Tajland

  • Tajland: Bangkok, Khaosok Nature resort, džungla, Krabi
  • Prijevoz: zrakoplovom
  • usluga: 8 noćenja/11 dana svakodnevni polasci
  • Proizvod Individualni polasci: Tajland
  • Proizvod Kontinent: Azija
Pošalji upit

9.900 kn

Opis

1. dan, ZAGREB -DOHA- BANGKOK

Dolazak u Zračnou luku Zagreb dva sata prije polijetanja. Let na liniji QR 218 za Dohu u 11,40 sati. Po dolasku u Dohu nastavak putovanja prema Bangkoku.

2. dan, BANGKOK

Predviđeni dolazak u zračnu luku Bangkok je u 04,00 sata po lokalnom vremenu. Po dolasku doček i asistencija lokalnog predstavnika u zračnoj luci. Obavljanje pograničnih i viznih formalnosti te organizirani transfer do hotela 4* u Bangkoku. Prijava i smještaj u hotel.Nakon kraćeg odmora odlazak na krstarenje po rijeci Chaophraya s uključenom večerom. Povratak u hotel i noćenje.

3. dan, BANGKOK

Doručak. Uz doplatu predlažemo posjet trima najvažnijim hramovima u Bangkoku: Wat Trimitr s velikim zlatnim kipom Bude, zatim vožnja kroz kinesku četvrt, tržnicu cvijeća u pak Klong Talad te odlazak do Wat Pho, najvećeg hrama na Tajlandu sa 95 pagoda i kipom ležećeg bude dugim 45 i visokim 15 metara. Noćenje.

4. – 5. dan, BANGKOK –  NP KHAOSOK

Doručak. Transfer do zračne luke i let prema Sura Thani. Transfer od zračne luke do smještaja u NP Khao Sok. Smještaj u kučici na drvetu. Uz doplatu predlažemo izlet na jezera. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Noćenje.

6. – 9.dan, KHAOSOK NATURE RESORT – KRABI

Doručak. Transfer do zračne luke. Let. Smještaj u hotelu na obali na osnovi noćenja s doručkom. Predlažemo izlet, zalazak sunca brodom. (doplata). Slobodno vrijeme za vlastite programe. Noćenje.

10. -11. dan. BANGKOK -DOHA- ZAGREB

Organizirani transfer do zračne luke. Let prema Bangkoku.
Po dolasku u Bangkok nastavak leta za Dohu. Po dolasku u Dohu, nastavak putovanja prema Zagrebu na liniji . Dolazak u Zagreb.

First minute cijena do 31.03.2018.: 9.390 kn

Cijena uključuje:
prijevoz zrakoplovom
zrakoplovne takse
transfere
smještaj u hotelu Bangkok, kuća na drvetu džungla i hotel u Krabiju
usluga noćenje/doručak

&
Cijena po osobi ne uključuje: dodatne usluge, obroke i izlete, vizu za Tajland, osobne troškove te putno osiguranje (preporučujemo).
viza za Tajland – 35 € (mogućnost posredovanja agencije uz doplatu od 80 kn)

Pošalji upit

Fields marked with an * are required

Pravila o zaštiti Vaših podataka provjerite ovdje.

preloader