SREDNJE ŠKOLE U INOZEMSTVU

Vjerujemo, iz našeg iskustva, kako je bitno u životu se baviti onime što zaista želimo, zato smo tu kako bismo zajedno pronašli najbolje riješenje za tebe!

PRILIKA ZA DALJE

Zašto srednja u inozemstvu? Razloga je mnogo, ovo su neki od najvažnijih:

Srednje Škole

Glavni uvjeti za prijavu:

Razgovaramo s vama, razmatramo vaše buduće ciljeve.
Ovisno o vašim interesima, kao i budžetu, ponudit ćemo vam školu, javnu ili privatnu, koja prema programu, izvanškolskim aktivnostima, veličini grada i škole, najbolje odgovara vašim željama i potrebama. Naravno, morate ispuniti i tri osnovna uvjeta:

Srednje Škole

1. PREGLEDAJ

Pregledaj naš online katalog ponuda srednje škole u inozemstvu

Srednje Škole

2. ODABERI

Odaberi jednu ili više srednjih škola iz kataloga te klikni na "Rezerviraj" - to će te odvesti na stranicu registracije

Srednje Škole

3. PRIJAVI

Ispuni online obrazac za registraciju srednje škole u inozemstvu, upiši željene srednje škole i smjerove. Naš će stručni tim odabrati pravu za tebe po dobivenim smjernicama

13 do 19 godina (mlađi od 13 na upit)

Dobro znanje engleskog jezika

Vrlo dobar prosjek ocjena

PRIVATNA SREDNJA ŠKOLA U INOZEMSTVU

Odabirom privatne srednje škole u inozemstvu učenicima je osiguran personalizirani pristup i usmjerenost na razvijanje specifičnih interesa svakog učenika uz pripremu za upis na prestižna britanska, američka i druga svjetski poznata sveučilišta. 

Što se samog kurikuluma i nastave tiče, najveća je razlika da nemate 15-20 obaveznih predmeta, kao u hrvatskom školstvu, već uz pomoć školskog savjetnika birate vlastite predmete. 

Osim same nastave, moći ćete se okušati u raznim sportskim, umjetničkim i drugim aktivnosima i klubovima: nogometu, košarci, ragbiju, kajakingu,  dramskim skupinama, robotici, novinarstvu, debatnom timu, plesu i drugim aktivnostima prema želji. 

DRŽAVNA SREDNJA ŠKOLA U INOZEMSTVU

Za razliku od hrvatskih sveučilišta gdje je prosjek ocjena ključan za upis, a često nije realan pokazatelj učenikova znanja, fakulteti u inozemstvu upisuju studente koji su zreli, otvoreni za nova iskustva te željni unaprijediti svoja znanja. Najbolji način da učenik stekne samostalnost te iskustvo je upis srednje škole u inozemstvu.

Srednja škola u inozemstvu najbolji je način za usavršavanje jezičnih vještina, ali i za upoznavanje nove kulture i običaja. Također, učenička razmjena nezaboravno je iskustvo gdje će školarci steći prijatelje iz cijeloga svijeta i prijateljstva za cijeli život.

Razmjena učenika u SAD-u putem J-1 vize omogućuje hrvatskim učenicima da provedu jedno polugodište ili cijelu školsku godinu u srednjoj državnoj školi u SAD-u. 

UPISI U TIJEKU!

Javi se i dogovori konzultacije: info@etw.hr
Najbolje iskustvo u mom životu!
Nakon srednje škole Mill Hill u Londonu, upisala sam Ulster sveučilište i željeni smjer Psihologije bez ikakvog problema.
ETW mi je pomogao kroz upis i samo školovanje u Mill Hillu, a zatim i s upisom fakulteta u Velikoj Britaniji.
CES DUBLIN 16+ 2023
Lucija Lavrić
Učenica

IMAŠ PITANJE?

Ovdje dodajte tekst naslova