Bromley – srednja škola za djevojke 11+

Srednja škola Bromley za djevojčice, uzrast 11+. Škola s gotovo 140-godišnjom tradicijom nalazi se u Kentu, Engleska. Bromley High nudi izuzetno obrazovanje talentiranim djevojkama od 1883. Srednja škola Bromley ima dugu tradiciju izvanrednog akademskog uspjeha. Polaznice razvijaju samopouzdanje i predanost teškom radu – a također se zabavljaju.

Opis

BROMLEY HIGH SCHOOL, Srednja škola za djevojke 11+

Bromley High je škola s gotovo 140-godišnjom tradicijom, ali je usmjerena na budućnost. Škola se nalazi u Kentu, Engleska.

“Svi aspekti školskog života učenika pokazuju vrlo uspješno postizanje ciljeva škole i ambicija koje ona ima za svoje učenike”.

Bromley High nudi izuzetno obrazovanje talentiranim djevojkama od 1883. Privatna srednja škola Bromley ima dugu tradiciju izvanrednog akademskog uspjeha. Polaznice razvijaju samopouzdanje i predanost teškom radu – a također se zabavljaju.

Stručno osoblje škole potiče polaznice na maksimalan napredak i maksimalno korištenje niza izvanrednih mogućnosti zajedničkog nastavnog programa.

Upis u srednju školu Bromley:

  • Proces upisa je jednostavan za roditelje, a uzbudljiv i ugodan za buduće učenike. Srednja škola Bromley pruža lijepo i živopisno okruženje u kojem bistre djevojke cvjetaju.

 

Intelektualnu znatiželju i samostalno razmišljanje njeguju inspirativni učitelji sa strašću za svoj predmet. Učionice škole su poticajna mjesta: lekcije su pune izazovnih pitanja, smijeha i debate.

Širina i bogatstvo akademskog kurikuluma ostavlja vitalni kreativni prostor za rast nadahnuća i mašte. U srednjoj školi Bromley potiče se, njeguje i slavi kreativno izražavanje. Upis u srednju školu je u 7. godini (11+). Srednja škola je četverorazredna.

Ključni datumi:

  • Rok za prijave – petak, 25.11.2022
  • Prijemni ispit – subota, 10.12.2022
  • Tjedan ocjenjivanja stipendija: od 16. siječnja 2023

 

Prijemni ispit:

Prijemni ispit za upis u 2023. sastoji se od testova koji  koji provjeravaju akademski potencijal učenika. Obuhvaćaju verbalne, neverbalne, prostorne i kvantitativne vještine zaključivanja. Uz ove standardizirane testove, djevojke imaju zadatak  kreativnog rada i kratku vježbu iz matematike. Tijekom prijemnog jutra, polaznice su uključene u timske aktivnosti i aktivnosti rješavanja problema.

Stipendije:

Stipendije se dodjeljuju za prepoznavanje talenata i njegovanje napretka. U srednjoj školi (11+) nude se akademske, likovne, dramske, glazbene i sportske stipendije. Stipendije se dodjeljuju bez obzira na prihod roditelja. Sve djevojke koje polažu prijemni ispit automatski se ocjenjuju za akademske stipendije.

Bromley srednja škola za djevojke 11+

Za polaznice Bromley High škole srednjoškolsko je obrazovanje ulaz u uspješnu i zadovoljavajuću profesionalnu karijeru. Stručno osoblje osigurava polaznicama  da po završetku obrazovanja iz škole izađu s općim razumijevanjem o tome kako pristupiti interakcijama u profesionalnom životu, s informiranim osjećajem za različite putove koji su im otvoreni u daljnjem obrazovanju i karijeri, te sa samospoznajom da naprave izvrsne odluke o njihovoj budućnosti.

 

upis u bromley srednju školu za djevojke

*Doček polaznica na prijamni ispit

upis uz stipendije

Ne znaš na kojoj si razini engleskog jezika? Besplatno testiraj svoje znanje preko online testa Učilišta Amor Lingua i saznaj koliko dobro poznaješ engleski jezik?

Testiraj se na linku – OVDJE!

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Bromley – srednja škola za djevojke 11+”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)