Ljetna škola engleskog jezika + STEM program CATS-Cambridge, 14.-28.7.2024.14-17godina

3.890,00 (29.309,21 kn)

Opis

Ljetna škola engleskog jezika + STEM program CATS-Cambridge, 14.-28.7.2024. 14-17godina

Moderni kampus CATS Cambridge nalazi se u blizini centra grada i prestižnog Sveučilišta Cambridge, te prekrasne rijeke Cam – što studentima omogućuje da uživaju u svemu što Cambridge nudi. Veliki namjenski izgrađeni kampus osmišljen je kako bi vam pružio najbolje okruženje za studiranje i istraživanje grada Cambridge-a – pružajući sve što vam je potrebno za osobni i obrazovni uspjeh.

Cijena programa iznosi:  3.890,00 €

Akademski zahtjevi: Preporučena viša srednja razina B2

Program je namijenjen za polaznike 14-17 godina s naprednom razinom znanja jezika.

Nastava se odvija u učionicama do 15 polaznika.

Trajanje programa : 2 tjedna

ISHODI PROGRAMA:

  • Naučite kako STEM predmeti rješavaju probleme iz stvarnog života
  • Razvijte praktične vještine u laboratoriju i izvan njega
  • Pokažite svoje vještine u poticajnom okruženju
  • Poboljšajte svoju sposobnost da radite kao dio tima

 

KAMPUS

Novi, veliki kampus dizajniran da pruži najbolje okruženje za život i učenje u gradu Cambridge-u. Zgrada, koja se sastoji od preko 230 jednokrevetnih en-suite soba, koja je direktno povezana sa školskom zgradom. 24-satni nadzor je osiguran.

NASTAVA

Polaznici će sudjelovati u predavanjima, radionicama i znanstveno utemeljenim satovima engleskog kao i posjetama lokalnim mjestima od važnog značaja. Predavanja će pokrivati predmete kao što su masteclass fizika, a također će sudjelovati i gosti predavači. Potencijalne radionice uključuju teme kao što su Lego robotika, rakete i izgaranje i kodiranje. Studenti će također sudjelujte u praktičnim laboratorijskim demonstracijama kako biste teoriju povezali sa praksom. Posjetit će se odredišta poput Muzeja znanosti, Nacionalni svemirski centar ili Bletchley Park. Satovi engleskog jezika će razviti svaku od četiri vještine: govor, slušanje, čitanje i pisanje kao i poznavanje znanstvenog vokabulara i gramatike koja je  potrebna za predstaviti svoje završne projekte na engleskom jeziku.

NAKON ZAVRŠENOG PROGRAMA

Polaznici će shvatiti kako STEM predmeti rješavaju probleme iz stvarnog života. Razviti praktične vještine u laboratoriju i izvan njega. Pokazati svoje vještine u poticajnom okruženju. Poboljšati sposobnost da rade kao dio tima.

AKTIVNOSTI I IZLETI

Uključen je jedan cjelodnevni izlet tjedno. Odredišta mogu uključivati London, Dvorac Warwick ili Canterbury. Program aktivnosti na licu mjesta je zabavan i raznolik i ima nešto što će zainteresirati i kreativne i sportske studente. Svaki dan završit će energičnom večernjom aktivnošću koja potiče studente na druženje sa svojim novim međunarodnim prijateljima. Večernje aktivnosti su raznolike i zabavne i mogu uključivati disko, talent show i međunarodne večeri.

Ljetna škola engleskog jezika + STEM program CATS-Cambridge, 14.-28.7.2024.14-17godina

 

Cijena uključuje: povratne tranfere od aerodroma do škole, nastavu, smještaj u 1/1 sobama, puni pansion, radionice u laboratoriju, aktivnosti, razne posjete u sklopu programa, izlete, certifikat

Cijena ne uključuje: zrakoplovnu kartu, putno osiguranje

Additional Information

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Ljetna škola engleskog jezika + STEM program CATS-Cambridge, 14.-28.7.2024.14-17godina”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)