 11-18 godina, 16.-30.7.2023. Ljetna škola engleskog jezika University of Greenwich, London, 11-18 godina, 16.-30.7.2023.

Cijena uključuje:

 • 36 lekcija nastave engleskog jezika u dva tjedna (1 školski sat = 45 minuta)
 • Nastavni materijal
 • Online provjeru znanja engleskog jezika prije dolaska
 • Potvrdu o pohađanju tečaja
 • Smještaj u 1/1 (EN SUITE PAKET) na osnovi punog pansiona
 • Program društvenih i sportskih aktivnosti
 • 24-satni nadzor osoblja škole
 • Zrakoplovnu kartu Zagreb – London – Zagreb
 • Prijevoz na relaciji zračna luka – škola – zračna luka
 • Pratitelja putovanja
 • Organizaciju putovanja i jamčevinu

PREMIUM PROGRAM UKLJUČUJE:

 • 7 cjelodnevnih izleta-London British Museum, London Greenwich, Brighton, Cambridge Kings College, London Thames River Cruise, London Science Museum NHM and Hyde Park, London
 • Ulaznice koje su uključene: Greenwich Observatory, Thames Cruise, Kings College Cambridge
 • Večernje aktivnosti, likovne radionice, sportovi, glumačka grupa, disco, različiti eventi…

 

Ljetna škola engleskog jezika University of Greenwich, London, 11-18 godina, 16.-30.7.2023. Ljetna škola engleskog jezika University of Greenwich, London, 11-18 godina, 16.-30.7.2023.

Pratitelj putovanja je profesor/ica engleskog jezika

Profesor/ica škole stranih jezika, putuje i boravi s polaznicima, uključen je 24-satni nadzor, supervizija pohađanja nastave, društvenih i sportskih aktivnosti.

Doček i asistencija stručnog osoblja škole

Po dolasku u zračnu luku škola organizira prijevoz i stručnu asistenciju kod dolaska grupe. Nakon toga slijedi registracija polaznika i raspored smještaja po sobama. Orijentacijska tura kampusa.

Grupe su formirane od 12 do 15 polaznika, uglavnom se raspoređuju s polaznicima s drugog govornog područja, kako bi što više komunicirali na engleskom jeziku. Ukoliko polaznik smatra da ne može pratiti nastavu ili je njegovo znanje veće, mora odmah obavijestiti pratitelja koji će pronaći zadovoljavajuće rješenje.

Knjige i nastavni materijal

Škola osigurava korištenje knjiga i nastavnih materijala koji se mogu kupiti u školi. Preporučamo da polaznici ponesu svoj mali rječnik, gramatiku, bilježnicu i pribor za pisanje.

Smještaj

Smještaj učenika organiziran je u studentskim rezidencijama u jednokrevetnim sobama (En suite) s vlastitom kupaonicom i standard sobama sa zajedničkom kupaonicom. Unutar rezidencije nalaze se zajednički dnevni boravak i kuhinjica. Obavezno pročitajte kućni red detaljno i uvjete nepoštivanja. Plaćanje depozita za slučaj štete je obavezno kod dolaska u školu, a depozit se vraća prilikom odlaska, ukoliko nema prouzročene štete.

Svaki polaznik dužan je pridržavati se školskih pravila ponašanja. Svako nepridržavanje pravila ponašanja može rezultirati usmenim ili pismenim upozorenjem, odnosno udaljavanjem s programa škole. U slučaju isključenja polaznika zbog kršenja pravila škole, mora napustiti ustanovu o vlastitom trošku. Škola St.Andrews College  i ETW – Educational Travel Worldwide ne snose troškove prijevremenog povratka polaznika u Republiku Hrvatsku.

Obroci

Prvi obrok po dolasku je večera u sklopu rezidencije. Prehrana je organizirana na osnovi punog pansiona – doručak, ručak i večera koji se serviraju u kantini unutar kampusa ili u tradicionalnim restoranima uz odabir hrane prema vlastitom izboru. Za vrijeme cjelodnevnih izleta polaznici će dobiti   lunch-paket. Obroci su internacionalni u skladu s pravilnikom studentske prehrane u zemlji boravka.

Ne znaš na kojoj si razini engleskog jezika? Besplatno testiraj svoje znanje preko online testa Učilišta Amor Lingua i saznaj koliko dobro poznaješ engleski jezik?

Testiraj se na linku – OVDJE!

Additional Information

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Ljetna škola engleskog jezika University of Greenwich, London, 11-18 godina, 16.-30.7.2023.”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)