Online tečaj Web-dizajn- Amor Lingua učilište

From 750,00

Opis

Online tečaj Web-dizajn- Amor Lingua učilište

Bilo da želite naučiti kako otvoriti vlastitu web-stranicu za svoj obrt ili tvrtku, ili se želite prekvalificirati u web-dizajnera i promijeniti smjer u svojoj poslovnoj karijeri, Učilište Amor Lingua će s vama proći sve korake potrebne za uspješno savladavanje ove vještine.

Tečaj se može pohađati online ili uživo!

Posao web dizajnera sastoji se osmišljavanja i izrade web stranice, dizajna za web, web sadržaja i projekta. Edukacija vam puža mogućnost da se upoznate sa svijetom tehnologije i svih mogućnosti koje nam moderni svijet interneta pruža.

Web dizajn edukaciju koju pruža naše učilište omogućuje vam stjecanje znanja općenito o web dizajnu, oblikovanju web sadržaja uz primjenu dizajnerskih pravila, teoretska i praktična znanja o izradi web stranice te sve potrebne vještine za korištenje računala. Osim same izrade web stranice i svih popratnih pravila i znanja o web dizajnu, naučiti ćete i steći osnovna načela dizajna a to su ravnoteža, neposredna blizina, poravnanje, kontrast boja, tipografija i vizualna hijerarhija. Od izuzetne važnosti za web dizajn je poznavanje softverskih aplikacija za dizajn koje ćete isto tako naučiti tijekom edukacije. Nakon završene edukacije stjećete potrebno obrazovanje i postajete web dizajner i time odmah možete svoje znanje ponuditi na tržištu rada.

Izrada i oblikovanje web stranice te njezin izgled i uspješnosti ovisi o čimbenicima koji utječu na nju, sve ovisi o vašem znanju koje možete steći edukacijom, a to su razne animacije koje dosadnu stranicu mogu učiniti uzbudljivom i zanimljivom, tehničke vještine i poznavanje web developtment jezika, način funkcioniranja web servera i njegovih značajki, vještine upravljanja web stranicom te izvrsne komunikacijske vještine koje su izrazito važne u ovom poslu jer komunikacija sa klijentom je početak uspješnosti poslovanja.

Svi će polaznici naučiti  koristiti odgovarajuće postupke u registraciji domene, dizajnu, postavljanju stilova, postavljanju HTML koda, postavljanju optimizacije za tražilice (SEO), analizirat će posjećenost web-stranice, prilagodit će korisničko sučelje na najbolji mogući način.

Rb. Nastavna cjelina Broj sati: T Broj sati: PN Ukupno
1. Uvod u web dizajn i obrada slike 9 9 18
2. HTML 8 9 17
3. CSS 8 9 17
4. WordPress 8 9 17
5. Uvod u analizu i optimizaciju sjedišta 8 9 17
6. Uvod u responzivni web dizajn 8 9 17
7. Izrada web sjedišta 8 9 17
SVEUKUPNO 57 63 120

Cijene programa:

Vrsta tečaja Opis programa Broj sati Cijena u kunama
Grupni tečaj online  Web dizajn 120  

750 €

 

Online tečaj 1 na 2 Web dizajn 120  

1.010 €

Online tečaj 1 na 1 Web dizajn 120  

1.465 €

Karijera web-dizajna otvorit će Vam vrata brojnih tvrtki koje čekaju nove specijaliste!

Literatura:

Udžbenici, skripte, prezentacije. Uputa na korištenje i drugih izvora izvora znanja.
Matthew McDonald: WordPress: The missing manual (2014.)

Jennifer Robbins: Learning Web Design: A Beginner’s Guide to HTML, CSS, JavaScript and Web Graphics

Jon Duckett: HTML and CSS: Design and Build Website

Additional Information

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Online tečaj Web-dizajn- Amor Lingua učilište”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)