Ljetna škola MLI Dublin, St.Patrick ‘s College, za dob 10 – 17 godina

  • Termin: 01.-15.07.2018.
  • Grupni polazak: za dob 10 -17 godina
  • Prijevoz: zrakoplovom
  • Proizvod Jezici: engleski
  • Proizvod Vrsta polaska: Grupni polasci
  • Proizvod Vrsta tečaja: Ljetna škola
  • Proizvod Država: Irska
Pošalji upit

15.700 kn

Opis

MLI  Dublin, St.Patrick ‘s College

Dublin, najvažniji irski grad još od vremena srednjeg vijeka.  Dao je mnoge pisce uljučujući George Bernard Shaw, Samuel Beckett, Oscar Wilde i mnoge druge. Mnogobrojne znamenitosti grada su posvećene Samuel Beckett-u, između ostalog i most koji nosi naziv “Samuel Beckett Bridge.”

St. Patrick’s College je  smješten u centru grada u glavnoj ulici Dublina. Moderan koledž akreditiran od strane Dublin City University ponosno nosi ime vodeće obrazovne institucije. Školski centar raspolaže s prostranim učionicama, sportskim dvoranama, kazalištem i restoranom. Smještaj je organiziran u jednokrevetnim sobama s kupaonicom. Toalet je smješten etažno i dijeli se na četiri polaznika. Svaka rezidencija ima sobu za druženje i gledanje televizije.

LJETNA ŠKOLA ENGLESKOG JEZIKA
Termin
   Tjedan Cijena
1.-15.7.2018.      2
  15.700 / FM 15.550

First minute cijena do 31.03.2018.

CIJENA UKLJUČUJE:

– 20 lekcija ( 15 sati) nastave tjedno (1 sat=45 minuta)
– smještaj u rezidenciji u 1/1 sobama s vlastitom kupaonicom
– puni pansion
– nastavni materijal
– test provjere znanja
– certifikat o pohađanju tečaja
– program društvenih i sportskih aktivnosti
– 5 izleta po gradu i okolici
– 1 cjelodnevni izlet/tjedno
– Pratitelj putovanja profesor engleskog jezika škole stranih jezika Sova
– nadzor 24 sata
– Zrakoplovna karta

 

 

Pratitelj putovanja je uglavnom profesor škole stranih jezika

Profesor škole stranih jezika, putuje i boravi s polaznicima, uključen je nadzor od 24 sata,  nadzor pohađanja nastave, društvenih i sportskih aktivnosti.

Doček i asistencija stručnog osoblja škole

Po dolasku u zračnoj luci  škola organizira prijevoz i stručnu asistenciju kod dolaska grupe. Organizirani prijevoz do škole, slijedi registracija polaznika i raspored smještaja po sobama.

Testiranje stupnja znanja na licu mjesta – Polaznici se raspoređuju u grupama prema stupnju znanja

Testiranje znanja polaznika se vrši prvi radni dan u 8.30 sati, ostvareni rezultati su pokazatelji znanja te se formiraju grupe na licu mjesta. Grupe su formirane od 12 – 15 polaznika,  uglavnom se raspoređuju sa polaznicima sa drugog govornog područj, kako bi što više komunicirali na engleskom jeziku. Ukoliko polaznik samtra da ne može pratiti nastavu ili je njegovo znanje veće, mora odmah obavijestiti pratitelja koji će poduzeti potrebne aktivnosti i pronaći zadovoljavajuće rješenje.

Knjige i nastavni materijal

MLI Dublin škola osigurava korištenje knjiga i nastavnih materijala koji se mogu i kupiti u školi. Preporučujemo da polaznici ponesu svoj mali rječnik, gramatiku, bilježnicu i pribor za pisanje.

Smještaj:

  • Smještaj učenika je organiziran u studentskim rezidencijama u jednokrevetnim sobama s kupaonicom, toalet je odvojen etažno. Obavezno pročitajte kućni red detaljno i uvjete nepoštovanja. Plaćanje depozita za slučaj štete je obavezno kod dolaska u školu, koji se vraća prilikom odlaska, ukoliko nema prouzročene štete . Svaki polaznik dužan je pridržavati se školskih pravila ponašanja. Svako nepridržavanje pravila ponašanja može rezultirati usmenim ili pismenim upozorenjem odnosno udaljavanjem s programa škole. U slučaju isključenja polaznika zbog kršenja  pravila škole, mora napustiti ustanovu o vlastitom trošku. Škola  i Etw – Educational Travel Worldwide ne snose troškove prijevremenog povratka polaznika u Republiku Hrvatsku.

Obroci
Prvi obrok po dolasku je večera u sklopu rezidencije. Prehrana je organizirana na osnovi punog pansiona –  doručak, ručak i večera. Obroci su internacionalni u skladu s pravilnikom studentske prehrani u zemlji boravka.

 

Pošalji upit

Fields marked with an * are required

Pravila o zaštiti Vaših podataka provjerite ovdje.

preloader