Cyber Security Management, Solent University 2023.

Cyber Security Management, Solent University, 2023.

Kibernetička sigurnost obuhvaća skup procesa, mjera i standarda kojima se jamči određena razina pouzdanosti pri korištenju proizvoda i usluga u kibernetičkom prostoru, pri čemu sustavna zaštita računala i računalnih mreža, informatičke i informacijske infrastrukture, mobilnih uređaja i podataka od malicioznih napada tome značajno pridonosi.

Opis

Cyber Security Management, Solent University 2023.

Ako vas zanima kako zaštititi svijet od hakera, virusa i cyber napada, preddiplomski studij Cyber Security Management je idealan za vas. Studij će vam omogućiti da razvijete vještine potrebne za razvoj karijere u kibernetičkoj sigurnosti. Naučit ćete najsuvremenije metode, strategije i industrijske standarde za zaštitu mrežnih sustava i podataka od kibernetičkih napada. Tijekom studija steći ćete profesionalne kvalifikacije – skup praktičnih i tehničkih vještina.

Nastava se odvija u visokoopremljenim laboratorijima za računalno umrežavanje. Učionice su opremljene najmodernijom tehnologijom koja uključuje širok raspon alata za praćenje računalnih mrežnih sustava. Istraživat ćete metode kojima se hakeri koriste kako bi kompromitirali ranjive sustave te ćete naučiti kojim mehanizmima je moguće zaštiti sustav.

Studij je namijenjen onima koji žele svladati opće znanje i razviti praktične vještine potrebne za zaštitu računalnih mrežnih sustava i podataka od hakera, uljeza i cyber-napada.

Iako je korištenje računalnih mreža i sustava uveliko olakšalo i unaprijedilo naše živote, u isto vrijeme je naša privatnost, integritet i sigurnost izložena uljezima i cyber-napadima koji nas koštaju bogatstvo. Procijenjeni trošak cyber-zločina iznosi nekoliko stotina milijardi funti godišnje, a prema statistikama velik je manjak kvalificiranih ljudi za borbu protiv kibernetičkih napada.

Zašto odabrati karijeru u kibernetičkoj sigurnosti?

Britanska digitalna industrija sada vrijedi više od 130 milijardi funti. S obzirom da internet i računalno umrežavanje imaju važnu ulogu u modernom poslovanju, ovaj se studij usredotočuje na to kako zaštititi računalne mreže i podatke od hakera i cyber-napada, te vas uči nizu traženih vještina nadopunjenih profesionalnim kvalifikacijama.

Solentov studij upravljanja kibernetičkom sigurnošću pripremit će vas za širok raspon mogućnosti zapošljavanja na diplomskoj razini u industriji. 

POGLEDAJTE VIDEO O ŠKOLI!

cyber security management

Ne znaš na kojoj si razini engleskog jezika? Besplatno testiraj svoje znanje preko online testa Učilišta Amor Lingua i saznaj koliko dobro poznaješ engleski jezik?

Testiraj se na linku – OVDJE!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Cyber Security Management, Solent University 2023.”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)