Srednje škole u Kanadi

530,89

  • Drzava: Kanada

Opis

SREDNJE ŠKOLE U KANADI

Kanada, druga po veličini zemlja u svijetu po površini, nije bez razloga destinacija snova mnogih putnika. Nevjerojatna priroda, netaknuta divljina, ledenjaci, prašume, prostrane pješčane plaže, bezbrojna jezera i užurbani multikulturni gradovi poput Toronta, Winnipega i Vancouvera izazivaju nevjerojatnu fascinaciju. Stanovništvo također impresionira svojom raznolikošću: ovdje različite kulture žive mirno. Sigurno ćete se vrlo brzo prilagoditi, jer su ljudi pristupačni i iznimno susretljivi.

ŠKOLE U KANADI

Kanada ima izvrstan obrazovni sustav koji je federalno strukturiran. Odnosno, obrazovanje je u rukama pojedinih provincija. Škole su same po sebi organizirane po načelu sveučilišta. Školu možete izabrati pojedinačno – kako bi odgovarala vašim interesima i očekivanjima. Smještanje u pojedini razred odvija se u Kanadi, ovisno o razini izvedbe. Za javne škole plaća se školarina, koja varira od pokrajine do pokrajine. Ponuda privatnih škola i internata nadilazi one u javnim školama. Posebno u sportskom ili kreativnom polju, izbor je raznovrstan i svatko može naći program za sebe.

Smatrate li da je dvojezičnost Kanade privlačna? Tada je provincija New Brunswick pravo mjesto za vas, jedina dvojezična provincija u Kanadi! Quebec je francuski, a engleski se govori u svim drugim provincijama.

INTERNATI

Oni koji pohađaju kanadski internat, naći će prijatelje iz cijelog svijeta, jer mnoge škole imaju visok udio međunarodnih polaznika. Nakon obrazovanja u Kanadi, doma se vraćate ne samo s prekrasnim inozemnim iskustvom, već i s međunarodnom mrežom kontakata i prijatelja iz cijelog svijeta.

SMJEŠTAJ U OBITELJI

Kanadske obitelji rado primaju međunarodne učenike. Kroz integraciju u obiteljski život i otvorenu prirodu Kanađana, brzo ćete se prilagoditi obitelji domaćina i steći nove prijatelje. Ovdje je uobičajena financijska podrška za stanovanje u domaćinstvu, kojom se izravno bavi dotični školski okrug. Svaki okrug ima svoja pravila o obitelji domaćinu, kod odabira standardi su im visoki i strogi.

DOB: 13 – 19 godina

POČETAK: siječanj / rujan

TRAJANJE: 3 mjeseca / 5 mjeseci / 10 mjeseci

CIJENA: 3 mjeseca od 7.970 Eur

Za sudjelovanje u srednjoškolskom programu potrebna je studentska dozvola

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Srednje škole u Kanadi”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)