Peti sajam obrazovanja u inozemstvu

srednje škole, fakulteti, Ljetni kampovi i tečajevi stranih jezika u inozemstvu

Dana
Sati
Minute
Sekunde

Kada?

Subota,
04.02.2023.
10:30-17:00 h

Gdje?

Ul. kneza Borne 2
Zagreb

saznaj sve o studijima, srednjim školama, školama stranih jezika u
inozemstvu i ljetnom kampu engleskog jezika u hrvatskoj!

Sudjeluj u natječaju i osvoji mjesto u ljetnom kampu engleskog jezika Blue Butterfly , Plitvička jezera.

Blue Butterfly te nagrađuje boravkom od 7 dana u  ljetnom kampu engleskog jezika na Plitvičkim jezerima

Sajam obrazovanja

Besplatne konzultacije s obrazovnim savjetnicima
4. veljače 2023.!

Na ta i sva druga pitanja vezana za obrazovanje u inozemstvu odgovorit ćemo ti na sajmu!
Pozivamo sve zainteresirane učenike i roditelje na naš četvrti Sajam obrazovanja u inozemstvu koji će se održati u Hotelu Sheraton 4.2.2023.
Na sajmu će biti prisutni predstavnici škola stranih jezika, srednjih škola i fakulteta iz inozemstva, predstavnici
Učilišta Amor Lingua, te stručni predstavnici ETW agencije!

Pogledaj naše brošure:

10:30

Otvorenje Sajma

11:00

Besplatne konzultacije s obrazovnim savjetnicima Educational Travel Worldwidea te predstavnicima škola stranih jezika, srednjih škola te fakulteta u inozemstvu tijekom cijelog trajanja Sajma (od 10.30 do 17.00 sati)

11:30

Predstavljanje – Global Horizons

11:40

Predstavljanje – ISM

11:50

Predstavljanje – Immerse

12:00

Predstavljanje – Oxford Spires

12:10

Predstavljanje – CES

12:20

Predstavljanje – International House

12:30

Predstavljanje – Bell Educational Services 

12:40

Predstavljanje – Učilište Amor Lingua

12:50

Predstavljanje – ETW

13:00

Izvlačenje dobitnika natječaja – Blue Butterfly kamp

Sajam obrazovanja

Global horizons

Global Horizons su predstavnici srednjih škola u inozemstvu te pretežito djeluju na području SAD-a.
Mogu se ponositi na izrazito veliku mrežu škola i partnera u SAD-u. Tim Global Horizons USA redovito posjećuje srednje škole i učenike na službenim putovanjima. Osobno poznaju sve ravnatelje i s njima održavaju dobar i čest kontakt.
Mogućnost izbora internata koji nude izvrsne akademske programe, mnogo sporta, nevjerojatne mogućnosti rekreacije i jedinstven način zajedničkog života u kampusu. Sve to u ekskluzivnom okruženju s izvrsnim uvjetima i vrhunskim sadržajima.

Sajam obrazovanja

CEntre of english studies

CES Dublin osnovan je 1979. godine, 40 godina iskustva. Školski centar nalazi se u samom centru povijesne jezgre. Neposredna blizina glavnih turističkih atrakcija Trinity College, Dublin Castle i Temple Bar.

CES Oxford smješten je u Wheatleyu koji je udaljen 9 kilometara od centra Oxforda.

Ces London nalazi se u Wimbledonu. Moderno opremljeni centri raspolažu računalnom opremom s besplatnim internetom, audio jezičnim centrom s knjižnicom, kafeterijom i suvremeno opremljenim učionicama.

Ces Edinburgh nalazi se u elegantnom gregorijanskom dijelu grada, okružen je vrtovima i predivnim zgradama. U centru se nalazi 13 svijetlih i prostranih učionica, wi-fi internetom i prekrasnim vrtom.

Sajam obrazovanja

International School of Management (ISM)

Njemačka sveučilišta i diplome priznate su u cijelom svijetu te će vam jamčiti dobar početak za budućnost i moći ćete raditi po cijelom svijetu. Osim toga, studiranje u Njemačkoj ne nudi samo zanimljive predmete nego i brojne aktivnosti u slobodno vrijeme te mogućnost putovanja. International School of Management nalazi se na sedam lokacija diljem zemlje. Bilo na krajnjem sjeveru ili dubokom jugu zemlje – studenti imaju koristi od bliskih kontakata s lokalnim poslodavcima.

Sajam obrazovanja

Immerse Education

Immerse Education osnovan je 2012. s ciljem pružanja vrhunskuog obrazovnog iskustva učenicima od 13 do 18 godina. Obrazovali smo tisuće studenata kroz naše iznimne programe na koledžima Sveučilišta Oxford i Cambridge, University College London i Sveučilišta u Sydneyu. 

