Škola engleskog jezika David Game London, 12 -18 godina

36.100,00

Opis

Škola engleskog jezika David Game London, 12 – 18 godina

Škola David Game nalazi se u samom centru Londona, u neposrednoj blizini atrakcija poput The Tower of London, City Hall, The Gherkin… Utemeljena je davne 1974. godine i jedna je od najstarijih i vodećih institucija za podučavanje engleskog jezika. Nastava se održava u manjim grupama kako bi se predavači što više mogli posvetiti polaznicima individualno.

U jutarnjim satima se održavaju predavanja, a u popodnevnim satima dodatne kulturne i sportske aktivnosti. U proljetni tečaj je uključen i obilazak Londona u kojem ćemo posjetiti British Museum, Museum of Natural History, London Eye, Oxford Street, Madame Tusseauds, Tower Hill i još mnogo toga! Na cjelodnevnom izletu posjetit ćemo Oxford, jedan od najpoznatijih sveučilišnih gradova na svijetu.

 

Službena web stranica

DAVID GAME COLLAGE

 

TEČAJ PREDMETI TRAJANJE CIJENA
A level tečaj

 

3 A-level predmeta Godina dana  

36.100 €

GCSE  1 predmet

2 predmeta

3 predmeta

Godina dana  

36.100 €

 

Ovaj tečaj je za studente koji su prethodno učili AS ili A razine i žele ga ponovno pohađati kako bi poboljšali svoje ocjene. Na ovom tečaju ćete; u jednoj godini intenzivno učiti tri predmeta A razine polagati A level ispite iz tri predmeta na kraju godine. Iznimno bistar student mogao bi pohađati ovaj tečaj bez ikakve prethodne predznanja A razine.Predmeti koji spadaju pod A level su: Biologija, business, kemija, informatičke znanosti, ekonomija, matematika, geografija, povijest, filozofija.

Jednogodišnji GCSE tečajevi jednako su prikladni za učenike koji žele ponovno polagati GCSE ispite, ili za studente koji žele poboljšati svoje ocjene, kao i za one koji nikada prije nisu polagali GCSE, a žele to učiniti za jednu godinu. Ovi tečajevi bi odgovarali i onima koji su se školovali kod kuće kao završna priprema za ispite. Vodeće neovisne škole preferiraju IGCSE ispite kao teži test i bolju pripremu za AS i A razine. 

Škola engleskog jezika David Game London, 12 -18 godina

Škola engleskog jezika David Game London

POGLEDAJTE ISKUSTVA DRUGIH STUDENATA DAVID GAME ŠKOLE U LONDONU!

 

Zašto učiti engleski jezik u Ujedinjenom Kraljevstu?

  • Engleske škole poznate su po visokom standardu obrazovanja i pružaju širok spektar predmeta i mogućnosti za učenje
  • Diploma stečena u engleskoj srednjoj školi često je priznata i cijenjena širom svijeta, što može olakšati daljnje školovanje ili zapošljavanje
  • Školovanje u Engleskoj pruža priliku za usavršavanje engleskog jezika u autentičnom okruženju, što je korisno za akademski napredak i buduće karijerne izglede
  • Život i školovanje u Engleskoj omogućuju upoznavanje s bogatom kulturom, tradicijom i načinom života zemlje
  • Engleske škole često su poznate po raznolikosti učenika i inkluzivnom okruženju, što može pružiti priliku za stvaranje prijateljstava s ljudima različitih pozadina i kultura

 

Ne znaš na kojoj si razini engleskog jezika? Besplatno testiraj svoje znanje preko online testa Učilišta Amor Lingua i saznaj koliko dobro poznaješ engleski jezik?

Testiraj se na linku – OVDJE!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Škola engleskog jezika David Game London, 12 -18 godina”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)