ŠESTI sajam obrazovanja u inozemstvu

srednje škole, fakulteti, Ljetni kampovi i tečajevi stranih jezika u inozemstvu

Dana
Sati
Minute
Sekunde

Kada?

Subota,
27.01.2024.
10:00-16:00 h

Gdje?


Ul. kralja Držislava 5, Zagreb

saznaj sve o studijima, srednjim školama, školama stranih jezika u
inozemstvu i ljetnom kampu engleskog jezika u hrvatskoj!

Sudjeluj u natječaju i osvoji mjesto u ljetnom kampu engleskog jezika Blue Butterfly , Šibenik.

Blue Butterfly te nagrađuje boravkom od 7 dana u  ljetnom kampu engleskog jezika u Šibeniku!

Sajam obrazovanja

Besplatne konzultacije s obrazovnim savjetnicima
27. SIJEČNJA 2024.!

Na sva pitanja vezana za obrazovanje u inozemstvu odgovorit ćemo ti na sajmu!
Pozivamo sve zainteresirane učenike i roditelje na naš šesti Sajam obrazovanja u inozemstvu koji će se održati u Hotelu LePremier 27. siječnja 2024.
Na sajmu će biti prisutni predstavnici škola stranih jezika, srednjih škola i fakulteta iz inozemstva, predstavnici
Učilišta Amor Lingua, te stručni predstavnici ETW agencije!

Pogledaj naše brošure:

10:00

Otvorenje Sajma

10:30

Besplatne konzultacije s obrazovnim savjetnicima Educational Travel Worldwidea te predstavnicima škola stranih jezika, srednjih škola te fakulteta u inozemstvu tijekom cijelog trajanja Sajma (od 10.00 do 16.00 sati)

11:00

Predstavljanje – Bell St. Albans

11:10

Predstavljanje – Oxford Spires

11:20

Predstavljanje – Zuma Education

11:30

Predstavljanje – CATS

11:40

Predstavljanje – Schloss-Schule Kirchberg

11:50

Predstavljanje – Moreton Hall

12:00

Predstavljanje – Taunton School

12:10

Predstavljanje – Učilište Amor Lingua

12:20

Predstavljanje ETW i Izvlačenje dobitnika Natječaja Blue Butterfly ljetnog kampa u Šibeniku

Sajam obrazovanja

Zuma Education

www.zumaeducation.com

ZUMA je međunarodna obrazovna ustanova koja nudi programe jezika za juniore na najuzbudljivijim mjestima na svijetu. Programi su osmišljeni za poboljšanje jezičnih vještina kroz zadatke i aktivnosti koji su usredotočeni na funkcionalni jezik.  ZUMA International Education – Juniorski jezični program na Sveučilištu Fordham, New York dostupan je za studente od 14 – 18 godina te se sastoji od kombinacije satova engleskog jezika ujutro uz uzbudljiv kulturni  program aktivnosti u poslijepodnevnim i večernjim satima.

Sajam obrazovanja

BELL ENGLISH

www.bellenglish.com

Osnivač Bell English, Frank, je dobio inspiraciju za školu u vremenu koje je proveo kao zarobljenika tijekom Drugog svjetskog rata. U teškim uvjetima logora podučavao je svoje suzatvorenike španjolski i francuski, jednostavan čin prkosa koji je brzo doveo do stvaranja “tajnog sveučilišta” na kojem se podučavao širok raspon predmeta.

Nakon rata Frank Bell se vratio u Englesku. Razmišljajući o svojim iskustvima, shvatio je da put do međunarodne suradnje i razumijevanja leži u učenju. To ga je navelo da otvori svoju prvu školu jezika u Cambridgeu, koja i danas radi kao Bell Cambridge.

Od tada je Bell prerastao iz jedne prestižne škole engleskog jezika u Cambridgeu u međunarodno priznatu, visokokvalitetnu obrazovnu tvrtku s pet drugih britanskih centara i međunarodnim središtima u Švicarskoj i Kini.

Sajam obrazovanja

Oxford spires

Oxford Spiers International nudi niz obrazovnih mogućnosti za mlade učenike i studente diljem svijeta u dobi od 8 do 17 godina koji traže avanturu i koji su zainteresirani za obrazovanje u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Programi za učenje engleskog jezika, konverzacijski tečajevi ‘Buddy Talk’ (s veleposlanicima za mlade iz Ujedinjenog Kraljevstva), brojni akademski tečajeve te online A-Level studij, nude vrhunsko obrazovanje te si svaki student može pronaći nešto što njemu odgovara.

