Međunarodna škola menadžmenta, Njemačka, 2023

International School Management

Međunarodni studij menadžmenta pravi je izbor za vas ukoliko vas zanima poslovna administracija, ekonomija, strani jezici te razvoj osobnih i društvenih vještina. Teme kojima ćete se baviti na studiju su poslovna komunikacija, e-business, menadžment ljudskih resursa i consulting. Studij se izvodi na engleskom jeziku na sedam lokacija u Njemačkoj. 

Opis

Međunarodna škola menadžmenta, Njemačka, 2023

Njemačka sveučilišta i diplome priznate su u cijelom svijetu te će vam jamčiti dobar početak za budućnost i moći ćete raditi po cijelom svijetu. Osim toga, studiranje u Njemačkoj ne nudi samo zanimljive predmete nego i brojne aktivnosti u slobodno vrijeme te mogućnost putovanja. International School of Management nalazi se na sedam lokacija diljem zemlje. Bilo na krajnjem sjeveru ili dubokom jugu zemlje – studenti imaju koristi od bliskih kontakata s lokalnim poslodavcima.

Izgradite međunarodnu karijeru!

Zašto odabrati ISM? Zato što je jedna od vodećih poslovnih škola u Njemačkoj više od 30 godina. Kao privatno, državno priznato sveučilište primijenjenih znanosti nude izvrstan program za rukovodeće poslove u domaćim i međunarodnim tvrtkama.

Male grupe za učenje jamče prijateljsku atmosferu između studenata i profesora. Centar za karijere pomaže studentima da razvijaju individualne sposobnosti i ideje s obzirom na profesionalne ciljeve. 

Nakon diplomiranja bit ćete spremni za gradnju međunarodne karijere zahvaljujućim dobrim jezičnim vještinama, praktičnom iskustvu i razvijenim mekim vještinama kao što su rad u timu i project management. Također, iskustvo koje skupite studirajući u inozemstvu izuzetno je zanimljivo poslodavcima.

Preddiplomski studij Međunarodnog menadžmenta

Program međunarodnog menadžmenta nudi vam opsežno osnovno znanje i puno kreativne slobode.

Predmeti poput poslovne administracije, ekonomije, globalnog upravljanja nabavom, strateškog upravljanja, korporativnog upravljanja i kontrolinga daju vam sveobuhvatan uvid u svijet poslovanja. Ovisno o vašim individualnim interesima i snagama, tijekom studija možete se specijalizirati za predmete kao što su poslovna komunikacija, e-poslovanje, marketing, menadžment ljudskih resursa ili savjetovanje. Dok studirate u potpunosti na engleskom, njemački se jezik automatski integrira u vaše tečajeve. To vam omogućuje uspostavljanje međunarodnih kontakata u ranoj fazi i priprema vas za radne zadatke i razvoj karijere u inozemstvu.

Lokacije na kojima možete studirati Međunarodni menadžment: Dortmund, Munchen, Hamburg, Stuttgart, Berlin

 

međunarodna škola menadžmenta njemačka

 

Preddiplomski studij Financije & Menadžment

Ako vaše srce kuca za brojeve, obveznice, dionice, devize, a svijet financija i financijskih tržišta vas fascinira – imate savršene predispozicije za studij financija i menadžmenta. 

Uz osnove poslovne administracije, steći ćete stručnost u globalnom financijskom sektoru, računovodstvu i bilancama. Vježbat ćete analiziranje složenih poslovnih modela i procesa. Učit ćete i o financijskim proizvodima i načinu poslovanja poduzeća na globalnom tržištu kapitala. Ovisno o vašim interesima, tijekom studija usmjeravat ćete se prema specijalnom području kao što su poslovna komunikacija, savjetovanje ili kontroling.

Lokacije na kojima se izvodi program Financije i Menadžment: Cologne, Berlin, Frankfurt/Main

 

POGLEDAJTE VIDEO O ŠKOLI!

Preddiplomski studij Informacijski sistemi

Program se izvodi na lokacijama: Dortmund, Munchen, Hamburg

Program Informacijski sustavi osmišljen je tako da po završetku studija steknete znanja iz poslovnog i digitalnog svijeta. Bilo da se radi o  znanosti o podacima, softverskom inženjerstvu ili digitalnom poslovanju – učiti ćete od iskusnih predavača iz poslovnog svijeta. Na praktičnim radionicama i konzultantskim projektima surađivat ćete ​​s poznatim tvrtkama. Kurikulum uključuje tečajeve programiranja i seminar o hakiranju. Bilo u industriji i trgovini, u javnoj upravi ili u tvrtkama u uslužnom sektoru – kao stručnjak za informacijske sustave, bit ćete traženi kao stručnjak u svim branšama.

*Prijave za upis u 2023. godini zaprimaju se do prosinca 2023.

**Kampus se nalazi na čak sedam lokacija diljem Njemačke, a trajanje programa je 6 semestara – 3 godine.

 

Ne znaš na kojoj si razini njemačkog jezika? Besplatno testiraj svoje znanje preko online testa Učilišta Amor Lingua i saznaj koliko dobro poznaješ njemački jezik?

Testiraj se na linku – OVDJE!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Međunarodna škola menadžmenta, Njemačka, 2023”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)