Zima na Tajlandu

  • Svakodnevni polasci od: 10.01.-31.03.2019.
  • Polazak: individualni svakodnevni polasci od 10.01.2019.
  • Prijevoz: zrakoplovom
  • Usluga: 7 noćenja s uključenim izletima
  • Dodana vrijednost: popust za plaćanje gotovinom, uključeni izleti, boravak u džungli u kućicama na drvetu
Pošalji upit

12.160 kn

Opis

Jeste li znali da se Bangkok nalazi u Guinnessova knjizi rekorda kao grad s najdužim imenom na svijetu, a puno ime u prijevodu znači grad anđela, veličanstveni grad besmrtnika, grad devet dragulja, sjedište kralja, grad kraljevskih palača, dom bogova… Jeste li znali da u NP Khao Sok možete vidjeti najveći cvijet na svijetu rafflesia, visok 90 cm i težak gotovo 7 kg? Jeste li znali da na Phuketu možete uživati u najljepšem zalasku sunca?
1.dan Zagreb – Doha – Bangkok

Sastanak sudionika putovanja u zračnoj luci Zagreb 2 sata prije polijetanja zrakoplova. Polijetanje zrakoplova aviokompanije Qatar Airways u 08:40 sati za Dohu. Nastavak leta za Bangkok (noćni let).

2.dan Bangkok

Slijetanje u Bangkok predviđeno je u 03:55 po lokalnom vremenu. Nakon obavljenih carinskih formalnosti doček lokalnog agenta, te transfer do hotela. Prijava i smještaj u hotel. Ostatak dana slobodan za vlastite programe. Noćenje

3.dan Bangkok

Nakon doručka predlažemo odlazak na razgled grada i Kraljevske palače na obalama rijeke Chao Phraya. Tura uključuje obilazak tri budistička hrama u Bangkoku: Wat Trimitr sa svojim neprocjenjivim zlatnim Buddhom (5 i pol tona čistog zlata); Wat Po, najprostraniji hram u Bangkoku i Wat Arun, najfotografiranije građevine u Bangkoku. Odlazak na tradicionalni Thai ručak u tri slijeda na obalama rijeke Chao Phraya. Nakon kraćeg odmora slijedi vožnja brodom kroz Klongs kanale. Tijekom plovidbe imat ćete priliku vidjeti tradicionalne tajlandske kuće i doživjeti život na vodi. Povratak u hotel u poslijepodnevnim satima, te ostatak dana slobodan za posjet brojnim noćnim marketima. Noćenje.

4.dan Bangkok – NP Khao Sok

Nakon ranog doručka transfer do zračne luke, te let do Phuketa (doplata za avio kartu). Nakon obavljenih carinskih formalnosti transfer do resorta s kućicama na drvetu. Predlažemo jahanje na slonovima uz doplatu. Večera u resortu. Noćenje.

5.dan NP Khao Sok

Nakon ranog doručka transfer do Cheow Lan jezera, najvećeg umjetnog jezera u Tajlandu. Ukrcaj na tradioconalne brodove, te vožnja kristalno plavim jezerom do mjesta gdje krećemo na laganu šetnju prašumom do Koraljne spilje. Tradicionalni ručak na jezerskim splavima. Povratak u hotel na večeru i noćenje.

6.dan NP Khao Sok – Phuket

Nakon doručka odlazak na planinarenje kroz prašumu nacionalnog parka. NP Khao Sok još uvijek  je neotkriveni dragulj Tajlanda. Tijekom šetnje imat ćete priliku uživati u zvukovima i mirisima prašume kakva je bila i prije 160 miliona godina. Ručak u restoranu na jezerskim splavima. Po povratku u hotel transfer do Phuketa. Smještaj u hotel i noćenje.

7.dan  Phuket – James Bond Island

Doručak u hotelu. Predlažemo izlet na James Bond otok, koji je stekao popularnost po svojim vapnenačkim stijenama koje se nalaze u filmu  James Bond ” Čovjek za Zlatnim pištoljem”. U sklopu izleta posjetiti ćete Phang –nga Bay, voziti se kajacima po zaljevu i posjetiti špilje. Zatim slijedi ručak u tradicionalnom plutajućem restoranu, posjet James Bond otoku te kupanje i odmor na Lawa otoku. Povratak u hotel u poslijepodnevnim satima. Vrijeme slobodno za vlastite aktivnosti. Noćenje.

8.dan Phuket – Phi Phi Islands

Nakon ranog doručka predlažemo odlazak na jednodnevni izlet brodom na Phi Phi otočje. Tamo možete posjetiti plažu koja je proglašena najljepšom na svijetu, poznatoj po filmu „The beach“ s Leonardom Di Capriem u glavnoj ulozi. Zatim slijedi posjet Monkey beach plaži kojom vladaju majmuni, bliski susret sa majmunima, hranjenje i slikanje. Nakon ručka vrijeme slobodno za ronjenje i uživanju na plažama otočja. U povratku posjet Khai Islandu, privatnom otoku gdje se možete opustiti i uživati u koktelima na rajskoj plaži. Povratak u hotel. Ostak dana slobodan za vlastite aktivnosti. Noćenje.

9.dan Phuket – Doha – Zagreb

U ranojutarnjim satima odjava iz hotela, te slijedi transfer u zračnu luku. Prijava na let za Dohu. Po dolasku nastavak leta za Zagreb sa dolaskom u 06:15 sati.

Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi od 12.160,00 kn (cijena vrijedi za period od 10.01. – 31.03.2019.)

Cijena uključuje: prijevoz zrakoplovom, povratni transfer do hotela, smještaj u hotelu u Bangkoku i Phuketu 4*, kuća na drvetu u NP Khao Sok, uslugu noćenje/doručak, razgled Bangkoka s ručkom, transfere prema programu, ručak i večeru za vrijeme boravka u NP Khao Sok, izlete u NP Khao Sok.

Cijena po osobi ne uključuje: avio takse u iznosu od 1.990 Kn, dodatne usluge, obroke i izlete, osobne troškove te putno osiguranje (preporučujemo), viza za Tajland – 35 € (mogućnost posredovanja agencije uz doplatu od 80 kn), unutarnji let Bangkok – Phuket (cijena od 500 Kn), izleti: Phi Phi islands tura 380kn, James Bond Islands 460kn, Similians islands 545kn, na svim cjelodnevnim izletima uključeni je ručak, privatni transferi, lokalni vodiči na engleskom jeziku, ulaznice za mjesta posjeta, mogućnost doplate za hotel  5* na Phuketu.

 

Pošalji upit

Fields marked with an * are required

Pravila o zaštiti Vaših podataka provjerite ovdje.

preloader