Ljetna škola njemačkog jezika GLS Berlin Westend, dob 14-17 godina 2022.: 3.7.-7.8.2022

15.300,00kn (2.030,66 €)

Školski centar smješten je unutar kampusa u zapadnom djelu Berlina, u blizini Olimpijskog centra. Okružen je zelenilom i raspolaže s 40 učionica na tri kata, malom kafeterijom i ljetnom terasom s vrtnim kafeom, sportskim terenima i unutarnjom sportskom dvoranom. Škola je osnovana 1983. godine, a zbog svoje visoke kvalitete zaslužuje status vodeće škole u Njemačkoj. Visok standard organizacije jamči kvalitetni nastavni program i kulturne sadržaje.

Obriši
 • Drzava: Njemačka
 • Jezik: njemački
 • Prijevoz: Zrakoplov
 • Smještaj: Rezidencija
 • Uzrast: 14 -17

Opis

Ljetna škola njemačkog jezika GLS Berlin, dob 14-17

Tečaj njemačkog jezika GLS Berlin Westend – u terminima od 3.7.-7.8.2022.

Školski centar smješten je unutar kampusa u zapadnom djelu Berlina, u blizini Olimpijskog centra. Okružen je zelenilom i ima 40 učionica na tri kata, malom kafeterijom i ljetnom terasom s vrtnim kafeom, sportskim terenima i unutarnjom sportskom dvoranom. Škola je osnovana 1983. godine, a zbog svoje visoke kvalitete zaslužuje status vodeće škole u Njemačkoj. Visok standard organizacije jamči kvalitetni nastavni program i kulturne sadržaje.

Cijena uključuje:

 • 20 lekcija njemačkog jezika (45 minuta = 1 šk. sat)
 • 2 aktivnosti dnevno u internacionalnim grupama
 • razgled grada, sportske i društvene aktivnosti
 • 24-satni nadzor stručnog osoblja
 • 1 izlet tjedno
 • smještaj u 1/2 sobama s vlastitom kupaonicom u kampusu
 • puni pansion 

Sample week at the Berlin Westend Summer School

Day Morning Afternoon Evening
Sunday arrival until 5 pm, introduction and language test, welcome evening
Monday German lessons Boat trip around Museum Island barbecue
Tuesday German lessons Berlin Tiergarten & relaxing at Lake Neuer See games
Wednesday German lessons Badminton or cycling tour video evening
Thursday German lessons Berlin Wall and walk along River Spree showtime
Friday German lessons Museum at Checkpoint Charly showtime
Saturday full-day excursion to Potsdam and Castle Sanssouci cinema
Sunday departure or swimming party

 

Aktivnosti & izleti
 • 5 poludnevnih aktivnosti
 • 1 cjelodnevni izlet u Potsdam

Doček i asistencija stručnog osoblja škole

Po dolasku u zračnu luku škola organizira prijevoz i stručnu asistenciju kod dolaska grupe. Organizirani prijevoz do škole, slijedi registracija polaznika i raspored smještaja po sobama.

Testiranje stupnja znanja na licu mjesta – polaznici se raspoređuju u grupama prema stupnju znanja

Testiranje znanja polaznika vrši se prvi radni dan u 8.30 sati. Ostvareni rezultati su pokazatelji znanja te se formiraju grupe na licu mjesta. Grupe su formirane do 12 polaznika, uglavnom se raspoređuju s polaznicima drugog govornog područja, kako bi što više komunicirali na njemačkom jeziku. Ukoliko polaznik smatra da ne može pratiti nastavu ili je njegovo znanje veće, mora odmah obavijestiti pratitelja koji će poduzeti potrebne aktivnosti i pronaći zadovoljavajuće rješenje.

Knjige i nastavni materijal

Škola osigurava korištenje knjiga i nastavnih materijala koji se mogu i kupiti u školi. Preporučujemo da polaznici ponesu svoj mali rječnik, gramatiku, bilježnicu i pribor za pisanje.

Smještaj

Smještaj učenika je organiziran u studentskim rezidencijama u dvokrevetnim sobama s kupaonicom. Obavezno pročitajte kućni red detaljno i uvjete poštivanja. Plaćanje depozita za slučaj štete je obavezno kod dolaska u školu, koji se vraća prilikom odlaska, ukoliko nema prouzročene štete. Svaki polaznik dužan je pridržavati se školskih pravila ponašanja. Svako nepridržavanje pravila ponašanja može rezultirati usmenim ili pismenim upozorenjem odnosno udaljavanjem s programa škole. U slučaju isključenja polaznika zbog kršenja  pravila škole, mora napustiti ustanovu o vlastitom trošku. Škola i ETW – Educational Travel Worldwide ne snose troškove prijevremenog povratka polaznika u Republiku Hrvatsku.

Obroci

Prvi obrok po dolasku je večera u sklopu rezidencije. Prehrana je organizirana na osnovi punog pansiona – doručak, ručak i večera. Obroci su internacionalni u skladu s pravilnikom studentske prehrane u zemlji boravka.

 Cijena ne uključuje:
 • javni prijevoz
 • Zrakoplovna karta
 • Transfer od zračne luke do škole

 

Ne znaš na kojoj si razini njemačkog jezika? Besplatno testiraj svoje znanje preko online testa Učilišta Amor Lingua i saznaj koliko dobro poznaješ njemački jezik?

Testiraj se na linku – OVDJE!

Additional Information

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Ljetna škola njemačkog jezika GLS Berlin Westend, dob 14-17 godina 2022.: 3.7.-7.8.2022”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.