Tečaj francuskog jezika u Švicarskoj, 13-17 godina, 2023.

1.640,00

Tečaj francuskog jezika u Švicarskoj, 2023.

Škola u Montreuxu nalazi se na glavnoj ulici na rubu Ženevskog jezera. Prekrasna šetnica okružena je egzotičnim biljkama, koje pomažu da Montreux postane jedno od najposjećenijih mjesta u francuskom govornom području Švicarske. Od svog smještaja do škole možete jednostavno doći autobusom ili vlakom, a stanice su udaljene samo pet minuta pješice.

Opis

Tečaj francuskog jezika u Švicarskoj, 2023.

UČITE FRANCUSKI U LJETNOM KAMPU ALPADIA MONTREUX-RIVIERA

Između jezera i planina, regija oko Ženevskog jezera nudi izniman raspon sportskih i kulturnih aktivnosti. Krenite na tečaj jezika za tinejdžere u Montreuxu i iskoristite ovu jedinstvenu priliku da naučite francuski u jednoj od najljepših regija Švicarske.

Škola u Montreuxu nalazi se na glavnoj ulici na rubu Ženevskog jezera. Prekrasna šetnica okružena je egzotičnim biljkama, koje pomažu da Montreux postane jedno od najposjećenijih mjesta u francuskom govornom području Švicarske. Od svog smještaja do škole možete jednostavno doći autobusom ili vlakom, a stanice su udaljene samo pet minuta pješice. Tečajni centar ima udobne i svijetle učionice, kafeteriju plus potpuno opremljenu kuhinju i ugodne terase na kojima se možete opustiti s prijateljima.

Veličina Alpadia Montreuxa znači da smo u mogućnosti pružiti studentima osobnu pažnju i biti tu za vas kada stignete i tijekom vašeg boravka. Na kraju nastave možete s ostalim učenicima otići ravno na terasu uz Ženevsko jezero ili posjetiti obližnje trgovine.

 

Službena web stranica

ALPADIA LANGUAGE SCHOOL

 

Tečaj francuskog jezika u Švicarskoj, 2022

LJETNI KAMP ALPADIA MONTREUX-RIVIERA

 

 • Dob polaznika: 13–17 godina
 • Broj studenata u grupi: 8-12
 • Termini: upisi su svakog ponedjeljka (od osnovne do napredne razine, A1 – C1)
 • Datumi otvaranja: Ljeto 02. srpnja – 05. kolovoza 2023.

 • Tečajevi: grupni ili privatni ( Exam Preparation, Academic Pathway program, Work Experience
  program, Internship & Volunteer program )
 • Smještaj: studentski apartman, studio, rezidencija
 • Dolazak nedjeljom, odlazak subotom

 

STANDARDNI TEČAJ: -20 sati/tjedno

CIJENA:  – 1.640 €

INTEZIVNI TEČAJ:-25 sati/tjedno

CIJENA : -1.730 €

 

Švicarska rivijera i Montreux nude vam širok raspon aktivnosti u kojima možete uživati osim satova jezika. Od proljeća do jeseni tijekom tečaja francuskog jezika u Montreuxu možete sudjelovati u brojnim planinskim i vodenim sportovima: penjanje, paragliding, jedrenje, skijanje na vodi, veslanje ili brdski biciklizam – Rivijera je pravi sportski raj.

Odvojite vrijeme za posjet poznatom srednjovjekovnom Château de Chillon, zaplovite sto godina starim parobrodom po Ženevskom jezeru ili jednostavno prošetajte uz obalu jezera među palmama i egzotičnim cvijećem. Između ožujka i rujna, groznica glazbenih festivala pogađa regiju, s naglascima uključujući Cully Jazz, Montreux Jazz i Paléo iz Nyona.

Zimi, samo 30 minuta udaljen od Montreuxa, naći ćete jedno od najvećih svjetskih skijališta. “Les Portes du Soleil” ima sve, od klizališta do sanjkališta i pješačenja na krpljama. Nema gdje bolje uživati u zimskim mjesecima. Četiri tjedna u prosincu Montreux je također domaćin najvećeg i najpoznatijeg božićnog sajma u Švicarskoj. Kad god dođete, uvijek ćete pronaći nešto zaraditi u Montreuxu.

 

Tečaj francuskog jezika u Švicarskoj, 13-17 godina, 2023.

LJETNI KAMP ALPADIA MONTREUX-RIVIERA

 

Uključeno u cijenu:

 • školarina
 • materijal za učenje,
  online provjera znanja
 • certifikat Alpadia
 • program aktivnosti
 • studentska iskaznica
 • smještaj

 

Dodatne naknade: trošak registracije 113 €

 

*TRANSFER 

Geneva Airport: Geneva Train Station:
196 € (u jednom smjeru) 196 €(u jednom smjeru)

 

Tečaj francuskog jezika u Švicarskoj, 2022

LJETNI KAMP ALPADIA MONTREUX-RIVIERA

 

 

POGLEDAJTE VIDEO O ŠKOLI ALPADIA MONTREUX!

Zašto učiti francuski u Švicarskoj?

 • Francuski je jedan od četiri službena jezika u Švicarskoj, što ga čini važnim za svakodnevnu komunikaciju, posebno u zapadnim dijelovima zemlje
 • Poznavanje francuskog jezika može otvoriti vrata za poslovne mogućnosti u Švicarskoj, posebno u regijama gdje je francuski dominantan jezik
 • Ako planirate posjetiti Švicarsku, poznavanje francuskog jezika može olakšati komunikaciju s lokalnim stanovništvom i obogatiti vaše iskustvo putovanja

 

Ne znaš na kojoj si razini francuskog jezika? Besplatno testiraj svoje znanje preko online testa Učilišta Amor Lingua i saznaj koliko dobro poznaješ francuski jezik?

Testiraj se na linku – OVDJE!

 

Tečaj francuskog jezika u Švicarskoj, 2023.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Tečaj francuskog jezika u Švicarskoj, 13-17 godina, 2023.”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)