Ljetna škola španjolskog jezika – Hola International School Alicante – Španjolska 9 – 18 godina: 9.-23.7.2023

17.900,00kn (2.375,74 €)

Hola International School, 9-18 godina

9.-23.7.2023

Ljetna škola španjolskog jezika – Hola International School Alicante. Profesori – izvorni govornici, učenje, nova prijateljstva, kupanje i zabava!
Osim samog visokocertificiranog tečaja, u kampu Hola International School Alicante očekuje Vas dobra zabava, kupanje, sportske igre i natjecanja, razne radionice…Profesori su izvorni govornici  španjolskog jezika (Španjolska, Kuba i Argentina) te je službeni jezik kampa španjolski.

Obriši
 • Drzava: Španjolska
 • Garantirani polazak: Da
 • Jezik: engleski, španjolski
 • Prijevoz: Zrakoplov
 • Smještaj: Rezidencija
 • Trajanje: 2 tjedna
 • Uzrast: 7-17

Opis

Ljetna škola španjolskog jezika – Hola International School Alicante 

Hola International School Alicante – ljetni kamp španjolskog jezika

 • Termini: – 9.-23.7.2023

 • Lokacija: Alicante, Španjolska
 • Uzrast 9 – 18
 • Trajanje: 2 tjedna (mogu se provesti i rezervacije za dulji boravak)
 • Profesori: izvorni govornici iz Španjolske i Argentine (španjolski) 
 • Cijena: 17.900 HRK (2 tjedna)
 • Doplata za Acting /Film program: 1500 HRK/po tjednu

Osim samog visokocertificiranog tečaja, u kampu Hola International School Alicante očekuje Vas dobra zabava, kupanje, sportske igre i natjecanja, razne radionice poput učenja glagoljice, origami, igre prerušavanja, radionica pečenja palačinki… Naši profesori su izvorni govornici španjolskog jezika (Španjolska, Argentina) te je službeni jezik kampa španjolski. Školski centar i učionice su smješteni u istom kompleksu, te polaznicima omogućava kvalitetnu edukacije i smještaja na istom mjestu. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne s vlastitom kupaonicom i klima uređajem. Centar raspolaže sa zajedničkom dvoranom za TV, kompjuterskom opremom, sobom za učenje, prostranim vrtom i terasom, sportskim terenima (tenis i nogomet) i dvoranom za sportske i društvene aktivnosti. Osiguran je puni pansion. Učenici su pod 24-satnim nadzorom našeg iskusnog osoblja. Jutarnji sati rezervirani su za učenje, a popodnevni za sportske i društvene aktivnosti te različite radionice.

Profesori su izvorni govornici iz Španjolske i Argentine (program španjolskog jezika)!

Volimo kada zabava i učenje idu ruku pod ruku. Naučite španjolski jezik, zabavite se i doživite nezaboravno iskustvo u opuštenoj i ugodnoj atmosferi. Polaznici komuniciraju isključivo na španjolskom jeziku tijekom nastave, igara, aktivnosti, sporta i radionica koje provodimo. Kamp se nalazi u posebnom okruženju, u prirodi, koja pogoduje učenju španjolskog jezika kroz aktivno i zabavno učenje.

Idealan je za mlade polaznike španjolskog jezika koji traže kombinaciju slobodnog vremena, sporta i učenja jezika u prirodnom okruženju.  Svi nastavnici su izvorni govornici i imaju iskustvo u podučavanju španjolskog kao drugog jezika.

Didaktički program i aktivnosti
Svi razredi i radionice održavaju se na španjolskom jeziku. Također, tijekom obroka, drugih društvenih aktivnosti i u svakom trenutku, učenici i nastavnici koriste španjolski za komunikaciju. Nastava je dinamična i s praktičnim pristupom. Ona uključuje, između ostalih vježbi, igre uloga koje se odnose na različite situacije, audiovizualne metode, dramske prikaze i pjesme. Program uključuje i razne radionice, kazališne, sportske i kulturno-zabavne aktivnosti. Sve se to izvodi na španjolskom jeziku i u društvu naših profesora. Kamp se odvija u opuštenom okruženju koje tjera studenta da razmišlja na španjolskom i ne prevodi sa španjolskog na engleski, već ga koristi prirodno u svakom trenutku. Aktivnosti su pomno pripremljene i prilagođene svakoj školi kako bi polaznici unaprijedili razinu vladanja jezikom u svim aspektima: usmeno razumijevanje i izražavanje, gramatiku i vokabular, naglasak i smanjenje pogrešaka u komunikaciji na španjolskom. Tema svakog tjedna je drugačija. Imamo edukativni materijal uz mnoštvo obrazovnih izvora kao što su video i audio zapisi.

 

Film program

Filmski program unutar kampa održava vanjska institucija koja se primarno bavi obrazovanjem u sferi filma i režije.
Polaznici će kroz edukaciju proći sve faze izrade filma integralnim pristupom neformalnom obrazovanju koji uključuje različite vidove suvremene umjetnosti i drugih društvenih znanja – od filmske tehnike, dramaturgije filma i pisanja scenarija, režije, filmske fotografije, montaže, scenografije, kostimografije, itd.