Sajam obrazovanja

CATS

www.catseducation.com

CATS škola osnovana je 1952. godine, i postala je jedna od inovativnijih i uspješnijih nezavisnih škola u Ujedinjenom Kraljevstvu i SAD-u. Nude specijalizirane tečajeve engleskog jezika za urast 14+.

Programi škole održavaju se na četiri lokacije: Cambridge, Canterbury i London (UK) i Boston (Ma, SAD).

Sajam obrazovanja

SCHLOSS-SCHULE KIRCHBERG

www.schloss-schule.de/

Ova škola, osnovana 1914.god, smještena je na jugozapadu Njemačke i definitivno je više od škole. Ovo je gimnazija i internat u kojoj se djeca i mladi osjećaju ugodno i gdje mogu optimalno razvijati svoje talente. Ovu školu pohađaju učenici iz čak 14 različitih zemalja.

Sajam obrazovanja

Moreton hall

www.moretonhall.org

Osnovan 1913. god., nezavisni internat i dnevna škola Moreton Hall pruža toplo, brižno obiteljsko okruženje u kojem se rješavaju individualne potrebe svakog učenika, što svakom djetetu omogućuje da napreduje. Proglašen je internatom godine 2021. Program aktivnosti napravljen je od 6 segmenata: lingvistički, STEM, fizički, estetski i kreativni, eskpresivne umjetnosti te ljudski i društveni.
 
Sajam obrazovanja

www.tauntonschool.co.uk

TAUNTON SCHOOL INTERNATIONAL

Ova škola dočekuje međunarodne studente u dobi od 7-18 god. duže od 100 godina i s toliko mnogo obrazovnih puteva koje možete izabrati, nema boljeg vremena da se pridružite u njihovom zadivljujućem kampusu na jugozapadu Engleske. Ovo je vrlo prijateljski nastrojena, napredna i uspješna škola u kojoj svi učenici imaju izvanredno obrazovanje i podršku kako bi mogli ostvariti svoj puni potencijal.

Sajam obrazovanja

/https://www.amorlingua.com/

Učilište Amor Lingua

Verificirani programi koje je odobrilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja te Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih

Bilo da odaberete programe prekvalifikacija, srednje škole ili programe osposobljavanja, po završetku ćete dobiti verificiranu svjedodžbu te mogućnost upisa novog zanimanja u radnu knjižicu.

Niste zadovoljni sadašnjim zanimanjem? Osjećate da je vrijeme za velike životne promjene? Učilište Amor Lingua nudi velik izbor prekvalifikacija te  specijaliziranih edukacija za zanimanja koja su vrlo tražena na tržištu rada! Izađite iz životne kolotečine i upustite se u novu avanturu!

Što je vaučer za obrazovanje nezaposlenih i zaposlenih osoba?

Vaučer predstavlja financijski instrument dodjele javnih sredstava za obrazovanje odraslih.

Program obrazovanja može trajati: za nezaposlenu osobu do šest mjeseci; za zaposlenu osobu do 10 mjeseci (zbog mogućnosti usklađivanja provedbe programa s radnim obvezama polaznika).

Trošak programa obrazovanja u iznosu odobrenog vaučera isplaćuje se izravno odabranom pružatelju usluge obrazovanja.

U slučaju da je trošak programa obrazovanja veći od iznosa vaučera, postoji mogućnost da se razlika u visini iznosa podmiri od strane korisnika ili poslodavca.

Tko sve MOŽE koristiti vaučer za obrazovanje?

Vaučere će moći koristiti sve nezaposlene i zaposlene osobe s navršenih 15 godina.

Tko NE MOŽE biti korisnik vaučera?

Osoba koja se nalazi u sustavu redovitog odgoja i obrazovanja, osoba koja se nalazi u sustavu visokog obrazovanja i znanosti te osoba koja je korisnik mirovine prema općem propisu kojim se uređuje mirovinsko osiguranje.

 

GARANTIRANI GRUPNI POLASCI – LJETO 2024.

