Ljetna škola španjolskog jezika – Hola International School Alicante – Španjolska 9 – 18 godina: 2.-16.7.2023

From 2.550,00 (19.212,98 kn)

Hola International School, 9-18 godina

Ljetna škola španjolskog jezika – Hola International School Alicante. Profesori – izvorni govornici, učenje, nova prijateljstva, kupanje i zabava!
Osim samog visokocertificiranog tečaja, u kampu Hola International School Alicante očekuje Vas dobra zabava, kupanje, sportske igre i natjecanja, razne radionice…Profesori su izvorni govornici  španjolskog jezika (Španjolska, Kuba i Argentina) te je službeni jezik kampa španjolski.

 • Drzava: Španjolska
 • Garantirani polazak: Da
 • Jezik: engleski, španjolski
 • Prijevoz: Zrakoplov
 • Smještaj: Rezidencija
 • Trajanje: 2.-16.7.2023
 • Uzrast: 9-18

Opis

Ljetna škola španjolskog jezika – Hola International School Alicante – Španjolska 9 – 18 godina: 2.-16.7.2023

Hola International School Alicante – ljetni kamp španjolskog jezika

 

PROGRAM PREUZMI OVDJE

 • Datum: 2.-16.7.2023

 • Lokacija: Alicante, Španjolska

 • Uzrast: 9 – 18

 • Trajanje: 2 tjedna (mogu se provesti i rezervacije za dulji boravak)

 • Profesori: izvorni govornici iz Španjolske i Argentine (španjolski) 

Osim samog visokocertificiranog tečaja, u kampu Hola International School Alicante očekuje Vas dobra zabava, kupanje, sportske igre i natjecanja, razne radionice poput učenja glagoljice, origami, igre prerušavanja, radionica pečenja palačinki… Naši profesori su izvorni govornici španjolskog jezika (Španjolska, Argentina) te je službeni jezik kampa španjolski. Školski centar i učionice su smješteni u istom kompleksu, te polaznicima omogućava kvalitetnu edukacije i smještaja na istom mjestu. Sobe su jednokrevetne s vlastitom kupaonicom. Centar raspolaže sa zajedničkom prostorijom za druženje,teretanom, vanjskim bazenom, prostranim vrtom i terasom. Osiguran je puni pansion. Učenici su pod 24-satnim nadzorom našeg iskusnog osoblja. Jutarnji sati rezervirani su za učenje, a popodnevni za sportske i društvene aktivnosti te različite radionice.

Profesori su izvorni govornici iz Španjolske i Argentine (program španjolskog jezika)!

Volimo kada zabava i učenje idu ruku pod ruku. Naučite španjolski jezik, zabavite se i doživite nezaboravno iskustvo u opuštenoj i ugodnoj atmosferi. Polaznici komuniciraju isključivo na španjolskom jeziku tijekom nastave, igara, aktivnosti, sporta i radionica koje provodimo. 

Idealan je za mlade polaznike španjolskog jezika koji traže kombinaciju slobodnog vremena, sporta i učenja jezika u prirodnom okruženju.  Svi nastavnici su izvorni govornici i imaju iskustvo u podučavanju španjolskog kao drugog jezika.

 

DIDAKTIKI PROGRAM I AKTIVNOSTI

Svi razredi i radionice održavaju se na španjolskom jeziku. Također, tijekom obroka, drugih društvenih aktivnosti i u svakom trenutku, učenici i nastavnici koriste španjolski za komunikaciju. Nastava je dinamična i s praktičnim pristupom. Ona uključuje, između ostalih vježbi, igre uloga koje se odnose na različite situacije, audiovizualne metode, dramske prikaze i pjesme. Program uključuje i razne radionice, kazališne, sportske i kulturno-zabavne aktivnosti. Sve se to izvodi na španjolskom jeziku i u društvu naših profesora. Kamp se odvija u opuštenom okruženju koje tjera studenta da razmišlja na španjolskom i ne prevodi sa španjolskog na engleski, već ga koristi prirodno u svakom trenutku. Aktivnosti su pomno pripremljene i prilagođene svakoj školi kako bi polaznici unaprijedili razinu vladanja jezikom u svim aspektima: usmeno razumijevanje i izražavanje, gramatiku i vokabular, naglasak i smanjenje pogrešaka u komunikaciji na španjolskom. Tema svakog tjedna je drugačija. Imamo edukativni materijal uz mnoštvo obrazovnih izvora kao što su video i audio zapisi.

 

FILM PROGRAM

Filmski program unutar kampa održava vanjska institucija koja se primarno bavi obrazovanjem u sferi filma i režije.
Polaznici će kroz edukaciju proći sve faze izrade filma integralnim pristupom neformalnom obrazovanju koji uključuje različite vidove suvremene umjetnosti i drugih društvenih znanja – od filmske tehnike, dramaturgije filma i pisanja scenarija, režije, filmske fotografije, montaže, scenografije, kostimografije, itd.