U Immerseu njegujemo najvišu kvalitete obrazovanja. Sve naše programe osmislili su mentori s vodećih svjetskih sveučilišta i pomažu pripremiti polaznike za buduće obrazovanje i poslovne uspjehe.

Sajam obrazovanja

Oxford spires

Oxford Spiers International nudi niz obrazovnih mogućnosti za mlade učenike i studente diljem svijeta u dobi od 8 do 17 godina koji traže avanturu i koji su zainteresirani za obrazovanje u Ujedinjenom Kraljevstvu.

 

Naši programi za učenje engleskog jezika, konverzacijski tečajevi ‘Buddy Talk’ (s veleposlanicima za mlade iz Ujedinjenog Kraljevstva), brojni akademski tečajeve te online A-Level studij, nude vrhunsko obrazovanje te si svaki student može pronaći nešto što njemu odgovara.

Sajam obrazovanja

Učilište Amor Lingua

/https://www.amorlingua.com/

Verificirani programi koje je odobrilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja te Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih

Bilo da odaberete programe prekvalifikacija, srednje škole ili programe osposobljavanja, po završetku ćete dobiti verificiranu svjedodžbu te mogućnost upisa novog zanimanja u radnu knjižicu.

Niste zadovoljni sadašnjim zanimanjem? Osjećate da je vrijeme za velike životne promjene? Učilište Amor Lingua nudi velik izbor prekvalifikacija te  specijaliziranih edukacija za zanimanja koja su vrlo tražena na tržištu rada! Izađite iz životne kolotečine i upustite se u novu avanturu!

Sajam obrazovanja

International House London

www.ihlondon.com

International House priča započela je 1953. s osnivačima Johnom Haycraftom (CBE) i njegovom suprugom Britom Haycraft koji su pokrenuli školu jer su vjerovali u međunarodnu komunikaciju i izgradnju zajednica među kulturama.

IH osnivači su bili pioniri prve kvalifikacije za obuku nastavnika (1962.), sada poznate kao CELTA.

Danas se International House nalazi u prekrasnom Covent Gardenu, u središtu Londona. Sve što London nudi dostupno je s ulaznih vrata IH-a.

Moderna klimatizirana škola ima devet katova s velikom knjižnicom, kafićem, računalnim centrom, udobnim društvenim prostorijama, recepcijom i 53 potpuno opremljene velike svijetle učionice. IH ima i centre za mlade u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Sajam obrazovanja

BELL ENGLISH

Osnivač Bell English, Frank, je dobio inspiraciju za školu u vremenu koje je proveo kao zarobljenika tijekom Drugog svjetskog rata. U teškim uvjetima logora podučavao je svoje suzatvorenike španjolski i francuski, jednostavan čin prkosa koji je brzo doveo do stvaranja “tajnog sveučilišta” na kojem se podučavao širok raspon predmeta.

Nakon rata Frank Bell se vratio u Englesku. Razmišljajući o svojim iskustvima, shvatio je da put do međunarodne suradnje i razumijevanja leži u učenju. To ga je navelo da otvori svoju prvu školu jezika u Cambridgeu, koja i danas radi kao Bell Cambridge.

Od tada je Bell prerastao iz jedne prestižne škole engleskog jezika u Cambridgeu u međunarodno priznatu, visokokvalitetnu obrazovnu tvrtku s pet drugih britanskih centara i međunarodnim središtima u Švicarskoj i Kini.

Što je vaučer za obrazovanje nezaposlenih i zaposlenih osoba?

Vaučer predstavlja financijski instrument dodjele javnih sredstava za obrazovanje odraslih.

Program obrazovanja može trajati: za nezaposlenu osobu do šest mjeseci; za zaposlenu osobu do 10 mjeseci (zbog mogućnosti usklađivanja provedbe programa s radnim obvezama polaznika).

Trošak programa obrazovanja u iznosu odobrenog vaučera isplaćuje se izravno odabranom pružatelju usluge obrazovanja.

U slučaju da je trošak programa obrazovanja veći od iznosa vaučera, postoji mogućnost da se razlika u visini iznosa podmiri od strane korisnika ili poslodavca.

Tko sve MOŽE koristiti vaučer za obrazovanje?

Vaučere će moći koristiti sve nezaposlene i zaposlene osobe s navršenih 15 godina.

Tko NE MOŽE biti korisnik vaučera?

Osoba koja se nalazi u sustavu redovitog odgoja i obrazovanja, osoba koja se nalazi u sustavu visokog obrazovanja i znanosti te osoba koja je korisnik mirovine prema općem propisu kojim se uređuje mirovinsko osiguranje.

