Zimski tečaj engleskog jezika Plus London Greenwich, 19.-26.02.2023.

10.900,00kn

PLUS London Uxbridge škola smještena je u zapadnom dijelu Londona, unutar sveučilišnog kampusa, koji je renoviran. Ova škola idealna je za mlađe polaznike jer se sve nalazi unutar kampusa, koji je zatvorenog tipa. U sklopu kampusa nalazi se studentski restoran gdje se poslužuju svi obroci. Polaznicima je na raspolaganju praonica rublja, caffe bar, bankomat, trgovina. Nastava se održava u modernim učionicama opremljenim najsuvremenijom tehnologijom. Unutar kampusa polaznicima je omogućeno besplatno korištenje WiFi-a. Kampus raspolaže unutarnjom dvoranom, plesnim studijem, vanjskim sportskim terenima, tenis terenima, ragbi i nogometnim terenom. Tijekom boravka su organizirani izleti u London, Oxford i Brighton.

  • Drzava: Velika Britanija
  • Garantirani polazak: Da
  • Jezik: engleski
  • Prijevoz: Zrakoplov
  • Uzrast: 10-17
  • Smještaj: Rezidencija

Opis

Zimski tečaj engleskog jezika Plus London Greenwich, dob 10 – 17 godina 2021.

02.01-09.01.2021.

London je glavni grad Ujedinjenog Kraljevstva te jedan od najstarijih velikih gradova svijeta. London ima mnogobrojne znamenitosti koje možete posjetiti za vrijeme svog zimskog tečaja. Počevši od najpoznatijeg zvona na svijetu Big Ben-a, zatim rezidencija kraljevske obitelji Buckinghamska palača, London Eye i druge mnoge zanimljivosti. Posebno je specifičan po svojim crvenim govornicama i mnogobrojnim predivnim parkovima.

GRUPNI POLAZAK ZA DOB OD 10 ili 11 DO 17 GODINA

PLUS London Greenwich škola smještena je na Avery Hill kampusu 14 kilometara od centra Londona. Sveučilište je zatvorenog tipa te je idealna za mlađe polaznike jer se sve nalazi unutar kampusa, učionice, sportske i smještajne jedinice. Rezidencije se nalaze 10 minuta hoda od učionica. U kampusu se nalazi velika uređena zelena površina idealna za rekreacijske aktivnosti, dućan, kafići, 24/7 sigurnosna služba. Kampus ima besplatnu Wi-Fi konekciju. Tijekom boravka su organizirani izleti u London, Oxford i Brighton.

Cijena uključuje:

15 školskih sati nastave engleskog jezika tjedno (1 školski sat = 45 minuta)
Nastavni materijal
Online provjeru znanja engleskog jezika prije dolaska
Potvrdu o pohađanju tečaja
Smještaj u 1/1 ili 1/2 sobama na osnovi punog pansiona
Program društvenih i sportskih aktivnosti
24-satni nadzor osoblja škole
Zrakoplovnu kartu Zagreb – London – Zagreb
Prijevoz na relaciji zračna luka – škola – zračna luka
Voditelj putovanja profesor škole stranih jezika na 10 polaznika
Organizaciju putovanja i jamčevinu

CLASSIC PROGRAM

6 cjelodnevnih izleta u London s uključenim kartama za javni prijevoz
1 cjelodnevni izlet u Oxford
1 cjelodnevni izlet u Brighton

PREMIUM PROGRAM

6 cjelodnevnih izleta u London s uključenim kartama za javni prijevoz, ulaznice za Arcelor Mitall&Orbit, London Eye, London Dungeon i ručak u restoranu Planet Hollywood
1 cjelodnevni izlet u Oxford
1 cjelodnevni izlet u Brighton s uključenom ulaznicom u Royal Paviljon
Young Manager

Program uključuje 30 sati nastave u 2 tjedna poslovnog engleskog jezika za djecu od 14-17 godina, razine znanja B1. Polaznici će u 2 tjedna razvijati poslovni projekt koji će na kraju tečaja predstaviti svojoj grupi. Prednost ovog programa je što će polaznici učiti kako komunicirati u poslovnom svijetu, usavršavati pismene vještine koristeći se poslovnim jezikom, razvijati pregovaračke vještine, naučiti kako pisati CV, kako razviti poslovnu ideju, razviti sposobnost rada u grupama.

Voditelj putovanja je profesor/ica engleskog jezika

Profesor/ica škole stranih jezika, putuje i boravi s polaznicima, uključen je 24-satni nadzor, supervizija pohađanja nastave, društvenih i sportskih aktivnosti.

Doček i asistencija stručnog osoblja škole

Po dolasku u zračnu luku škola organizira prijevoz i stručnu asistenciju kod dolaska grupe. Nakon toga slijedi registracija polaznika i raspored smještaja po sobama. Orijentacijska tura kampusa.

Testiranje stupnja znanja provodi se online prije dolaska u školu. Polaznici se prvi dan nastave raspoređuju u grupama prema stupnju znanja.

Grupe su formirane od 12 do 15 polaznika, uglavnom se raspoređuju s polaznicima s drugog govornog područja, kako bi što više komunicirali na engleskom jeziku. Ukoliko polaznik smatra da ne može pratiti nastavu ili je njegovo znanje veće, mora odmah obavijestiti pratitelja koji će pronaći zadovoljavajuće rješenje.

Knjige i nastavni materijal

Škola osigurava korištenje knjiga i nastavnih materijala koji se mogu kupiti u školi. Preporučamo da polaznici ponesu svoj mali rječnik, gramatiku, bilježnicu i pribor za pisanje.

Smještaj

Smještaj učenika organiziran je u studentskim rezidencijama u jednokrevetnim sobama (En suite) s vlastitom kupaonicom i standard sobama sa zajedničkom kupaonicom. Unutar rezidencije nalaze se zajednički dnevni boravak i kuhinjica. Obavezno pročitajte kućni red detaljno i uvjete nepoštivanja.

Plaćanje depozita za slučaj štete je obavezno kod dolaska u školu, a depozit se vraća prilikom odlaska, ukoliko nema prouzročene štete. Svaki polaznik dužan je pridržavati se školskih pravila ponašanja. Svako nepridržavanje pravila ponašanja može rezultirati usmenim ili pismenim upozorenjem, odnosno udaljavanjem s programa škole.

U slučaju isključenja polaznika zbog kršenja pravila škole, mora napustiti ustanovu o vlastitom trošku. Škola i ETW – Educational Travel Worldwide ne snose troškove prijevremenog povratka polaznika u Republiku Hrvatsku.

Obroci

Prvi obrok po dolasku je večera u sklopu rezidencije. Prehrana je organizirana na osnovi punog pansiona – doručak, ručak i večera koji se serviraju u kantini unutar kampusa. Za vrijeme cjelodnevnih izleta polaznici dobiju lunch-paket. Obroci su internacionalni u skladu s pravilnikom studentske prehrane u zemlji boravka.

Cijena classic en suite: 10.900 kn

 

Ne znaš na kojoj si razini engleskog jezika? Besplatno testiraj svoje znanje preko online testa Učilišta Amor Lingua i saznaj koliko dobro poznaješ engleski jezik?

Testiraj se na linku – OVDJE!

Additional Information

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Zimski tečaj engleskog jezika Plus London Greenwich, 19.-26.02.2023.”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.