Srednje škole u SAD-u

530,89

  • Drzava: SAD

Opis

SREDNJE ŠKOLE U SAD-u

SAD, “zemlja neograničenih mogućnosti”, destinacija je snova mnogih mladih ljudi. Ne čudi, jer je zemlja tako raznovrsna, tako poznata, a opet drugačija i nama nedovoljno istražena. Doživite svoj osobni “američki san” tijekom obrazovanja u SAD-u!

DRŽAVNE SREDNJE ŠKOLE U SAD-u

Državne škole u SAD-u organizirane su kao opće škole. U većini srednjih škola postoji “dress code”. Škole pridaju veliku važnost dobrom radu, između ostalog, i postignutom rezultatu na testu engleskog kao kriteriju odabira. U školama postoje stroga pravila, na primjer, varanje je apsolutno nedopustivo i strogo je kažnjivo.

Škole u SAD-u su obično cjelodnevne škole i nude širok raspon tema. Osim uobičajenih osnovnih predmeta kao što su engleski, matematika, prirodne znanosti i povijest, imate mogućnost odabrati druge predmete prema vašim sklonostima. Savjetnik za usmjeravanje pomoći će vam u sastavljanju rasporeda i svim pitanjima vezanim uz školu.

Škola je jako važan prioritet za američke tinejdžere, jer ovdje se održava cijeli društveni i kulturni život. Nakon predavanja, studenti (ali i prijatelji i obitelji) sastaju se na aktivnostima kao što su sportska natjecanja, koncerti ili kazališna događanja.

Klasifikacija u razrede ovisi o razini izvedbe. Dobri rezultati općenito su vrlo vrijedni. Na privatnim školama i internatima osobne kvalitete učenika također su vrlo važne. Akademski slabiji učenici ovdje se mogu posebno poticati ili podržavati.

Uz doplatu možete sami odabrati regiju za koju smatrate da bi vam najbolje odgovarala.

PRIVATNE ŠKOLE U SAD-u

Želite doživjeti poboljšanje svojih talenata u privatnoj školi? Tada ste na pravom mjestu! Provedite godinu u inozemstvu u jednoj od naših partnerskih škola i učite u malim razredima na ekskluzivnim privatnim školama. Učitelji prve klase podučavaju u vašoj privatnoj školi i pokazuju vam nove perspektive u vašem obrazovanju. Uživajte u duhu tih privatnih škola i upoznajte nove prijatelje. Sigurni smo da ćete puno naučiti u odabranoj privatnoj školi i pozitivno će promijeniti vaš život. Imate li pitanja o privatnim školama u SAD-u? Kontaktirajte nas i saznajte više!

INTERNATI U SAD-u – učenje na visokoj razini

Želite steći vrijedno inozemno iskustvo i učiniti nešto za svoje obrazovanje? Što mislite o boravku u internatu u SAD-u? Ne samo da ćete upoznati nove prijatelje, već i poboljšati svoje znanje stranih jezika i savršeno se pripremiti za kasniji studij.

Otkrijte zemlju mogućnosti i provedite najbolje vrijeme svog života u američkom internatu. Zavoljet ćete SAD odmah na prvu! Ako odlučite ostati u internatu u SAD-u, doživjet ćete uzbudljive izlete sa svojim kolegama i upoznati SAD sa svojim raznolikim kulturama i srdačnim ljudima. Sigurni smo da ćete svakodnevno iznova uživati ​​u SAD-u i vratiti se s mnogo pozitivnih uspomena.

Zašto odabrati internat u SAD-u?
Jeste li još uvijek nesigurni da bi boravak u inozemstvu u internatu u SAD-u bio pravi za vas? Možda će vas sljedeći razlozi uvjeriti:

• Oprema u internatima u SAD-u je izvanredna
• Raznovrsna školska ponuda
• Učitelji su visoko motivirani
• Individualna promocija
• Atraktivan sadržaj za učenje i najmodernije tehnologije učenja
• Mali razredi omogućuju optimalnu nastavnu podršku
• Brzo upoznavanje s kolegama
• Veliki timski duh i povezanost
• Mnoge zanimljive izvannastavne aktivnosti
• Savršena priprema za kasnije obrazovanje

SMJEŠTAJ U OBITELJI

Amerikanci su tradicionalno vrlo gostoljubivi, učenici iz inozemstva su dobrodošli u obitelj. Ako pohađate javnu srednju školu ili privatnu dnevnu školu u SAD-u, dijelite dnevnu rutinu sa svojom obitelji domaćinom i uključeni ste u sve aktivnosti – bilo da se radi o obiteljskoj proslavi, vikend putovanjima ili putovanjima. Tada imate ista prava i obveze kao i svi drugi članovi obitelji. Stoga budite otvoreni, od pomoći i poštujte obiteljska pravila. Tada ćete se vrlo brzo prilagoditi – i cijeniti američki način života!


DOB: 14 – 18,5 godina

POČETAK: kolovoz-rujan / siječanj (“early placement” – mogućnost doplate za raniji dolazak)

TRAJANJE: 5 mjeseci / 10 mjeseci

 

Za sudjelovanje u srednjoškolskom programu potrebna je viza. Viza J1 obuhvaća programe u državnim školama, a učenici koji pohađaju školu s J1 vizom nisu u mogućnosti završiti srednju školu u SAD-u (takvim se učenicima savjetuje odlazak u SAD u 10. i 11. razredu). Viza F1 obuhvaća programe u privatnim srednjim školama, moguće je odabrati lokaciju boravka te je moguće završiti srednju školu i dobiti diplomu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Srednje škole u SAD-u”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)