 

GARANTIRANI GRUPNI POLASCI – LJETO 2023.

 • ALICANTE HOLA INTERNATIONAL SCHOOL  2.7.-16.7.2023.
 • OXFORD SPIRES  2.7.-16.7.2023.
 • ACTILINGUA BEČ  2.7.-15.7.2023.
 • LONDON PLUS   3.7.-17.7.2023.
 • CAMBRIDGE SELECT ENGLISH  9.7.-22.7.2023.
 • DUBLIN CES  9.7.-23.7.2023.
 • CAMBRIDGE INTERNATIONAL HOUSE  12.7.-26.7.2023.
 • LONDON ST. ANDREW’S COLLEGE  16.7.-30.7.2023.
 • EDINBURGH ST. ANDREW’S COLLEGE  16.7.-30.7.2023.
 • MALTA GATEWAY  16.7.-30.7.2023.
 • TRST PICCOLA UNIVERSITA ITALIANA  16.7.-30.7.2023.
 • NEW YORK ZUMA  17.7.-1.8.2023.

INDIVIDUALNI POLASCI ZA JUNIORE- LJETNI KAMPOVI I AKADEMSKI TEČAJEVI

 • CATS
 •  ST. CLARES OXFORD
 • IMMERSE CAMBRIDGE
 • ST. GILES LONDON
 • BUCKSMORE EDUCATION
 • ACCORD PARIS
 • YOUNG AUSTRIA
 • AIS SALZBURG
 • DONEGAL – IRSKA
 • VIVA LIGNANO
 • ……..
Sajam obrazovanja

TEČAJEVI STRANIH JEZIKA U INOZEMSTVU ZA ODRASLE

 • ST. GILES LONDON
 • INTERNATIONAL HOUSE
 • CES
 • GLS
 • ACCORD
 • HOLA INTERNATIONAL SCHOOL
 • PICCOLA UNIVERSITA 
 • ……
Sajam obrazovanja
Sajam obrazovanja

STUDIJ U INOZEMSTVU

Među našom raznovrsnom ponudom možeš pronaći:

PRIPREMAMO SE UZ TEBE!

Naš tim ti može pomaći pri pisanju motivacijskog pisma i upućivanju na sve rokove vezane uz prijavu na studij u inozmestvu. Za polaganje međunarodno priznatih ispita o znanju jezika nudimo certificirane škole u inozemstvu specijalizirane za prihvat i educiranje međunarodnih polaznika uz vrhunske pripreme te mogućnost polaganja ispita u školi ili u partnerskoj instituciji. 

Sajam obrazovanja
Sajam obrazovanja

PRIVATNA SREDNJA ŠKOLA U INOZEMSTVU

Odabirom privatne srednje škole u inozemstvu učenicima je osiguran personalizirani pristup i usmjerenost na razvijanje specifičnih interesa svakog učenika uz pripremu za upis na prestižna britanska, američka i druga svjetski poznata sveučilišta. 

Što se samog kurikuluma i nastave tiče, najveća je razlika da nemate 15-20 obaveznih predmeta, kao u hrvatskom školstvu, već uz pomoć školskog savjetnika birate vlastite predmete. 

Osim same nastave, moći ćete se okušati u raznim sportskim, umjetničkim i drugim aktivnosima i klubovima: nogometu, košarci, ragbiju, kajakingu,  dramskim skupinama, robotici, novinarstvu, debatnom timu, plesu i drugim aktivnostima prema želji. 

Sajam obrazovanja

DRŽAVNA SREDNJA ŠKOLA U INOZEMSTVU

Za razliku od hrvatskih sveučilišta gdje je prosjek ocjena ključan za upis, a često nije realan pokazatelj učenikova znanja, fakulteti u inozemstvu upisuju studente koji su zreli, otvoreni za nova iskustva te željni unaprijediti svoja znanja. Najbolji način da učenik stekne samostalnost te iskustvo je upis srednje škole u inozemstvu.

Srednja škola u inozemstvu najbolji je način za usavršavanje jezičnih vještina, ali i za upoznavanje nove kulture i običaja. Također, učenička razmjena nezaboravno je iskustvo gdje će školarci steći prijatelje iz cijeloga svijeta i prijateljstva za cijeli život.

Razmjena učenika u SAD-u putem J-1 vize omogućuje hrvatskim učenicima da provedu jedno polugodište ili cijelu školsku godinu u srednjoj državnoj školi u SAD-u. 

POŽURI!
Događaj počinje za:
Dana
Sati
Minute
Sekunde