Učenje španjolskog jezika i degustacija vina 2.-15.10

From 809,61

Opis

Učenje španjolskog jezika i degustacija vina 2.-15.10

Ako želite usavršiti znanje španjolskog jezika a istovremeno uživati u predivnom Alicante-u i degustirati poznata španjolska vina onda ste na pravome mjestu!

Program učenja španjolskog jezika i degustacija vina savršen je za ljude svih dobnih skupina, od djece do starijih osoba, koji žele učiti jezik od lokalnih govornika i uživati ​​u obilasku Alicante-a dok  kušaju razna španjolska vina i upoznaju njihove arome.

Od ponedjeljka do petka nastava će se održavati u ranim jutarnjim satima. Polaznici će svaki dan imati 4 sata nastave, nakon čega slijedi slobodno vrijeme za razgledavanje grada i program degustacije vina.

 

Španjolska pokrajina Alicante nalazi se u južnoj Valenciji na obali Sredozemnog mora. Uživat će te u brojnim atrakcijama, međutim želimo istaknuti sljedeće:

  • Dvorac Santa Bárbara – Nalazi se na vrhu planine Benacantil, s pogledom na zaljev Alicante. Dvorac je sagrađen u devetom stoljeću i pripadao je muslimanima sve dok kralj Alfonso X nije preuzeo kontrolu nad njim 1248. godine kada ga je pretvorio u kršćansko uporište. Muzej grada Alicantea nalazi se unutar dvorca i nudi prekrasan izlet kroz povijest grada kroz 10 soba koje okupljaju značajne događaje i teme iz prošlosti Alicantea.
  • Prokatedrala San Nicolás de Bari-To je rimokatolička crkva koja pripada biskupiji Orihuela-Alicante i posvećena je Svetom Nikoli. Dana 9. ožujka 1959. papa Ivan XXIII. crkvi je dodijelio naslov katedrale.
  • Arheološki muzej pokrajine Alicante (MARQ) – Posjetitelji muzeja imaju priliku naučiti o raznim arheološkim metodologijama i tehnikama. Terenska arheologija, urbana arheologija i podvodna arheologija imaju svaka svoju galeriju u kojoj se objašnjavaju.
  • Muzej suvremene umjetnosti Alicante (MACA) – Alicante, Španjolska, dom je Muzeja suvremene umjetnosti Alicante. Sadrži suvremenu umjetnost 20. stoljeća. Muzej je osnovan 1976. zahvaljujući Eusebiu Sempereu, a ponovno je otvoren 2011. nakon značajne obnove. Sada ima tri stalne zbirke s ukupno oko 800 umjetničkih djela.
  • Basilica de Santa María – Bazilika de Santa Mara, smještena u staroj četvrti Santa Cruza, najstarija je crkva u Alicanteu. Na mjestu srednjovjekovne džamije, crkvu su u 13. stoljeću podigli katolički kraljevi. Crkva, koja je u početku građena u gotičkom stilu, u 18. stoljeću je barokizirana izvana i iznutra.

Vinska tura 1-Alicante Wine Tour s degustacijom vina

Ova besprijekorna tura u malim grupama pruža savršen uvod u vinogradarsku tradiciju Alicantea. Nakon okupljanja , krećemo izvan granica grada u obližnju vinsku regiju Vinalopo. Posjetit ćete jednu tradicionalnu lokalnu vinariju, naučit ćete o procesu proizvodnje vina tijekom dubinskog obilaska vinove loze i uživat ćete u mnoštvu uzoraka i zalogaja. Ovaj poludnevni izlet je prikladan, čak i za posjetitelje u stisci s vremenom. Uživajte u ugodnom upoznavanju duge vinarske tradicije Alicantea. Idite iza kulisa lokalne vinarije da biste saznali kako se proizvodi vino. Kušajte brojna lokalna vina i uz njih grickajte grickalice.

Ova tura uključuje:

Alkoholna pića
grickalice
Ulaznice u vinariju
Vodič
Klimatizirano vozilo
Privatni prijevoz

 

Vinska tura 2 – Degustacija vina i tapasi za gurmane

Doživite okus lokalnog života i lokalne kuhinje s ovim privatnim obilaskom i degustacijom hrane u Alicanteu koji vas vodi izvan turističkih restorana. Hrana i razgledavanje spojeni su za zabavno poslijepodne i istraživanja grada. Pridružite se stručnom vodiču u slikovitoj šetnji gradom dok usput kušate lokalne delicije – što bi moglo biti bolje?

Ova tura uključuje:

grickalice
Alkoholna pića
Ručak/Večera

INFORMACIJE O TEČAJU:

min. dob: 18 godina
Termini tečaja: 2.-15.10
Trajanje tečaja: 2 tjedna
Nastava tjedno: 20h

SMJEŠTAJ:

Cijena smještaja po tjednu
Obiteljski 1/2 polupansion 260 €
Obiteljski 1/1 polupansion 295 €
Zajednički studentski stan jednokrevetna soba 245 €
Zajednički studentski apartman dvokrevetna soba 145 €
Hoteli, privatni apartmani… cijena na upit
Doplata za sezonu 18.6.-1.9.50 €

 

CIJENA UKLJUČUJE:

20 lekcija tjedno
Dvije vinske ture

NIJE UKLJUČENO U CIJENU:

Transfer: 90€ (jedan smjer)
Kotizacija: 40€
Smještaj
osiguranje
troškovi osobne prirode
karta za javni prijevoz

Additional Information

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Učenje španjolskog jezika i degustacija vina 2.-15.10”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)