Europska studentska iskaznica za mlade – HI.EURO

Združena hostelska i Europska iskaznica za mlade

– za sve mlade između 14 i 30 godina
– 60.000 povlastica u 38 zemalja Europe
– povlaštene cijene u 4.000 Hostelling international hostela u preko 90 zemalja svijeta, od toga 15 u Hrvatskoj

HI.euro je prva združena putna i popusna iskaznica u Hrvatskoj, za mlade od 14 do 30 godina, koja u jednoj iskaznici objedinjuje međunarodnu hostelsku iskaznicu i Europsku iskaznicu za mlade.
S iskaznicom popuste možeš ostvariti na svim mjestima na koima je istaknut logo Europske iskaznice za mlade EYCA (European Youth Card Association), a povlastice možeš ostvariti u prijevozu, restoranima, kafićima, kinima, kazalištima, koncertima, festivalima, muzejima, galerijama, knjižnicama, buticima, tečajevima, plesnim školama, hostelima, hotelima, trgovinama..

TOP POPUSTI U HRVATSKJ
25% popust na prijevoz vlakom
35% popust na autobusni prijevoz
do 50% popusta na cijenu ulaznice za brojna kazališta i muzeje diljem Hrvatske
10% popust na smještaj u hostelima HFHS-a
5% popust na redovne cijene tečajeva stranih jezika i putovanja turističke agencije ETW

Iskaznicom HI.euro ostvarujete znatne uštede na putovanjima, a tijekom cijele godine možete koristiti i brojne povlastice u Hrvatskoj.

ISKAZNICA VRIJEDI GODINU DANA
Ovu iskaznicu može imati svatko tko ima navršenih 14 godina i do dana dok ne navrši 30 godina. Primjerice, ako netko ima 29 godina i 9 mjeseci, onda je toj osobi moguće izdati iskaznicu koja vrijedi još 3 mjeseca. U svim slučajevima kada je osoba 14 – 29 godina iskaznica vrijedi godinu dana od mjeseca učlanjenja. Primjer: ako se osoba učlanjuje 21/01/2016, iskaznica vrijedi do isteka 1. mjeseca iduće godine (2017.).

KAKO DO ISKAZNICE:
Za učlanjenje, rezervaciju hostela u Hrvatskoj i svijetu, izdavanje popusnih iskaznica, organizaciju individualnih i grupnih putovanja i druge usluge obratite se na info@etw.hr