Škola engleskog jezika David Game London,12 – 18 godina

36.100,00 (271.995,45 kn)

Opis

Škola engleskog jezika David Game London,12 – 18 godina

Škola David Game nalazi se u samom centru Londona, u neposrednoj blizini atrakcija poput The Tower of London, City Hall, The Gherkin… Utemeljena je davne 1974. godine i jedna je od najstarijih i vodećih institucija za podučavanje engleskog jezika. Nastava se održava u manjim grupama kako bi se predavači što više mogli posvetiti polaznicima individualno.

U jutarnjim satima se održavaju predavanja, a u popodnevnim satima dodatne kulturne i sportske aktivnosti. U proljetni tečaj je uključen i obilazak Londona u kojem ćemo posjetiti British Museum, Museum of Natural History, London Eye, Oxford Street, Madame Tusseauds, Tower Hill i još mnogo toga! Na cjelodnevnom izletu posjetit ćemo Oxford, jedan od najpoznatijih sveučilišnih gradova na svijetu.

TEČAJ PREDMETI TRAJANJE CIJENA
A level tečaj

 

3 A-level predmeta Godina dana  

36.100 €

GCSE  1 predmet

2 predmeta

3 predmeta

Godina dana  

36.100 €

 

Ovaj tečaj je za studente koji su prethodno učili AS ili A razine i žele ga ponovno pohađati kako bi poboljšali svoje ocjene. Na ovom tečaju ćete; u jednoj godini intenzivno učiti tri predmeta A razine polagati A level ispite iz tri predmeta na kraju godine. Iznimno bistar student mogao bi pohađati ovaj tečaj bez ikakve prethodne predznanja A razine.Predmeti koji spadaju pod A level su: Biologija, business, kemija, informatičke znanosti, ekonomija, matematika, geografija, povijest, filozofija.

Jednogodišnji GCSE tečajevi jednako su prikladni za učenike koji žele ponovno polagati GCSE ispite, ili za studente koji žele poboljšati svoje ocjene, kao i za one koji nikada prije nisu polagali GCSE, a žele to učiniti za jednu godinu. Ovi tečajevi bi odgovarali i onima koji su se školovali kod kuće kao završna priprema za ispite. Vodeće neovisne škole preferiraju IGCSE ispite kao teži test i bolju pripremu za AS i A razine. 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Škola engleskog jezika David Game London,12 – 18 godina”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)