STUDIJ U INOZEMSTVU

Vjerujemo, iz našeg iskustva, kako je bitno u životu se baviti onime što zaista želimo, zato smo tu kako bismo zajedno pronašli najbolje rješenje za tebe!

STUDIJ U INOZEMSTVU

Među našom raznovrsnom ponudom možeš pronaći:

nyc_citycollege

PREGLEDAJ. ODABERI. PRIJAVI.

Kod odabira prikladnog fakulteta je potrebno pažljivo odabrati smjer koji te zanima. Nakon konzultacije i savjetovanja našeg stručnog osoblja i donošenja odluke o željenom smjeru i državi u kojoj želiš studirati, zajedno biramo najbolje opcije fakulteta te krećemo s prikupljanjem dokumentacije. Odaberi jedan ili više fakulteta u jednoj ili više zemalja. Među popularnijim odabirima su: studij u Americi, studij u Velikoj britaniji, studij u Danskoj

Studij u inozemstvu

1. PREGLEDAJ

Pregledaj naš online katalog i informiraj se o infomracijama vezano za studij u inozemstvu.

Studij u inozemstvu

2. ODABERI

Odaberi studij u inozemestvu - jedan ili više njih iz kataloga te klikni na "Rezerviraj" - to će te odvesti na stranicu registracije. Ovdje se nalaze samo neke obrazovne institucije. Mi ćemo ti pomoći pri upisu željenih fakulteta. Sve što trebaš napraviti odaberi zemlju i smjer studija.

Studij u inozemstvu

3. PRIJAVI

Ispuni online obrazac za registraciju, upiši željene fakultete i smjerove. Naš će stručni tim odabrati pravi fakultet za tebe po dobivenim smjernicama

Opća dokumentacija za prijavu na studij u inozemstvu uključuje:

Svjedodžbe svih razreda srednje škole

Dokaz o položenoj državnoj maturi

Motivacijsko pismo

Životopis (CV)

Preporuku profesora

Položen međunarodno priznat ispit kao dokaz o stupnju znanja jezika

studij u inozemstvu

PRIPREMAMO SE UZ TEBE!

Naš tim ti može pomaći pri pisanju motivacijskog pisma i upućivanju na sve rokove vezane uz prijavu na studij u inozmestvu. Za polaganje međunarodno priznatih ispita o znanju jezika nudimo certificirane škole u inozemstvu specijalizirane za prihvat i educiranje međunarodnih polaznika uz vrhunske pripreme te mogućnost polaganja ispita u školi ili u partnerskoj instituciji. 

STUDIJ U INOZEMSTVU – IMAŠ PITANJE?