Leehurst Swan srednja škola, uzrast 11+

Leehurst Swan srednja škola smještena je u Wiltshireu, Engleska. Škola se rangirala u top 50 srednjih škola i jedina je takva. Moto škole je da učenje ne treba biti bauk već zabava. Škola je relativno mala tako da svaki učenik ima mogućnost dosegnuti puni potencijal, kako na akademskom polju tako i osobnom.

Opis

Leehurst Swan srednja škola pruža izvrsno obrazovanje svojim učenicima jer u centar svog djelovanja stavlja upravo svoje polaznike. Leehurst Swan je jedina srednja škola u Wiltshireu koja je rangirana u top 50 škola. Moto škole je da učenje treba biti maštovito i zabavno, uz smijeh. Škola je relativno mala što omogućuje stručnom osoblju da se individualno posvete svakom učeniku.

  • Školska godina 2022/2023 počinje u rujnu 2022. godine
  • Upisi: tijekom 2022.
  • Uzrast: 11+
  • Lokacija: Wiltshire, South West England

 

Profesori Leehurst Swan škole veliku pažnju pridaju uzbudljivim prilikama za učenje i kreativnim aktivnostima za djecu. Visoki akademski rezultati koje učenici postižu rezultat su njegovanja individualnih kvaliteta svakog učenika. Profesori potiču učenike da iskoriste svoj puni potencijal i osiguravaju okruženje u kojem je to moguće. Naglasak je na postizanju osobnih postignuća i uspjeha na svim razinama.

Učenici su motivirani, inspirirani i izazovni kroz nastavni plan i program, u svim predmetima. Postoji širok raspon ponuđenih predmeta koji omogućuju jezični, kreativni i znanstveni razvoj. Program karijera te osobno i društveno obrazovanje nadopunjuje akademske studije, kako bi se proširili pogledi i razumijevanje učenika o suvremenim pitanjima, pripremajući naše studente za njihovu budućnost izvan škole.

U malim razredima učenici dobivaju osobnu pažnju entuzijastičnog, stručnog i visokokvalificiranog osoblja koje odvaja vrijeme da objasni i potakne učenike da postignu najbolje. Kako učenici odrastaju iz djetinjstva u tinejdžerske godine, potiče ih se da svoje učitelje i učitelje smatraju ljudima s kojima mogu razgovarati i kojima se mogu povjeriti. Do svoje šesnaeste godine naši učenici su samopouzdani, zaokruženi mladi ljudi, sposobni samostalno razmišljati i spremni za izazove šestog razreda, daljnjeg obrazovanja i suvremenog svijeta.

Predani smo zajedničkom obrazovanju u kojem oba spola uče podjednako dobro, uče jedni od drugih i potpuno su spremni za život izvan škole.

Školska godina 2022./2023

  • UPISI: rujan 2022.

 

Ne znaš na kojoj si razini engleskog jezika? Besplatno testiraj svoje znanje preko online testa Učilišta Amor Lingua i saznaj koliko dobro poznaješ engleski jezik?

Testiraj se na linku – OVDJE!

wiltshire

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Leehurst Swan srednja škola, uzrast 11+”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)