LTL Mandarin – online kineski jezik s izvornim govornicima

61,05 već od

Opis

LTL Mandarin – online kineski jezik s izvornim govornicima

LTL Mandarin škola naučila je mandarinski jezik studente iz više od stotinu zemalja. Mogućnost učenja kineskog jezika s najboljim profesorima kineskog jezika (izvornim govornicima) bez potrebe za putovanjem u Kinu nevjerojatna je privilegija današnjice!

LTL Mandarin škola naučila je mandarinski jezik studente iz više od stotinu zemalja. Mogućnost učenja kineskog jezika s najboljim profesorima kineskog jezika (izvornim govornicima) bez potrebe za putovanjem u Kinu nevjerojatna je privilegija današnjice!

LTL Flexi satovi izvode se u malim skupinama (nikada više od šest učenika po razredu) ili pojedinačno.

Sustav Flexi Class usluga je pretplate na kojoj kupite bodove i pomoću njih izabirete predmete.

1 bod = 1 sat u maloj grupi
3 boda = 1 individualni sat
Sve satove izvodi profesionalni, certificirani tim učitelja, što znači da iz udobnosti vlastite dnevne sobe dobivate najbolju uslugu i najbolji tim.

1 grupna lekcija/tjedno 3-4 grupna lekcija/tjedno 1 grupna lekcija/dnevno
460 kn 1100 kn 1870 kn
💡 Najjeftiniji 💡 ❤️ Najčešći ❤️ 💵 Najbolja vrijednost 💵
5 bodova 15 bodova 30 bodova
95 kn/sat 70 kn/sat 63 kn/sat

 

1 individualna lekcija/tjedno 3-4 individualne lekcije/tjedno 1 individualna lekcija/dnevno
1100 kn 2570 kn 4680 kn
💡 Najjeftiniji 💡 ❤️ Najčešći ❤️ 💵 Najbolja vrijednost 💵
15 bodova 45 bodova 90 bodova
220 kn/sat 170 kn/sat 160 kn/sat

 

22 koraka kako uspješno naučiti kineski jezik online:

Prije nastave

1. Pripremite se za internetski sat na isti način kao i za bilo koji drugi tečaj. Za maksimalan napredak neophodna je koncentracija.
2. Budite u tihom okruženju koje vam ne odvlači pažnju i omogućuje nastavniku da jasno čuje vaš glas bez smetnji.
3.Pripremite svoju IT opremu prije nastave. Provjerite radi li vaš mikrofon i slušalice, jesu li isključeni svi drugi programi te radi li internetska veza i je li stabilna.
4. Bluetooth je neprijatelj internetskih predavanja. Svakako isključite sve svoje Bluetooth uređaje jer mogu pristupiti vašim zvučnicima ili mikrofonu, a da to vi ne primijetite.
5. Budite spremni na vrijeme i dopustite si nekoliko minuta da pokrenete računalo i provjerite svoju opremu prije nastave kako biste kasnije bili sigurni da nećete izgubiti dragocjeno vrijeme za učenje.
6. Pripremite papir i olovku ili word dokument gdje možete bilježiti tijek nastave.
7. Pripremite si popis pitanja koja imate i nemojte se sramiti pitati svog učitelja što vas zanima.
Za vrijeme nastave
1. Recite svom učitelju što želite. Sve su nastavne cjeline izrađene posebno za vas, a vaš će učitelj moći prilagoditi nastavni sadržaj vašim potrebama. No, s obzirom na to da vi i vaš učitelj živite daleko, trebat će vam vaša pomoć kako bi znao koji vam je vokabular ili tema trenutno najbitnija.
2. Pošaljite povratne informacije nastavniku. Ako postoji nešto na što biste se željeli više usredotočiti, područje na kojem smatrate da vam treba veća pomoć ili bilo što drugo što biste željeli promijeniti, nemojte se sramiti reći to svom učitelju. Vaše povratne informacije bit će dobrodošle i pomoći će učitelju da osmisli najbolju moguću lekciju kineskog za vas.
3. Iako ne morate, preporučujemo da tijekom lekcije upalite svoju web kameru kako bi vas učitelj mogao vidjeti. Učitelj se oslanja na kretanje tijela učenika, ton i sl. Kako bi procijenio ide li razred u dobrom smjeru, treba li usporiti ili ubrzati učenje itd., a puno je teže to učiniti kad ne vidite učenika. Također, pripazite da nemate jakog izvora svjetlosti poput sunčanog prozora ili svjetla iza sebe jer će vaše lice na ekranu izgledati vrlo tamno.
Nakon nastave
1. Ovisno o vašem slobodnom vremenu, nastavnik će vam dati domaću zadaću. Obavezno izvršite zadatke koje ste dobili. Ako želite dodatne zadatke ili trenutno nemate vremena za zadatke, obavijestite svog učitelja.
2. Koristite funkciju snimanja predavanja. Jedna nevjerojatna stvar kod internetskih predavanja je ta da se mogu snimati, a zatim ponovno pregledavati. To znači da kasnije možete ponovo gledati nastavu, što je sjajan način da revidirate ono što ste naučili. Također, možete brzo premotavati unaprijed kroz dijelove koji su vam jednostavni te zaustaviti i premotati odjeljke koje trebate ponovno preslušati da biste to učinili ispravnim, poput primjerice izgovora određenih tonova.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “LTL Mandarin – online kineski jezik s izvornim govornicima”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)