Modni dizajn – edukacija

Opis

Modni dizajn – edukacija

Modni dizajn u nama budi maštu koja se pretvara u umjetnost i kreativnost te se realizira u svijetu mode!!

Modni dizajn pruža stručno tehničko i teorijsko znanje te razvija naše kreativne sposobnosti. Modni dizajner svojim likovnim obrazovanjem osposobljen je za izražavanje svoje kreativnosti i umjetnosti, a stručno osposobljavanje pruža mu da svoje znanje uspješno primjeni u kreiranje odjeće, tekstila.

Edukacija modnog dizajna će vam pružiti da razvijete i osvjestite svoju unutarnju kreativnost i ideje te da uđete u povijest mode i razvoja likovnih umjetnosti te s transformacijom likovnih i umjetničkih izraza u današnjem modernom svijetu. Zatim ćete se upoznati sa osnovama modnog dizajna kao što su pokreti i forme, stjecanje kompetentnosti i svih znanja vezanih uz modeliranje odjeće.

Naučiti ćete primjenjivati trendove i smjernice pri modeliranju. Ključne smjernice vaše edukacije biti će povijest mode, razvijanje vaše kreativnosti i sposobnosti, zatim modeliranje i kreiranje modnih kombinacija, konstrukcija i projektiranje odjeće te provođenje praktične nastave.

Dizajner svoj posao započinje skiciranjem mašte koje se realizirala u  ideju. Zatim slijedi crtanje i izrezivanje oblika za kreiranje modnog predmeta (odjeće). Na edukaciji za modni dizajn upoznati ćete se sa dizajnerskim tehnikama, principima i instrumentima.

Zatim ćete biti upoznati i sa praktičnim dijelom provođenja ideje i kreativnost crtanjem na računalu što je danas moderan oblik dizajna, naučiti ćete održavati prezentacije svojih modela te pratiti postojeće trendove kroz modne magazine. Za uspješnu realizaciju kreativne ideje isto tako potrebno je poznavati krojačke postupke, tkanine i njihove karakteristike te spretno kombiniranje boja, tonova, uzoraka i tekstura.

 

Trajanje: 120 sati

Cijena: 7200 kuna

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Modni dizajn – edukacija”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *