Srednja škola: Abbotsford School District

Trošak upisa530,89

Doživite Abbotsford, samo jedan sat vožnje od Vancouvera, jedan je od najbrže rastućih gradova u Kanadi.Urbano središte u dolini Fraser, blizu američke granice , okružen planinama, rijekama i jezerima, a u pozadini je veličanstveni Mount Baker.

Studenti žive na području okruženom spektakularnom prirodom, ali su još dovoljno blizu da vikendom mogu posjetiti Vancouver.

  • Drzava: Kanada
  • Uzrast: 13-17
  • Zahtjevi: Dobro znanje engleskog jezika
  • Zadnji rok: 31.05.2020.

Opis

Srednja škola: Abbotsford School District

Abbotsford je smješten u prelijepoj dolini Fraser okružen planinama. Klima je umjerena gdje su ljeta topla i suha, a zime blage.

Koju god školu odabrali u ovom distriktu Vaše će dijete dobiti prvoklasno obrazovanje. Možete birati između jednog semestra ili godine ili višegodišnjeg školovanja.  Sve škole nude potporu u svladavanju engleskog jezika. Učenici su smješteni u provjerenim obiteljima.

Naglasak se stavlja na stjecanje vještina kroz više alata uključujući analizu, istraživanje, pisanje, rješavanje problema i rad u kooperativnim skupinama.

Specijalizirani programi: International Baccalaureate, slušanje univerzitetskog programa za nadarene učenike, sportska akademija, umjetnost, tehnologija, zrakoplovstvo

Jezik: engleski

Početak: rujan/ veljača

Rok za prijavu: 31.05. / 9 mj i 15.11./ 2 mj

Sport: atletika, odbojka, trčanje, plivanje, golf, ragbi, hokej

Umjetnost: 3D dizajn/ 4D printer, animacija, zrakoplovstvo, novinarstvo, robotika, tv i film

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Srednja škola: Abbotsford School District”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)