Prije svega je cilj djecu zabaviti i produbiti njihov interes za filmskim stvaralaštvom te po završetku radionice održati „svečanu premijeru“ njihovog filma čime će se izraziti umjetnička kompetencija u svijetu beskrajne mašte polaznika ovog programa.

Nadoplata za Filmmaking program – 300 €

Ljetna škola španjolskog jezika - Hola International School Alicante - Španjolska 9 - 18 godina: 2.-16.7.2023

TEST PREDZNANJA

Testiranje stupnja znanja provodi se online prije dolaska u školu. Polaznici se prvi dan nastave raspoređuju u grupama prema stupnju znanja. Grupe su formirane od 12 do 15 polaznika prema stupnju znanja.  Ukoliko polaznik smatra da ne može pratiti nastavu ili je njegovo znanje veće, mora odmah obavijestiti pratitelja koji će poduzeti potrebne aktivnosti i pronaći zadovoljavajuće rješenje.

Knjige i nastavni materijal – Škola osigurava korištenje knjiga i nastavnih materijala koji se mogu kupiti u školi. Preporučamo da polaznici ponesu svoj mali rječnik, gramatiku, bilježnicu i pribor za pisanje.

 

SMJEŠTAJ

Polaznici su smješteni u rezidenciji u apartmanu kojeg dijele više osoba. Svaki polaznik ima vlastitu sobu i kupaonicu. U apartmanu se nalazi i kuhinja i zajednički prostor. U sklopu rezidencije osiguran je i puni pansion. Polaznici na raspolaganje imaju korištenje zajedničkog prostora, teretanu te vanjski bazen neograničeno.

Ljetna škola španjolskog jezika - Hola International School Alicante - Španjolska 9 - 18 godina: 2.-16.7.2023

 

Micampus je jedna od najvećih kompanija za studentske domove u Španjolskoj s gotovo 6000 kreveta kojima upravlja, raspoređenih u 28 rezidencija i s 15 rezidencija u razvoju koje će portfelju dodati više od 2500 kreveta u sljedeće 2 godine. Jedna je od 3 najstarije tvrtke za studentske domove u Europi, s više od 20 godina iskustva u sektoru i ima oko 150 stručnjaka koji su odgovorni za očuvanje dobrobiti studenata.

 

OBROCI

Prvi obrok po dolasku je večera u sklopu rezidencije. Prehrana je organizirana na osnovi buffet punog pansiona – doručak, ručak i večera. Za vrijeme cjelodnevnih izleta polaznici dobiju lunch-paket. Obroci su internacionalni u skladu s pravilnikom studentske prehrane u zemlji boravka.

 

IZLETI UZ DOPLATU: 

 • Valencia (80 EUR)
 • Altea (70 EUR)
 • Mundomar (95 EUR)

 

CIJENA UKLJUČUJE:

 • 20 lekcija nastave/tjedno u grupama do 14 polaznika (1 sat = 50 min)
 • Testiranje znanja stranog jezika po dolasku
 • Školski materijal
 • Smještaj u kampusu
 • Puni pansion – (doručak, ručak, večera i užina)
 • Školski materijal i knjige
 • Certifikat i akademsko izvješće po završetku tečaja
 • Razgled Alicantea
 • 24-satni nadzor stručnog osoblja
 • Društvene aktivnosti u poslijepodnevnim satima
 • Transfer od zračne luke do škole
 • Zrakoplovnu kartu
 • Pratitelja putovanja na min. 8 polaznika

 

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • osiguranje
 • izlete
 • Nadoplatu za program Film – 300 €

 

 

Pratitelj putovanja je profesor/ica španjolskog jezika

Profesor/ica škole stranih jezika, putuje i boravi s polaznicima, uključen je 24-satni nadzor, supervizija pohađanja nastave, društvenih i sportskih aktivnosti. Profesori iz Južne Amerike i Španjolske polaznicima će  prenjeti znanje i praktične vještine španjolskog i američkog  obrazovnog sustava.

 

Viza

Viza za ulazak u Španjolsku nije potrebna za hrvatske državljanje. Moguće je ući s osobnom iskaznicom ili putovnicom.

 

Škola i ETW – Educational Travel Worldwide ne snose troškove prijevremenog povratka polaznika u Republiku Hrvatsku.

Ne znaš na kojoj si razini engleskog/španjolskog jezika? Besplatno testiraj svoje znanje preko online testa Učilišta Amor Lingua i saznaj koliko dobro poznaješ engleski ili španjolski jezik?

Testiraj se na linku – OVDJE!

Additional Information

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Ljetna škola španjolskog jezika – Hola International School Alicante – Španjolska 9 – 18 godina: 2.-16.7.2023”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)