Nova Godina 2021 Tajland

 • Drzava: Tajland
 • Prijevoz: Zrakoplov

Opis

Nova Godina Tajland
1. dan Zagreb – Bangkok

Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb 2 sata prije polijetanja zrakoplova. Po dolasku u Dohu  nastavak leta do Bangkoka.

2. dan  Bangkok

Slijetanje u Bangkok. Transfer do hotela 4*. Prijava i smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za obilazak šarenih i živopisnih ulica Bangkoka, shopping ili odlazak u neki od vrhunskih restorana sa izvornom domaćom hranom. Noćenje.

3.  dan Bangkok – Kanchanaburi – Bangkok

Doručak u hotelu. Fakultativni izlet u Kanchanaburi. Po dolasku na Train Market – svjetski poznatu tržnicu kroz koju prolazi pruga kojom voze redovne linije vlaka, slobodno vrijeme za osobne programe. Tržnica je jedna od najvećih u Tajlandu te se na njoj mogu pronaći voće, povrće, riba, meso i sladoled sa karakterističnim okusima za to podneblje. Nakon što se oglasi trominutni alarm koji upozorava trgovce na nadolazeći vlak, tržnica se u potpunosti transformira. Zatim polazimo prema plutajućoj tržnici u kojoj se roba prodaje iz čamaca koji plutaju kanalima, na kojoj imate priliku probati boat noodles, te voće poput manga, dragon fruita, rambutana ili sladoled od kokosa. Odlazak do mosta na rijeci Kwai. Zajednički ručak u buffet restoranu. Odlazak na jahanje slonova. Povratak u hotel u večernjim satima. Slobodno vrijeme. Noćenje.

4. dan Bangkok

Doručak u hotelu. Fakultativna tura tri budistička hrama u Bangkoku: Wat Trimitr sa zlatnim Buddhom težine 5 i pol tona, Wat Pho na Rattanakosinu i Wat Benjamaborpitr („mramorni hram“) uz posjet Kraljevoj Palači. Zajednički ručak. Wat Trimitr Povratak u hotel u popodnevnim satima. Slobodno vrijeme. Savjetujemo obilazak Chatuchak tržnice, koja svojom šarolikom ponudom privlači 200.000 ljudi dnevno. Noćenje.

5. dan Bangkok – Ayutthaya – Bangkok

Doručak u  hotelu. Fakultativni izlet u Ayutthayu. Posjetit ćemo Ljetnu palaču, bivšu kraljevsku palaču poznatu po svojoj zapanjujućoj ljepoti kroz orijentalnu i zapadnu arhitekturu. Palača je sagrađena u 17. stoljeću i u prošlosti je korištena od strane kraljeva. Specifična je zbog plutajućeg paviljona, ali i drugih rezidencija znamenitih imena: Vrt od sigurne zemlje, Nebesko boravište, Nebeska svjetlost. Posjet kraljevskom samostanu Wat Yai Chai Mongkol i hramovima Wat Phanan Choeng, Wat Mahathat i Wat Phra Sri Sanphet, povjesno najznačajnijem kraljevskom hramu. Povratak u Bangkok u popodnevnim satima. Slobodno vrijeme za istraživanje grada. Noćenje.

6. dan Bangkok

Doručak u hotelu. Slobodno vrijeme za osobni obilazak lokalnih tržnica, luksuznih šoping centara poput Siam Paragona sa najvećim akvarijem na svijetu. Pripremite se za najluđu noć u godini! Predlažemo odlazak u centar u neki od mnogobrojnih barova i restorana iz kojih možete promatrati prekrasan vatromet u ponoć ili organizirani doček Nove godine na brodu (doplata).

7. dan Bangkok – Phuket

Sretna Nova godina ! Doručak. Transfer do zračne luke i let prema Phuketu. Po dolasku u Phuket transfer do hotela. Prijava u hotel i slobodno vrijeme za odmor. Odaberite vrhunski restoran na Patong Beachu dugom 2,5 km. Isprobajte razne lokalne i internacionalne menije. Noćenje.

8. dan Phuket – James Bond Island

Doručak. Fakultativni izlet na James Bond Island koji je prikazan u filmu Čovjek sa zlatnim pištoljem. Ručak u lokalnom restoranu. Povratak u hotel u popodnevnim satima. Slobodno vrijeme. Noćenje.

9. dan Phuket – Freedom Beach

Doručak. Fakultativni izlet na Freedom Beach, plažu koja je proglašena najljepšom plažom na Phuketu. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

10. dan Phuket – Phi Phi

Doručak. Fakultativni izlet brodom na Phi Phi i najljepšu plažu na svijetu! Nakon uživanja na plaži koju je proslavio Leonardo di Caprio, odlazimo na Monkey Beach plažu na kojoj se družimo s majmunima, a moguće ih je i slikati i hraniti. Ručak. Slobodno vrijeme za kupanje. U povratku posjećujemo Khai otok. Povratak u hotel. Noćenje.

11. dan Phuket – Similians otoci

Doručak. Fakultativni izlet na Similians otoci. Istraživanje morskih dubina uz ronjenje i posjet nacionalnom parku. Na otocima možemo vidjeti razne vrste ptica, reptila te zapanjujuća morske životinje koje možemo uočiti zahvaljujući kristalno prozirnom moru savršenom za ronjenje. Povratak u hotel. Noćenje.

12. dan  Phuket – Doha

Doručak. Slobodno vrijeme za uživanje uz koktel na plaži. U poslijepodnevnim satima transfer prema zračnoj luci te let prema Dohi.

13. dan  Doha – Zagreb

Dolazak u Zagreb

Cijena uključuje:
 • aviokarte Zagreb – Bangkok, Bangkok – Phuket, Phuket – Zagreb
 • smještaj u hotelu 4* u dvokrevetnoj sobi, noćenje s doručkom
 • voditelja putovanja iz Zagreba na hrvatskom jeziku
 • transfere od zračne luke do hotela i u povratku
Cijena ne uključuje:
 • pristojbe zračnih luka (obavezna nadoplata, cijena se utvrđuje na dan izdavanja zrakoplovne karte)
 • viza za Tajland: 35 € (moguće posredovanje agencije) 100 kn / po osobi
 • nadoplata za jednokrevetnu sobu
 • javni prijevoz prilikom razgleda grada
 • putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja
MOGUĆI FAKULTATIVNI IZLETI UZ DOPLATU:
 • Tura u Bangkoku
 • Ayutthaya
 • Kanchanaburi
 • Phi Phi tura
 • James Bond Island tura
 • Similans Island
 • Freedom Island
 • Doček Nove godine na brodu

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Nova Godina 2021 Tajland”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)