 • Bell St. Albans, 14.7.-28.7.2024.

 • Cambridge EC Young Learners – Embassy

 • Summer, 21.7.- 4.8.2024.

 • CES – Dublin, Irska, 21.7.-4.8.2024.

 • International House Cambridge, 10.-24.7.2024.

 • St Andrew’s College, Edinburgh, 14.7.-28.7.2024.

 • Zuma Education – New York, 15.7.-30.7.2024.

 • Actilingua, Beč, 30.6.-13.7.2024.

 • Oxford Spires, 2.7.-16.7.2024.

 • Select English, Cambridge, 7.7.-20.7.2024.

 • Piccola Università Italiana, Trst, 14.7.– 28.7.2024.

 • Plus London, 8.7.-22.7.2024.

 • Gateway Malta, 14.-28.7.2024.

INDIVIDUALNI POLASCI ZA JUNIORE- LJETNI KAMPOVI I AKADEMSKI TEČAJEVI

 • CATS
 •  ST. CLARES OXFORD
 • IMMERSE CAMBRIDGE
 • ST. GILES LONDON
 • BUCKSMORE EDUCATION
 • ACCORD PARIS
 • YOUNG AUSTRIA
 • AIS SALZBURG
 • DONEGAL – IRSKA
 • VIVA LIGNANO
 • ……..
Sajam obrazovanja

TEČAJEVI STRANIH JEZIKA U INOZEMSTVU ZA ODRASLE

 • ST. GILES LONDON
 • INTERNATIONAL HOUSE
 • CES
 • GLS
 • ACCORD
 • HOLA INTERNATIONAL SCHOOL
 • PICCOLA UNIVERSITA 
 • ……
Sajam obrazovanja
Sajam obrazovanja

STUDIJ U INOZEMSTVU

Među našom raznovrsnom ponudom možeš pronaći:

PRIPREMAMO SE UZ TEBE!

Naš tim ti može pomaći pri pisanju motivacijskog pisma i upućivanju na sve rokove vezane uz prijavu na studij u inozmestvu. Za polaganje međunarodno priznatih ispita o znanju jezika nudimo certificirane škole u inozemstvu specijalizirane za prihvat i educiranje međunarodnih polaznika uz vrhunske pripreme te mogućnost polaganja ispita u školi ili u partnerskoj instituciji. 

Sajam obrazovanja
Sajam obrazovanja

PRIVATNA SREDNJA ŠKOLA U INOZEMSTVU

Odabirom privatne srednje škole u inozemstvu učenicima je osiguran personalizirani pristup i usmjerenost na razvijanje specifičnih interesa svakog učenika uz pripremu za upis na prestižna britanska, američka i druga svjetski poznata sveučilišta. 

Što se samog kurikuluma i nastave tiče, najveća je razlika da nemate 15-20 obaveznih predmeta, kao u hrvatskom školstvu, već uz pomoć školskog savjetnika birate vlastite predmete. 

Osim same nastave, moći ćete se okušati u raznim sportskim, umjetničkim i drugim aktivnosima i klubovima: nogometu, košarci, ragbiju, kajakingu,  dramskim skupinama, robotici, novinarstvu, debatnom timu, plesu i drugim aktivnostima prema želji. 

Sajam obrazovanja

DRŽAVNA SREDNJA ŠKOLA U INOZEMSTVU

Za razliku od hrvatskih sveučilišta gdje je prosjek ocjena ključan za upis, a često nije realan pokazatelj učenikova znanja, fakulteti u inozemstvu upisuju studente koji su zreli, otvoreni za nova iskustva te željni unaprijediti svoja znanja. Najbolji način da učenik stekne samostalnost te iskustvo je upis srednje škole u inozemstvu.

Srednja škola u inozemstvu najbolji je način za usavršavanje jezičnih vještina, ali i za upoznavanje nove kulture i običaja. Također, učenička razmjena nezaboravno je iskustvo gdje će školarci steći prijatelje iz cijeloga svijeta i prijateljstva za cijeli život.

Razmjena učenika u SAD-u putem J-1 vize omogućuje hrvatskim učenicima da provedu jedno polugodište ili cijelu školsku godinu u srednjoj državnoj školi u SAD-u. 

POŽURI SE!

Dana
Sati
Minuta
Sekundi