PRAVILA PRIVATNOSTI

 
PRIVOLA ZA PRIKUPLJANJE I OBRADU OSOBNIH PODATAKA

Turistička agencija ETW – Educational travel worldwide d.o.o. prilikom slanja upita prikuplja podatke koji su neophodni za kontakt sa strankama (ime i prezime, mail adresu, broj telefona). Prilikom slanja upita potrebno je dati privolu kojom pristajete na sljedeće uvijete:

“Prihvaćam da se moji osobni podaci obrađuju, objavljuju i koriste u svrhu mog interesa za usluge objavljene na www.etw.hr te komunikaciju od strane Educational Travel Worldwide d.o.o., Gajeva 2a, 10360, Sesvete, Zagreb, Hrvatska.”

REZERVACIJA

Pri rezervaciji smještaja, putovanja ili druge usluge koju nudimo, tražit ćemo osobne podatke nositelja rezervacije (poput imena, adrese, kontakt telefona i dr.) i podatke o ostalim korisnicima usluge (poput imena i datuma rođenja djece). Ti podaci koristit će se isključivo za realizaciju usluge, dostavu dokumenata i bit će dostupni isključivo partnerima u realizaciji usluge, odnosno dobavljačima usluga, poput hotela i agenata. Podaci o plaćanju (poput broja kartice, i sl.) posebno su zaštićeni i bit će dostupni samo bankama, odnosno kartičnim kućama radi autorizacije plaćanja.Turistička agencija ETW – Educational Travel Worldwide  d.o.o. obvezna je čuvati privatnost svojih korisnika i osigurati visok stupanj sigurnosti i povjerljivosti osobnih podataka koji su prikupljeni tijekom korištenja web stranice.

Vaši se podaci čuvaju prema zakonu o rokovima čuvanja dokumentacije.

KOLAČIĆI

Kolačići(eng. cookies) predstavljaju skup informacija koji se pohranjuje na osobno računalo u trenutku pregledavanja internetske stranice. Svrha kolačića je pohraniti informacije o nekim Vašim postavkama i ponašanju na internetu. Osim jednostavnih informacija, kolačići mogu pohraniti i veliki broj osobnih informacija poput imena i adrese elektroničke pošte, no za isto morate dati suglasnost kako bi se pohranilo. Ukoliko isto niste omogućili, kolačići neće moći pristupiti datotekama i podacima. Postoje dvije vrste kolačića, a to su privremeni i trajni kolačići. Privremeni kolačići se pohranjuju na računalu te se po zatvaranju web preglednika automatski brišu. Trajni kolačići ostaju pohranjeni u Vašem web pregledniku čak i po zatvaranju no obično imaju rok isteka.

Educational Travel Worldwide agencija koristi Google Analytics u svrhu prikupljanja statističkih podataka o posjetu, te na taj način ne prikuplja nikakve osobne podatke i podatke o identitetu posjetitelja stranice. Google Analytics prikazuje geografske i demografske informacije no ne prikazuje IP adresu niti bilo koji osobni podatak o posjetitelju.

PRIVOLA ZA PRIMANJE MARKETINŠKIH OBAVIJESTI

Davanjem privole i prijavljivanjem na našu newsletter listu dajete nam dopuštenje da Vas kontaktiramo u marketinške i informativne svrhe slanjem newslettera. Podaci koje nam pritom ustupite obrađivat ćemo i koristiti isključivo u tu svrhu. Podatke nećemo prodavati i ustupati trećim stranama. Educational Travel Worldwide koristi platformu Mailchimp za slanje marketinških obavijesti te ste prijavom na newsletter i davanjem privole svjesni kako će Vaši podaci biti proslijeđeni u Mailchimp prema njihovim Pravilima i uvjetima privatnosti.

Važno je znati da u bilo kojem trenutku, u potpunosti ili djelomice, besplatno i bez ikakvog objašnjenja možete odustati od dane privole i opozvati svoj pristanak na aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka i marketinške aktivnosti usmjerene prema Vama. Ukoliko želite iskoristiti pravo na zaborav, ispravak, ograničenje ili prigovor možete doći osobno u poslovnicu Educational Travel Worldwide na adresu Karlovačka 2a, 10360 Sesvete-Zagreb ili se javiti na našu mail adresu info@etw.hr

 

Naše internet stranice sadrže linkove i na druge internet stranice, stoga ETW d.o.o. nije u mogućnosti snositi odgovornost za poštivanje privatnosti na drugim internet stranicama.