Srednja škola: Max Reger Gymnasium – Amberg

Trošak upisa530,89

Bavaria: Max Reger Gymnasium – boarding school

Fokus na glazbenu umjetnost

Max-Reger-gimnazija je državna škola koja je specijalizirana za glazbenu umjetnost, nalazi se u gradu Amberg ( koji ima 40.000 stanovnika)  nalazi se u Bavariji.  Škola odiše sa obiteljskom atmosferom. Akademska razina je visoka, škola se preporuča zaljubljnenicima u glazbu. Muzička nastava je dostupna svim studentima. druge aktivnosti su vodeni sportovi, jahanje, kazališni klub itd.

Uvjet za upis je razina njemačkog jezika A2 . Ukoliko je vaše znanje njemačkog jezika niže , naša preporuka je pohanje pripremnog tečaja u školi Gls Berlin.

Max Reger gimnazija

  • Drzava: Njemačka
  • Uzrast: 13-17
  • Zahtjevi: Znanje njemačkog jezika razina A2
  • Zadnji rok: 15.04.2020.

Opis

Srednja škola: Max Reger Gymnasium – Amberg

Bavaria: Max Reger Gymnasium

Fokus na glazbenu umjetnost

Max-Reger-gimnazija državna je škola koja je specijalizirana za glazbenu umjetnost. Nalazi se u gradu Amberg (koji ima 40.000 stanovnika), u Bavariji.  Škola odiše obiteljskom atmosferom.  Akademska razina je visoka. Škola se preporuča zaljubljenicima u glazbu. Glazbena nastava dostupna je svim studentima. Druge aktivnosti su vodeni sportovi, jahanje, kazališni klub itd.

Uvjet za upis je razina njemačkog jezika A2. Ukoliko je vaše znanje njemačkog jezika niže, naša preporuka je pohađanje pripremnog tečaja u školi GLS Berlin.

Škola

Školu pohađa 500 učenika starosti od 13 -do 18 godina. Svi su učenici podijeljeni u grupe od maksimalno 15 polaznika koje nadgledaju 3 pedagoga koji su visoko kvalificirani i certificirani.

U školi vlada obiteljska atmosfera. Škola potiče zdravu kompetenciju i razvija kritičko mišljenje. Glazbeni satovi su besplatni za sve učenike. Glazbena grupa nudi putovanja gdje se izmjenjuju probe, nastupi zajedno s kratkim izletima.

Škola ima dvije kuhinje gdje učenici imaju mogućnost da si sami spreme obrok ako žele, dnevni boravak u kojem se mogu opustiti nakon škole.

Predmeti:

Glazbena umjetnost, umjetnost, njemački, engleski, latinski, francuski, španjolski, religija, etika, matematika, biologija, kemija, geografija, ekonomija,povijest, društvene znanosti, sport, tjelesni odgoj, informatika.

Nastava: ponedjeljak – petak od 8:00 do 16.00 sati

Dodatne aktivnosti: biciklizam, planinarenje, hokej, tenis, ragbi, nogomet, jahanje, ples, skijanje, muzička škola (odabir instrumenta), vrtlarstvo i slikanje..

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Srednja škola: Max Reger Gymnasium – Amberg”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)