STUDY AND WORK KANADA – TAMWOOD, 2024

9.121,06

Opis

STUDY AND WORK KANADA – TAMWOOD

 

KANADA – ZEMLJA PRILIKA

Kanada je više puta rangirana kao jedna od najboljih zemalja na svijetu za studiranje, rad i život. Studenti koji odaberu Kanadu dobivaju kvalitetno obrazovanje i stječu priznate diplome. Svakom studentu na Tamwoodu dostupan je besplatni akademski savjetnik.

 

STUDY AND WORK KANADA - TAMWOOD, 2024

 

Toronto, Vancouver i Whistler su multikulturalni i jedni od najpovoljnijih gradova svijeta za život. Postoji nekoliko opcija stanovanja koje odgovaraju vašem profilu, životnom stilu i budžetu. Dobit ćete podršku prije i tijekom svog boravka u obitelji ili u studentskom domu. Dostupne su i usluge prijevoza i povratka iz zračne luke.

Sveučilište Simon Fraser ima tri kampusa u području Vancouvera: Burnaby (glavni kampus i mjesto kampa), Surrey i Vancouver. Kampus Burnaby od 170 hektara nalazi se na vrhu planine Burnaby, otprilike 20 km od centra Vancouvera i gleda na zaljev Burrard na sjeveru. To je nevjerojatna lokacija na otvorenom, a aktivnosti u obližnjem kampusu uključuju vožnju kajakom, plivanje i sportove na plaži na jezeru Buntzen, planinarenje i sportske igre u parku Burnaby Mountain te vožnju kanuom na jezeru Deer.

Kampus Sveučilišta u Torontu u Mississaugi nalazi se otprilike 33 km zapadno od središta Toronta i smješten je u dolini rijeke Credit preko velike parcele obrasle šumom. To je drugi po veličini od tri kampusa Sveučilišta u Torontu. Godine 2017. Univerzitet T Mississauga s ponosom je proslavio svoju 50. obljetnicu. U ponudi je tematski obilazak kampusa koji potiče razvoj teambuildinga, vodstva ili STEAM vještina.  Rekreacijski sadržaji kampusa uključuju sjeverni i južni teren za sve atletske aktivnosti.  Kao i na kampusu u Torontu, svi se obroci poslužuju u UTM kafeteriji koja se nalazi unutar rezidencije. Rezidencijalni kamperi će dobiti 3 topla obroka dnevno (doručak, ručak i večera). Obroci uključuju 1 glavni, 2 priloga, desert i piće (npr. piletina, pomfrit, salata, keks i sok). Kampisti koji sami organiziraju dobivaju samo ručak. Kutija za ručak i večera u restoranu osigurani su svim kamperima na cjelodnevnim izletima. Svaka soba ima 1 krevet i ima wifi, kompjuterski stol, komodu i ormar. Potpunu kupaonicu dijele 2 sobe. Osoblje Tamwooda i osiguranje kampusa osiguravaju sigurnost 24 sata dnevno. Ulaz u zgradu i studentske sobe sa sigurnosnom ključ karticom. Usluga pranja rublja dostupna je jednom tjedno (uključeno u cijenu kampa).

Instruktori u Tamwoodu vodeći su profesionalci u industriji s opsežnim znanjem i stručnošću u svom području. U učionicu donose strastven, praktičan pristup učenju kroz praktičnu primjenu materijala

STUDY AND WORK KANADA - TAMWOOD, 2024

 

Radno iskustvo u Kanadi

Život u inozemstvu može biti skup, ali u Tamwood Careers možete zaraditi novac dok studirate kako biste pomogli u troškovima života. Bez obzira na to koji program pohađate, vaša kanadska studijska dozvola omogućit će vam da radite s punim radnim vremenom* tijekom studija i s punim radnim vremenom u vašem Co-Op radnom terminu. Tamwood Careers nudi radionice, sajmove zapošljavanja i alate koji će vam pomoći u brzom pronalaženju posla! Većina studenata odmah nađe posao u ugostiteljstvu, maloprodaji i turizmu te zarađuje u prosjeku 15 do 18 dolara po satu. Steknite kanadsko radno iskustvo dok ste upisani u jedan od naših co-op programa. Uvježbavat ćete znanje koje ste naučili na nastavi, razviti profesionalne kontakte unutar industrije i poboljšati svoj životopis tijekom učenja. Stručni tim iz Tamwooda vas povezuje s kanadskom radnom snagom i pomaže studentima od početka do kraja; sve uključeno u školarinu.

PROGRAMI:

Programi koje nudi Tamwood izvrsno prate trendove u svijetu zanimanja te tako nude najnovije i najkvalitetnije obrazovne programe nakon kojih će vas tržište dočekati raširenih ruku. Nastava na dolje navedenim programima odvija se u večernjim satima kako biste ujutro imali mogućnost neometano raditi.

 

STUDY AND WORK KANADA - TAMWOOD, 2024

UVJETI:

Obrazovanje: kandidati iz Toronta moraju dostaviti kopiju diplome srednje škole Ontario (OSSD) ili položiti ispit Wonderlic Scholastic Level Exam s ocjenom 16. Kontaktirajte nas ako želite polagati Wonderlic ispit.

Jezične vještine: Međunarodni studenti moraju pokazati srednju razinu engleskog jezika uz Tamwood Careers online test i intervju. Online test i intervju izuzeti su ako se predoči Tamwood razina 12, CEFR B1, IELTS 5, TOEFL, iBT 35, Cambridge PET(Merit), srednja razina Tamwood Language Centers ili dokaz o uspješnom završetku Tamwood Language Center EAP 192, 2 godine

Diploma: IELTS 4.0 ili Tamwood Level 8

Za sve programe polaznici moraju imati minimalno 19 godina, osim HOSPITALITY AND TOURISM i INTERNATIONAL BUSINESS AND MANAGEMENT, za koje je potrebno imati minimalno 18 godina.

 

V = VANCOUVER
T = TORONTO
W = WHISTLER

 

STUDY AND WORK KANADA - TAMWOOD, 2024

 

CIJENE:

STUDY AND WORK KANADA - TAMWOOD, 2024

 

DODATNI TROŠKOVI:

STUDY AND WORK KANADA - TAMWOOD, 2024

 

Trošak upisa: 530,89 €

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “STUDY AND WORK KANADA – TAMWOOD, 2024”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)