Ljetna škola engleskog jezika i nogometa u Americi, Fay, Massachusetts, 10-15 god., 7.7.-2.8.2024.

From 4.400,00

Ljetna škola engleskog jezika i nogometa u Americi! Individualni polasci! Za dob 10-15

 • Jezik: Engleski jezik
 • Uzrast: 10-15 godina
 • Garantirani polazak: Da

Opis

Ljetna škola engleskog jezika i nogometa u Americi, Fay, Massachusetts, 10-15 god., 7.7.-2.8.2024.

LOKACIJA: Southborough, Massachusetts, SAD

Kampus škole Fay

Škola Fay snovana 1866. godine. Program se odvija u kampusu škole Fay koji se prostire na 66 hektara u Southboroughu, Massachusetts, SAD. Grad je u blizini Bostona (40 km), a New York se nalazi na udaljenosti od 465 km. Učenici imaju pristup svim najsuvremenijim sadržajima škole, uključujući dva bazena, atletska igrališta, teniske terene, teretane, unutarnju stijenu za penjanje, pustolovni tečaj na otvorenom, kazalište, centar vizualnih umjetnosti, centar za kreativnost. Studenti borave u udobnim, klimatiziranim studentskim domovima, u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa zajedničkim kupaonicama.

Polaznici imaju 24-satni nadzor. Obroci su posluženi u povijesnoj blagovaonici, gdje studenti imaju pristup nizu hranjivih opcija.  Budući da se program temelji na učenju engleskog jezika, važno je da studenti imaju svaku priliku govoriti engleski kako bi vježbali svoje vještine. Stoga nastojimo spojiti svakog polaznika s cimerom koji govori drugačiji jezik kako bi svi bili potaknuti da govore engleski.

Akademski program

Na početku programa, profesori procjenjuju razinu vještina svakog učenika i svrstavaju ih u jednu od tri razine: početni, srednji ili napredni. Na svakoj razini učenici se usredotočuju na poboljšanje tečnosti i razvoj potrebnih vještina.

Tijekom trajanja programa, profesori kontinuirano procjenjuju napredak učenika. Također daju pismeno izvješće na kraju ljeta o napretku svakog učenika. Svi polaznici mogu polagati TOEFL, Jr. na kraju programa.

Nogometni program

Svakog poslijepodneva polaznici nogometnog programa sudjelovat će u dva 90-minutna treninga, nakon čega slijedi unutarškolska utakmica u ranim večernjim satima tri dana svakog tjedna. Treninzi će se usredotočiti na osnovne i napredne tehničke vještine, kao i na strateško razmišljanje i taktičko poznavanje igre. Timovi su grupirani prema dobi i razini vještina.

 

Škola Fay svrstava se među 20% najboljih privatnih škola u Massachusttsu

Ljetna škola engleskog jezika i nogometa u Americi, Fay, Massachusetts, 10-15 god., 7.7.-2.8.2024.

 

Dolazak: nedjelja

Odlazak: petak

 

2-tjedni program

 • 7.7.-19.7.2024.

 • 21.7.-2.8.2024.

4-tjedni program

 • 7.7.-2.8.2024.

 

Cijena 2-tjednog programa: 4.400,00 €

Cijena 4-tjednog programa: 8.200,00 €

 

CIJENA UKLJUČUJE:

 • smještaj
 • puni pansion
 • akademski program
 • sportski program

 

 

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • avionska karta
 • transferi
 • ESTA obrazac
 • osiguranje

 

Učenici će svoja jutra provesti usredotočeni na čitanje, pisanje i govor na engleskom jeziku, a popodneva i večeri u nogometnim igrama i aktivnostima.

 

Primjer rasporeda

 

 

Ljetna škola engleskog jezika i nogometa u Americi, Fay, Massachusetts, 10-15 god., 7.7.-2.8.2024.

 

 

Moguća organizacija prijevoza uz naknadu do i od škole Fay iz zračne luke Boston–Logan i zračne luke New York–JFK.

Svi polaznici moraju predati zdravstveni karton ispunjen na engleskom jeziku i potpisan od strane liječnika, obrazac za dopuštenje za liječenje, zapisnik o fizičkom pregledu i zapisnik o imunizaciji.

 

 

 

POGLEDAJTE VIDEO O ŠKOLI FAY!

 

Ne znaš na kojoj si razini engleskog jezika? Besplatno testiraj svoje znanje preko online testa Učilišta Amor Lingua i saznaj koliko dobro poznaješ engleski jezik?

Testiraj se na linku – OVDJE!

 

Additional Information

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Ljetna škola engleskog jezika i nogometa u Americi, Fay, Massachusetts, 10-15 god., 7.7.-2.8.2024.”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)