Tajland 2023/2024

1.699,00

Tajland je zemlja osjetila mirisa, okusa i boja, gdje se susreću tradicija i modernost. Od svjetlucavih hramova do šarenih tržnica, tropskih plaža i bučnih gradskih ulica, Tajland će te očarati svojom ljepotom i raznolikošću!

 • Drzava: Tajland
 • Prijevoz: Zrakoplov

Opis

Tajland – Bangkok, Krabi

Tajland je poznat po svojoj nevjerojatnoj kombinaciji egzotične kulture, bogate povijesti, predivnih plaža, ukusne hrane i ljubaznih ljudi. To je zemlja koja nudi nezaboravna iskustva poput istraživanja drevnih hramova, uživanja u tropskim otocima, upoznavanja divljine džungle te uranjanja u živopisnu lokalnu atmosferu na tržnicama i ulicama. Tajland će te očarati svojom raznolikošću i ljepotom, pružajući ti putovanje koje ćeš pamtiti zauvijek!

Tajland je poznat po svojoj ukusnoj kuhinji koja kombinira slatko, kiselo, gorko, ljuto i slano u savršenom balansu. Tajland ima preko 1430 otoka, od kojih su neki među najpoznatijim svjetskim destinacijama za odmor poput Phuketa, Ko Samuija i Phi Phi otoka. Također, poznat je i po svojim prekrasnim plažama, a plaža Railay Beach u regiji Krabi smatra se jednom od najljepših na svijetu. Festival svijeća (Loi Krathong) i festival vodenih borbi (Songkran) su samo neki od tradicionalnih tajlandskih festivala koji privlače posjetitelje iz cijelog svijeta.

Tajland 2023/2024

PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN DOLAZAK NA PHUKET 

Polazak putnika sa zračne luke Franjo Tuđman na letu  Zagreb-Doha. Dolazak u Dohu. Nastavak putovanja na letu Doha-Bangkok. Dolazak u Bangkok. Po dolasku u zračnu luku doček i asistencija vozača te transfer do smještaja. Slobodno vrijeme. Noćenje.

2. – 13. DAN PHUKET (doručak uključen)

Doručak u hotelu. Nakon doručka putnici mogu odabrati između dvije opcije – slobodan dan po vlastitom programu ili jedan od fakultativnih izleta.

Cjelodnevni obilazak otoka Phi Phi. Vožnja gliserom i ručak.
65,00 € po osobi

Plan puta
Transfer do pristaništa glisera. Odlazak gliserom do otoka Phi Phi. Dolazak na svjetski poznatu plažu Maya Bay (razgledavanje bez zaustavljanja), Prekrasna bijela pješčana plaža na kojoj možete uživati u plivanju, ronjenju ili fotografiranju. Nastavak ture prema Phi Phi Lay u Pileh lagoon u kojoj ćete uživati u nevjerojatnim prirodnim bazenima koje okružuju litice. Zaplovite do “Viking Cave” prije posjete “Monkey Beach” gdje ćete uživati u plivanju i vidjeti divlje majmune na plaži. Nastavak vožnje do Koh Phi Phi Dona na ručak koji će biti poslužen u hotelskom restoranu. Slobodno vrijeme za uživanje u kratkoj šetnji plažom ili obilasku trgovina. Polazak do Khai otoka gdje možete roniti iznad prekrasnih koraljnih grebena ili se jednostavno opustiti na plaži. Povratak do Phuket luke i povratni transfer do hotela.

Cjelodnevni otok Jamesa Bonda i vožnja kanuom. Vožnja gliserom i ručak.

70,00 € po osobi
Plan puta
Transfer do pristaništa glisera. Vožnja prema otoku Jamesa Bonda. Prvo stajalište otok Panak, gdje ćete dobiti svoj kanu i krenuti u istraživanje špilje. Nastavak vožnje do James Bond otoka ili Khao Tapu i Khao Phing Kan. Otok je poznat po snimanju filma James Bond 007 “Čovjek sa zlatnim pištoljem”. Ručak će biti poslužen na otoku Panyee Floating Village. Nakon ručka, vodič će vas povesti u šetnju selom. Polazak s otoka Panyee do otoka Naka poznatog po netaknutoj bijeloj pješčanoj plaži. Povratak do luke. Transfer do hotela.
Tajland 2023/2024

Poludnevni izlet u rezervat za slonove u džungli na Phuketu.
70,00 € po osobi

Plan puta
Transfer do utočišta slonova u džungli gdje ćete imati priliku hraniti velike slonove i mlade životinje. Obilazak parka, a imat ćete i priliku za spa užitak sa slonovima u blatu. Sve te trenutke mogu zabilježiti i fotografi parka, te ćete imati nezaboravne i autentične slike sa putovanja. Možete predahnuti uz ručak Thai buffet. Povratni transfer do hotela.

14. DAN, 15.11. PHUKET – POLAZAK 
Nakon doručka slijedi odjava iz hotela. Transfer do zračne luke na let Bangkok-Doha. Dolazak u Dohu. Nastavak putovanja na liniji  Doha-Zagreb. Dolazak u Zagreb.

Tajland 2023/2024

Cijena programa 1699 €

Cijena uključuje: 
 • 13 noćenja u hotelu Novotel Phuket Kata Avista Resort sa uključenim doručkom u 1/2 sobi
 • Povratni transferi od zračne luke do smještaja

 

Cijena ne uključuje:
 • Zrakoplovnu kartu (cijena ovisi o terminu putovanja) 
 • Izlete uz nadoplatu koji su navedeni u programu 
 • Polupansion 40,00 € po osobi po danu 
 • Puni pansion 70,00 € po osobi po danu 
 • Trošak viziranja 
 • Turistička taksa
 • Osiguranje putovanja 

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Tajland 2023/2024”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)