Stover srednja škola, 11+

STOVER srednja škola smještena je u Newton Abottu u Engleskoj. Škola ima izvrstan i raznolik akademski program i potiče učenike da ostvare maksimum svog potencijala. Učenike se potiče da izgrade samopouzdanje i samopoštovanje te poštovanje prema drugima. Program škole je raznolik i svaki se polaznik može posvetiti području svog interesa. Učenici rade u malim grupama, a stručno osoblje prati individualne sposobnosti svakog polaznika.

Opis

Stover srednja škola, 11+

Stover srednja škola, 11+ nalazi se Newton Abbotu, u Engleskoj. Ciljevi koji pokreću školu jesu izvrsnost u poučavanju i motiviranje učenika kako bi ostvarili svoj maksimalni potencijal. Uz izvrsne akademske rezultate koje škola kontinuirano postiže iz godine u godinu, stručno osoblje izuzetno je motivirano u poučavanju polaznika važnim životnim vještinama. Polaznici uče kako izgraditi samopouzdanje, samopoštovanje i poštovanje prema drugima te kako sudjelovati i brinuti o zajednici.

  • Škola je namijenjena polaznicima uzrasta 11+.
  • Upisi polaznika: rujan 2022. godine

 

Stover je relativno mala škola u kojoj svatko svakoga zna. S veličinama razreda između 15 i 20, profesori su u mogućnosti upoznati svakog učenika i kvalitetno im se posvetiti kako bi se otključao ključ njihovog uspjeha.

Pristup stručng osoblja srednje škole Stover prema polaznicima izrazito je prijateljski nastrojen. Učenike se potiče da rastu na akademskom, ali i osobnom polju. Stoga škola nudi razne programe i raznolike aktivnosti u kojima učenici mogu sudjelovati.

 

Temeljne vrijednosti škole:

U srednjoj školi Stover prepoznaje se vrijednost raznolikosti učenika koji mogu učiti i podržavati jedni druge. Učenici postižu izvrsne akademske uspjehe što potvrđuju GCSE i A Level rezultati. Učenici koji trebaju više pomoći inspirirani su svojim prijateljima i rade do maksimuma svojih sposobnosti, postižući više nego što su ikad osjećali da su sposobni. Svako dijete u Stoveru daje sve od sebe i osjeća osjećaj postignuća koji je važan za samopouzdanje.

Učenici se potiču da iskoriste svaku priliku koja im se pruži u školi. Postoji niz klubova i izvannastavnih aktivnosti, koje u potpunosti koriste   veličanstveno okruženje i predanost specijalističkih učitelja i trenera. Studenti se potiču i da se uključe u lokalnu zajednicu. Zadovoljstvo je vidjeti ih kako rastu kao pojedinci dok pomažu drugima – istinski dokaz važnosti obrazovanja koje nije samo u učionici.

 

Ciljevi nastavnog plana i programa:

  • Osigurati poticajan, širok i atraktivan raspon akademskih predmeta koji će učenike pripremiti za određeni stupanj znanja
  • Povezati se i nastaviti s napretkom postignutim u Stover srednjoj školi, u smislu poticanja učenika da razviju pozitivne stavove prema učenju i pomoći u stvaranju osjećaja intelektualne znatiželje.
  • Osigurati i kurikularno i izvannastavno obogaćivanje omogućujući učenicima da odrastu u zaokružene, uspješne i samouvjerene osobe – uz uvažavanje potrebe da budu osjetljivi na svijet oko sebe.
  • Poticati i pomoći učenicima da razviju svoj puni potencijal u svim sferama života.

 

Upisi: rujan 2022.

 

Praćenje napretka:

Za mnoge predmete  nastavne grupe su postavljene prema sposobnostima. Napredak se prati kroz sustav internih ciljeva i ocjena za postignuća i trud, koji se dodjeljuju 4 puta godišnje; te kroz zadatke niveliranja. Oba ova procesa pomažu učenicima da razumiju razinu na kojoj rade i što je potrebno za daljnji napredak. Napredak učenika također se raspravlja na tjednim sastancima osoblja, a potpuna povratna informacija i podrška daje se svakom učeniku na individualnoj osnovi.

 

učenička uniforma stover

Stover srednja škola, 11+

 

**Učenici srednje škole Stover imaju mogućnost sudjelovati u raznolikim društvenim aktivnostima u izvannastavnim satima. Sudjelovanjem u izvannastavnim aktivnostima učenici uče brinuti o lokalnoj zajednici i međuodnosima sa kolegama i zajednicom u kojoj se školuju i borave.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Stover srednja škola, 11+”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)