Ljetna škola francuskog jezika Inlingua La Rochelle,13-17 god., 14.-27.7.2024.

From 3.400,00

14.-27.7.2024.

 • Drzava: Francuska
 • Garantirani polazak: Da
 • Jezik: francuski
 • Prijevoz: Zrakoplov
 • Uzrast: 13-17

Opis

Ljetna škola francuskog jezika Inlingua La Rochelle za dob 13-17 godina: 14.-27.7.2024.

 LJETNA ŠKOLA FRANCUSKOG JEZIKA INLINGUA LA ROCHELLE

Grupno garantirano putovanje

PROGRAM PREUZMI OVDJE!

La Rochelle je povijesni gradić na atlantskoj obali Francuske. Jedno je od najznačajnijih turističkih i sveučilišnih središta u Francuskoj.

InLingua je  škola francuskog jezika, otvorena davne 1968. godine. Nalazi se u živahnom Minimesu, a plaža se nalazi 10 minuta pješice od škole. Škola ima prostrane i svijetle učionice opremljene najnovijom tehnologijom za učenje, računalna učionica, a polaznicima je na raspolaganju i besplatan Wi-Fi.

U La Rochelleu održava se najveći festival francuske glazbe na svijetu: Les Francofolies!

Program: tečaj Francuskog jezika+ Multi activity- 2 tjedna

Uzrast: 13-17 godina

Tečaj se održava od ponedjeljka do petka.

Dolazak: nedjelja

Odlazak: subota

Organiziraju se po dvije aktivnosti u poslijepodnevnim satima. Ponedjeljkom je organiziran obilazak grada za nove polaznike.

Aktivnosti su uvijek pod nadzorom voditelja.

Večernje aktivnosti: variraju od filmskih večeri do noćnih izlazaka u grad i igrama.

Smještaj je organiziran u rezidenciji i u obiteljima

Smještaj u obiteljskoj kući

Otkrijte francuski način života kroz autentično iskustvo života u obitelji. Naše obitelji domaćini su odabrani zbog njihove ljubaznosti i sigurnosti. Obitelji domaćini također će dočekati studente u zračnoj luci, te će ih dovesti u školu prvog jutra. Obitelji domaćini žive u prosjeku 30 minuta od škole. Za one koji preferiraju  prijevoz autobusom osigurana je karta , dajući studentu neograničeno putovanje okolo grad. Sve naše obitelji imaju internet. Naše obitelji domaćini uzimaju u obzir sve prehrambene zahtjeve koje studenti mogu imati. Veganska prehrana moguća je uz dodatnu nadoplatu. Također će se pobrinuti za pranje rublja kada je potrebno. Studenti koji sudjeluju u juniorskim tečajevima će svaki dan dobiti lunch paket u kojem mogu uživati s ostalim učenicima. Pravila za život u obitelji domaćina moraju biti prihvaćeni nakon upisa od strane studenata i potpisan od strane roditelja/staratelja.

Smještaj u rezidenciji od 13 do 17 godina

Smještaj je organiziran u New Rochelle rezidenciji koja se nalazi samo 600m od škole. Za naše polaznike organizirano je nekoliko studio stanova koji su smješteni na istom katu. Svaka soba ima po dva ležaja te vlastiti wc i tuš. Osiguran je besplatan WiFi u cijelom objektu. Svaki studio stan ima vlastitu kuhinju. Zajednički prostor u prizemlju za sve polaznike. Veliki bazen dostupan je za korištenje neograničeno. Krovna terasa sa pogledom na ocean.

Doručak se poslužuje na otvorenoj terasi ili u zajedničkom prostoru. Ručak je također osiguran u rezidenciji, dok za večeru polaznici mogu birati ukoliko žele večerati u hostelu za mlade koji je udaljen svega 3 minute od rezidencije te ima predivan pogled na luku. Ukoliko su organizirane večernje aktivnosti u gradu večera može biti organizirana i u lokalnom restoranu.


Cijena uključuje:

 • Opći tečaj francuskog jezika (15 sati tjedno) u grupama do 10 polaznika
 • Smještaj u obitelji ili u rezidenciji
 • Puni pansion
 • Zrakoplovna karta
 • Povratni transfer od zračne luke do smještaja
 • Pratitelj putovanja
 • Materijal za učenje
 • Trošak registracije
 • Program dodatnih aktivnosti

 

Cijena ne uključuje:

 • Osiguranje

 

 

Ne znaš na kojoj si razini francuskog jezika? Besplatno testiraj svoje znanje preko online testa Učilišta Amor Lingua i saznaj koliko dobro poznaješ francuski jezik?

Testiraj se na linku – OVDJE!

Additional Information

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Ljetna škola francuskog jezika Inlingua La Rochelle,13-17 god., 14.-27.7.2024.”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)