Prije svega je cilj djecu zabaviti i produbiti njihov interes za filmskim stvaralaštvom te po završetku radionice održati „svečanu premijeru“ njihovog filma čime će se izraziti umjetnička kompetencija u svijetu beskrajne mašte polaznika ovog programa.

 

Cijena uključuje:

 • 20 lekcija nastave/tjedno u grupama do 14 polaznika (1 sat = 50 min)
 • Testiranje znanja stranog jezika po dolasku
 • Školski materijal
 • Smještaj u rezidenciji u 1/2 i 1/3 sobama
 • Puni pansion – (doručak, ručak, večera i snack)
 • Školski materijal i knjige
 • Razne radionice (sportske, glazbene, plesne, kulturne i kreativne)
 • Certifikat i akademsko izvješće po završetku tečaja
 • 3 aktivnosti vezano uz kulturu i razgled Alicantea
 • 24-satni nadzor stručnog osoblja
 • Društvene i sportske aktivnosti u poslijepodnevnim satima
 • Transfer od zračne luke do škole
 • Zrakoplovnu kartu
 • Pratitelja putovanja na min. 8 polaznika

 

2 poludnevna izleta tjedno: Razgled Alicantea, dvorac Santa Barbara s ulaznicom, Trg gradske vijećnice, Santa Cruz, Katedrala Sv. Nikole, Costa Blanca, Plaža San Juan Cantalar Creek, Plaža Albufereta

Izleti uz doplatu: 

 • Izlet na Tabarcu+ronjenje (550,00+150,00kn)
 • Izlet u Alteu (490 kn)

 

Cijena ne uključuje

 • osiguranje

 

***Dodatni program: Acting / Film

Program  Acting / Film 

Profesori iz Južne Amerike i Španjolske će vam prenjeti znanje i praktične vještine španjolskog i američkog  obrazovnog sustava.

Pratitelj putovanja je profesor/ica španjolskog jezika

Profesor/ica škole stranih jezika, putuje i boravi s polaznicima, uključen je 24-satni nadzor, supervizija pohađanja nastave, društvenih i sportskih aktivnosti.

Doček i asistencija stručnog osoblja škole

Po dolasku u zračnu luku škola organizira prijevoz i stručnu asistenciju kod dolaska grupe. Organizirani prijevoz do škole, slijedi registracija polaznika i raspored smještaja po sobama, te orijentacijska tura po kampusu.

Testiranje stupnja znanja provodi se online prije dolaska u školu. Polaznici se prvi dan nastave raspoređuju u grupama prema stupnju znanja.

Grupe su formirane od 12 do 15 polaznika, uglavnom se raspoređuju s polaznicima s drugog govornog područja, kako bi što više komunicirali na španjolskom jeziku. Ukoliko polaznik smatra da ne može pratiti nastavu ili je njegovo znanje veće, mora odmah obavijestiti pratitelja koji će poduzeti potrebne aktivnosti i pronaći zadovoljavajuće rješenje.

Knjige i nastavni materijal

Škola osigurava korištenje knjiga i nastavnih materijala koji se mogu kupiti u školi. Preporučamo da polaznici ponesu svoj mali rječnik, gramatiku, bilježnicu i pribor za pisanje.

Smještaj

Smještaj učenika organiziran je u studentskim rezidencijama. Unutar rezidencije postoji zajednički prostor za druženje, a polaznicima je omogućen besplatan WiFi. U rezidenciji postoji 24-satni pedagoški nadzor. Obavezno detaljno pročitajte kućni red i uvjete nepoštivanja. Plaćanje depozita za slučaj štete je obavezno kod dolaska u školu.

Depozit se vraća prilikom odlaska, ukoliko nema prouzročene štete. Svaki polaznik dužan je pridržavati se školskih pravila ponašanja. Svako nepridržavanje pravila ponašanja može rezultirati usmenim ili pismenim upozorenjem odnosno udaljavanjem s programa škole. U slučaju isključenja polaznika zbog kršenja pravila škole, mora napustiti ustanovu o vlastitom trošku.

Škola i ETW – Educational Travel Worldwide ne snose troškove prijevremenog povratka polaznika u Republiku Hrvatsku.

Obroci

Prvi obrok po dolasku je večera u sklopu rezidencije. Prehrana je organizirana na osnovi buffet punog pansiona – doručak, ručak i večera. Za vrijeme cjelodnevnih izleta polaznici dobiju lunch-paket. Obroci su internacionalni u skladu s pravilnikom studentske prehrane u zemlji boravka.

Viza

Viza za ulazak u Španjolsku nije potrebna za hrvatske državljanje. Moguće je ući s osobnom iskaznicom ili putovnicom.

 

Ne znaš na kojoj si razini engleskog/španjolskog jezika? Besplatno testiraj svoje znanje preko online testa Učilišta Amor Lingua i saznaj koliko dobro poznaješ engleski ili španjolski jezik?

Testiraj se na linku – OVDJE!

Additional Information

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Ljetna škola španjolskog jezika – Hola International School Alicante – Španjolska 9 – 18 godina: 9.-23.7.2023”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.